אני שמעתי שיוצא סרט

REDDITZ

New member
אני שמעתי שיוצא סרט

(או יותר נכון ... יצא) ב 3/7 אם למישהו יש מושג מה זה הסרט הזה ועל מה מדברים בו שיגיד אני (ויוסיף גם את הפרטים האלה)

casperit

New member
אוקי בוא נראה מה אני יודעת...

הסרט יצא בשלישי לשביעי ממש לפני כמה ימים מה שאומר שיקח עוד הרבה זמן עד שהוא יגיע לכאן. לכאן הוא יגיע בדיבוב אלא אם איכשוהו נצליח לשנות את זה... האויב שלהם שם הוא מוג´ו ג´וג´ו וזה מתחיל מההתחלה ההתחלה מהקטע שהפרופסור יוצר אותן, האנימציה יותר ממוחשבת ולא כמו שאנחנו מכירים... את הטריילר-פרסומת של הסרט אפשר לראות באתר של הסרט שמופיע בעמוד לינקים. יעל

man in heaven

New member
תקציר הסרט בשורה או שתיים...

הוא מתחיל מההתחלה כלומר ממתי שהן נוצרו, ובסרט הן משחקות במשחק TAG, אבל בגלל כוחות העל שלהן הן הורסות את טאונזויל או משהו בסגנון, בכל אופן הרעיון של הסרט הוא שעם קבלת כוחות העל באה גם האחריות.

Nagini Potter

New member
חחח, כמו בספיידרמן...../images/Emo176.gif

with great power, comes great responsibility.​
מתחיל להיות משפט די טחון...... Nagini Potter

katykr

New member
לגבי הדיבוב.....

אולי הסרט לא יהיה מדובב.... כלומר תהיה גירסא מדובבת ואחת מתורגמת, וזה הגיוני כי "שרק" למשל היה ככה ועוד הרבה סרטים אחרים לילדים.

Mikee P M

New member
כן, העלילה ../images/Emo58.gif

אני מבינה שמנסים לתת גישה לקהל רחב יותר בכך שמתחילים מהרגע שהן הומצאו, אבל הסרט אכזב אותי. יש *המון* אלימות והיא די מטופשת. מוג´ו משכנע את הבנות לעזור לו לעזור לעיר. כמובן שהוא מנצל את תמימותן ובונה מכונה שטנית שרותמת את כוחם של כל הקופים בעיר לעזרתו. הקופים מחריבים את העיר וכמה מהם קוראים תגר על שאיפותיו של מוג´ו להיות השליט. מכאן זה מתדרדר לסצינות של אלימות והרס, עד שבסוף הבנות מצילות את המצב. בכל הסרט בקושי רואים את ראש העיר ואת גברת בלום, שאותה אני הכי אוהבת. זהו, די מאכזב.

man in heaven

New member
מה כן ? ../images/Emo10.gif

אבל אין שנינות או קטעים מגניבים כאלה ?... נו, הקטעים שאופיינים לקרייג מקראקן וגנדי טארטקובסקי.. אין איזו ביקורת על משהו ? עוקצניות ? משהו ?...

למעלה