אני שמתי לב ש.........

ארטור

New member
אני שמתי לב ש.........

כל פעם כשאני נכנס לצ``ט אנשים לא רוצים לדבר בריצינות. ``אין כוח``, ``אין חשק``.מה המטרה של הצ``ט? כמה פעמים כששאלו אותי גילי ואמרתי, נאלמו לי בלי להגיד להתראות או ביי. מזכיר לי איך אנשים נאלמו לי כשהייתי ילד באמריקה וכשאמרתי ``אני יהודי``. לא יודעתי שרק צעירים יש מונופול על הפרעות אכילה והתמכרויות. חג שמח!

שלום לך ארטור

המטרה של הצ`ט הזה הוא תמיכה.. לדבר על הדברים.. אני לא יכולה לדבר בשם הבנות, אבל אולי משום מה הן מרגישות חוסר נוחות לדבר איתך, אין לי שוב מושג למה.. אולי כי הן יודעות מי אתה.. זוכרות.. טוב, אז בינתיים חג שמח, אולי רצוי שלא תפגע, יש בנות שגם ככה קשה להן לדבר ואולי הן לא מוכנות לדבר עם אנשים שהן לא בטוחות שיבינו אותן, פוחדות מביקורת. תודה ושלום ניב

ארטור

New member
המון תודה ניב. אני גם......

לא יודע למה. אף אחד פו לא יודע ``מי אני``. הן יכולות לדעת רק לפי שיפות והכללה; אותו מצב שהם לא אוהבים שעוסים לכם. יכוליות שפחד ופחד מביקורת היא הגורם. אבל אני יודע שבהחלמה צריך אומץ לשנות. אני מבין טוב מאוד את המחלה מהראש ועל בשרי. יותר מדי מלתפים את המחלה פו. אנורקסיה, בולימיה ואכילה כפייתית הם מחלות קטלניות. זה מחלה של ``הבחשה`` ו``רחמים עצמים``. צריך נכונות, פתיחות וכנות לחלים. האמת לפעמים כואב אבל לא הורג עם הפרעות אכילה יש סבל ומוות. ללתף את הפחד לא עוזר לחפס אומץ לשנות מה שבכולתנו. תודה על ההיתיחסות שלך. חג שמח ויום נפלה!

ארטור שלום

יש כאלה שכן יודעים, אני לדוגמא, הזמנת אותנו פעם לצ`ט איתך, כך שאני יודעת מהו עיסוקך.. אף אחד כאן לא מתיימר למצוא פתרון לבעיה ולפתור אותה והרעיון הוא לא ללטף את המחלה אלא את האנשים, לתת תמיכה ואהבה אמיתית. האנשים כאן מקבלים מספיק ביקורת בחיים שלהם ואדם צריך לפעמים שיהיה לו מקום שבו לא יכעסו עליו ויבקרו אותו אלא באמת יאהבו אותו.. לגבי ליטוף, אני לא חושבת שאף אחת מהבנות שומעת רק מה שהיא רוצה לשמוע, ולפעמים ההיפך, מעבר לפורום יש גם את הצ`ט וגם מערכות תקשורת אחרות, ששם נשמעים דברים שונים. אולי קשה לאדם מבחוץ לראות את זה.. לגבי אומץ להחלמה, לא לכולן עדיין יש את האומץ הזה, אנחנו מנסים לתת להם את הגב והתמיכה שיוכלו לבסוף להגיע לכך. אתה צודק, אני יודעת ומבינה את המשמעות והסכנות.. אבל מאחר ואני לא מטפלת אז אין לי שום כלים מעבר ללתת תמיכה ואהבה.. חג שמח גם לך, מקווה שתבין גם אותנו ותנסה לפתוח קצת יותר את הראש ולהבין את חשיבות הפורום הנפלא והמקסים הזה עבורנו. נשמח לשמוע ייעוץ ממך, אבל גם אשמח אם תבין את רוח הפורום ותפעל לפיו. תודה ושלום ניב-עקרב

למעלה