אני שמעתי ש...

אני שמעתי ש...

המסיבות "מטאל" בפסיכודלי כנראה יחזרו. אל תיבהלו אנשים..זאת רק התרעה למטאליסטים. המוזיקה אשר תושמע כבר תלויה בכם...

DEATHRUCTION

New member
עלק מטאל..........

מסיבות הרד קור ממוסחר- להפגת השיעמום בפוגואים

crovee

New member
מטאל אה?

סיסטם אוף אה דאון וקורן... אחלה מטאל

crovee

New member
לפעמים קשה לגלעד להבין דברים כאלה

אז אני אסביר לו- גלעד, זאת הייתה ציניות.

Jewcifer

New member
מה יש להכפיש סיסטם הם חרא של החרא

וקורן בלל גועל. אבל מה שמעניין הוא שזה קשור לב"ש ולא עוד שרשור מטאל. Ya right...And i am Superman

Hamall

New member
הן לא תחזורנה...

המסיבות נגמרו וזהו זה. פעם היו לנו ציפיות אך הן נמחצו בתחילת הלימודים.

תראי, גם אני שונא את המסיבות האלו

בפסיכודלי כשמים חצי שעה של חרא ואז של של מטאליקה {ועוד החדשים!}. אבל יש לך אלטרנטיבה אחרת? עדיף להסתפק במה שיש. חוץ מזה...מי אמר שהמסיבות יהיו אותו דבר? אולי הפעם זה יהיה יותר כבד ופחות מעצבן.

תראו

בתור בן אדם שהיה צריך לתקלט שנה שעברה במסיבות האלה של הפסיכודאלי יש לי כזה דבר להגיד לכם : אתם רוצים מסיבות מטאל ? תארגנו לכם ! תבואו לבעל המועדון, תראו שיש לכם קהל, ותארגנו מוזיקה ותעשו מסיבה. אבל אם לא, אז המוזיקה תהיה מה שהתקליטן רוצה, והיה שם תקליטן אחד, שאני לא אנקוב בשמו, שעשה את זה רק בשביל כסף שהוא בכלל תקליטן של מסיבות מוזיקת היפ-הופ וכאלה. ואז בא רועי עם דיסקים שהכנו ורצה לשים OZZY ופנתרה אבל בעל המועדון אמר שזה רועש מדיי והוא לא רוצה שהוא ישים את זה. אז תבינו לבד. או שזה יבוא ממכם, או שתמשיכו לנסוע לתל-אביב.

crovee

New member
בדיוק כמו שאמרו פה

ברגע שיהיה מי שיארגן המסיבות יהיו טובות. לי אישית לא הייתה שום בעיה לשלם עשרים שקל בגלל שתי סיבות: א. זה הדבר הכי קרוב למטאל שיכול להיות בבאר שבע, ואני מבאר שבע לא יכולה לצאת ב. ה"האפי האוורס" שם משתלמות
אבל כעיקרון, אני לא מבינה מה הטירחה הגדולה בלעשות מסיבות כאלה בכלל כי לקראת הסוף כבר לא היה קהל. אני יודעת שהייתה שם איזה אחת שתיקלטה ותמיד היא עלתה בסוף הערב ותיפקדה דווקא די יפה. אבל שאר התקליטנים... כשביקשתי מהם משהו כמו אמון אמארת´ ואמרו לי שזה כבד מדי, הבנתי למה הם אומרים את זה. אבל אפילו פנתרה הם לא הסכימו... "זאת מוזיקה כבדה מדי ויש פה כאלה שיכולים לעשות בלאגן" אם מישהו יארגן מסיבה, אז אני אלך בכיף. אבל אם המסיבות האלה יעבדו על המתכונת הישנה שלהן, ממש אין מצב. מיכל

טאלנה

New member
מממ...

המיכל שהקיאה, אני חושבת שזו מיכל אחרת, מכיתה יא´.... ממ, ה"הפי אוורס" ממש משתלמות.. לאלו שהקפיצו הרבה טקילות בשלוש שקל... והשתכרו... ואז ההורים שלהם גילו...
המוזיקה במסיבות לא טובה... אני תומכת ברעיון של לנסות לארגן את זה.. למרות שלא נראה לי שזה יצליח... ואני גם ככה לא אבוא :) אז זה לא ממש משנה לי... אבל בהצלחה לכם...

למעלה