אני שמעתי...

אני שמעתי...

אני שמעתי בכלל שבאחד הספרים יגידו שהארי פוטר הומו, והוא חבר של רון וויזלי בנוסף, הארי הוא בנו של וולדמורט (תום רידל) ובעצם היה זה אבא של הארי שעשה את כל הבלאגן בבית של הארי שהוא היה תינוק אחרי שהוא שמע שלילי פוטר בגדה בו עם תום... ;-p

JaDeD

New member
אני הסקתי מההודעה האחרונה ש...

אני הסקתי מההודעה האחרונה ש... לדניאל מאוד מאוד מאוד משעמם בחופש הזה...

אני הסקתי ...

מההודעה של ג`יידד שהיא צודקת (ולא היית צריכה לכתוב את השם שלי!)

Panther

New member
יופי!

למה אתה חושב שזה מעניין אותנו שמועות שאתה ממציא שאין להם שום קשר למציאות?

Panther

New member
אז מה

זה לא צ`אט, ואם משעמם לך, לך למקום אחר. ד``א אם היו קוראים לי פנטרה אז הייתי בת, אבל זה פנטר.

Vilia©

New member
איזה חשיבה סקסיסטית...

על ספר של ילדים!!! מאיפה הרעיונות האלה?! ואיך אתה מעליב את פנטר....תתבייש בושה וחלימה!!! ותראו מי שמדבר על מתלהבים....אתה כזה דורש צומת לב!!! טלי פוטר

אוקי...

לידיעתכם, אני לא המצאתי את זה לקחתי את זה מאיפשהו, ותירגמתי לעיברית בקצרה.. אז אין ליחשיבה סקסיסטית. ומצטער, פנתר, לא שמתי לב לשם... וטלי די... את רק יורדת עלי מהרגע הראשון שבאתי אז די!

Panther

New member
אני אגיד לך למה

כי מהרגע הראשון שאתה בא אתה מתחיל להתלהב. אתה חדש? שמור על פרופיל נמוך, תסתכל איך כותבים כאן, על מה האנשים אוהבים שכותבים, ואז תתחיל לכתוב. פנטר ``ברומא התנהג כמו רומאי``

...

זה שאני חדש זה אומר שאני לא יודע כלום על הארי פוטר? אני לא חושב... ואני לא התלהבתי, פשוט ראיתי כמה טעויות אצלכם, אז תיקנתי, לטובתכם. אז קחו אותי אחד משלכם וזהו (ולמי שרוצה לדעת, אני משנה את הכינוי שלי ל ``אלוהים``) (שזה הכינוי שלי בצ`ט לפעמים)

Marty McFly

New member
לכולם!!!!!!!!!!!!

בעצם, זה השם החדש שלי... החלפתי מהמטריף!!! אז תשימו לה לזה - תודה (אלוהים כבר תפוס)

Hermione

New member
די די די די!

תפסיקו כבר לריב! אתם מעכירים את כל האווירה! זה ממש לא נחמד מצדכם! אני בושה ונכלמת בכם, גבירותי ורבותי. מה קורה אתכם? אתם לא מבינים שככה נוצרות מלחמותשמפה בא ההרג, מכאן באות המלחמות, השינאה, הקינאה, הפוליטיקה, וכל שאר הדברים המיותרים והלא-טובים שיש בעולם? די לשינאה! די למלחמה! די לקרבות! Make Love, not war! ופנתר, אני ממש כועסת עליך. אתה אמור להיות מנהל הפורום, זה שמפסיק את הריבים ומשכין שלום, לא משתתף בריבים בעצמו! פנתר, שפר דרכך. כל השאר, תשלטו בעצמכם. אתם לא תמיד חייבים להיות אלו שאומרים את המילה האחרונה. זה לא יהרוג אתכם לוותר מדי פעם ולהפסיק עם הריבים המיותרים האלו.

Panther

New member
מתוך א. אבן שושן....

בדקתי פעם במילון והיה כתוב ``פנטר - ראה פנתר`` כלומר ששתי הצורות נכונות.

למעלה