אני שמעתי ש.....

האיחוד של ג'נסיס

זה כנראה לא יקרה לפני סוף 2006, ורוב הסיכויים שזה יתחיל רק ב-2007. לרוב חברי ג'נסיס יש לו"ז צפוף השנה, ובמסיבת העיתונאים שהם יכנסו ביום רביעי הקרוב הם כנראה יודיעו על שלושה דברים: א) איחוד ב) סיבוב הופעות ג) אלבום בכך הם מצטרפים לטרנד של פינק פלויד, ואן דר גראף וכו'. הדבר המעניין ביותר עבורנו, הישראלים, הוא - האם תהיה הופעה בישראל? האם תהיה הופעה כלשהי באיזור המזרח התיכון? מקווה שקולינס ימליץ להם על מלון טוב בתל-אביב

וינסנטי

New member
רגע, רגע, רגע.

קולינס הוא כבר לא חצי חרש ובדרך לפרוש ממוזיקה? איך זה יתכן? [ואף אחד לא ישים על ג'נסיס בלי קולינס ג'נסיס, בינינו...]

תקבל הרבה רגעים, אין בעיה

"קולינס הוא כבר לא חצי חרש ובדרך לפרוש ממוזיקה?" זה נכון שלמר קולינס יש בעיות באוזן, ואם הוא יופיע הרבה הוא יאבד את השמיעה באחת מאוזניו לפחות. מצד שני, בסיבוב ההופעות של ג'נסיס לשנת 2007 (או סוף 2006) הוא יוכל להרכיב אטמי אוזניים מיוחדים ולדרוש מצוות ההגברה לסדר לו ציוד מיוחד. לגבי פרישה ממוסיקה - זה לא מדויק. הוא ימשיך לעשות מוסיקה, אבל יתרחק מהופעות עם סאונד חזק שעלול להזיק לו. אז בוא נחכה בסבלנות עד יום רביעי, ואז הכל יתבהר.

יש סיכוי לאלבום רציני

הכל אפשרי - פיטר גבריאל הוא בחור רציני, והוא לא מצטרף לפרויקטים כאשר מדובר בחלטורות. בכל אופן, ביום רביעי נדע הרבה יותר. לדעתי יש סיכוי לאלבום אולפן מאוד מרגש, אבל זה ייקח הרבה זמן עד שכל הסיפור ייצא לדרך כי החבר'ה עובדים היום לאט ובזהירות.

שני דברים....

1. דבר ראשון, חייבים להתחיל לייצר מפה איזשהו הד תקשורתי למפיקים ישראלים שיתחילו לפעול לשלב את ישראל בסיבוב ההופעות שלהם ולדעתי יש פה פוטנציאל רציני להופעה כך שאין ממש סיכון כלכלי. 2. להערכתי, אלבום האולפן לא יהיה פרוגרסיב, אלא יותר פופ מסוגנן כמו שגבריאל עושה או שג'נסיס עשו בתחילת ה - 80. כל זה כמובן בהנחה שהאיחוד ייכנס לפסים מעשיים

צריך להיות אופטימי לגבי אלבום רציני

מכיוון שפיטר גבריאל וסטיב האקט רציניים מאוד ועדיין כוחם במותנם.אני ממליץ לשמוע את האלבום האחרון של גבריאל UP בהחלט אלבום רציני ביותר(אני מאוד אהבתי),אלבום אומנם כבד אך בהחלט אלבום טוב מאוד.וסטיב האקט עדיין בפרוגרסיב לדעתי,כך שהשילוב בין השניים יכול להוליד משהו רציני.אני בטוח שעם היינו שואלים את אותה שאלה לגבי ואן דר גראף לפני שהוציאו את אלבומם האחרון לא היינו משערים שיצא אלבום טוב כזה.

עד שייצא האלבום אפשר רק לספקלצ...

אז זה ש - UP אלבום טוב, ואני מסכים איתך בעניין זה, לא אומר שייצא אלבום פרוגרסיב. לדעתי מאחר וכסף הוא חלק לא קטן מהסיפור, הוצאת אלבום על טהרת הפרוגרסיב יצמצם את הקהל שג'נסיס ירצו לנגוע בו באיחוד הזה. זה לא שהם ימכרו פופ זול להמונים, אבל אני מעריך שיהיה אלבום מוקפד ומסוגנן עם נגיעות פרוגרסיביות.

ראשית כל אמרתי שיש לשמור על

אופטימיות ( ויש סיבה טובה לכך ),לא קבעתי נחרצות שהאלבום יהיה טוב. שנית,ג'נסיס מתאחדים לטובת אלה שאוהבים פרוגרסיב ולא פופ,לטובת אלו שאוהבים את ג'נסיס המוקדמת ולא המאוחרת כך שזה מוריד את הסבירות לאלבום פופ. שלישית,ראה מקרה ואן דר גראף. רביעית,זה ממש לא משנה איך יהיה האלבום מה שהם השאירו אחריהם משנות השבעים מספיק.כך שאם האלבום החדש יהיה פרוגרסיב מה טוב,לא יהיה פרוגרסיב גם לא נורא. חמישית,אני מצפה לאלבום טוב ומעניין שממחיש את האיכיות שלהם ולא אכפת לי עם הוא יהיה פרוגרסיב או לא. אפשר לעשות מוסיקה איכותית ופנטסטית גם שהיא לא פרוגרסיב.

Mr Mustard

New member
ברור שזה לא חייב להיות פרוגרסיב

אבל בינתיים עם ג'נסיס זה יוצא: פרוגרסיב=טוב, לא פרוגרסיב= לא טוב.

epitaph

New member
לדעתי כן...

אומנם שונה מג'נסיס הישנים אבל זה לא אומר בהכרח גרוע (ע"ע קרימזון עם דיסיפלן).

JohnPaul

New member
קרימזון זה קרימזון

וג'נסיס לא ימציאו היום את הגלגל מחדש, אז לכל היותר זה יכול להיות נחמד. אגב, ראיתי את הרימסטרים החדשים לאלבומים הישנים של סטיב האקט. סתם מספר לכם.

למעלה