אני שמנה ולא יפה

זה לא...

הרבה דיאטניות לא למדו אפילו תזונה.... תזונאית לומדת לעומק מרכיבי תזונה ואת ההשפעה שלהם על הגוף. ולכן היא יודעת מה בריא באמת, מה לא, מה עוזר להרזיה והיא תוכל להתאים תפריט לילדה בת 14 עם בעיה גופנית מסויימת. אז בזמן שדיאטנית תרשום לך "ארוחת בוקר פרוסת לחם קל עם גבינה חצי אחוז" תזונאית תגיד לך באמת מה מתאים לך...

MAYA510

New member
"לפחות זה מה שכוווולם אומרים"

היי אני חדשה פה וזו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום וסתם מטיילת לי וממש לא יכולתי להתעלם ממה שכתבת... זה מה שכולם אומרים...שאת לא יפה!!! מי זה כולם? החברות שלך? המשפחה? אמא? יופי שיגידו !!! את צריכה לחשוב ולהרגיש מה שטוב לך את יפה בעיני עצמך אז את יפה הכי בעולם בעיני כולם מה שאת חושבת, מרגישה ומשדרת לעולם זה מה שהעולם יחשוב יש נשים רזות ומכוערות הכי בעולם ויש שמנות הכי יפות בעולם אז מה אם את שמנה תתלבשי יפה, תתאפרי תחייכי לעולם והעולם יחייך בחזרה צאי ומהר מהדיכי שלך פשוט עצוב לי (ואני בכלל לא מכירה אותך ) שעצוב לך.....תראי אני כל חיי שמנה וכל גיל ההתבגרות שלי הייתי הכי שמנה שבחבורה אבל הרגשתי יפה וזה מה שחשוב.... ולגבי הירידה במשקל אין דרך קלה ומהירה וזה המצב אז תתמודדי לכי על לאט ובטוח ותאמיני לי שהזמן עובר כל כך מהר שמבלי להרגיש יעבור שבוע ואז עוד שבוע ופתאום תהיה עם 5 קילו פחות סבלנות והכל ישתלם לך נשיקות וחיבוקים ממני....

חמודה

יש דרך לרדת במשקל וגם להנות מאכול תלכי לדיאטנית שתבנה לך תפריט בריא ותרדי במשקל=] ואם אין לך יכולת ללכת לדיאטנית מבחינה כספית אז תשי כמה דברים פשוטים 1.וותרי על קולה וכל השתיה המתוקה ותשתי מים. 2.תחליפי את הצלחות מהן את אוכלת לצלחות קטנות יותר. 3.וספורט פעמיים- שלוש בשבוע. אבל בחיים אל תרעיבי את עצמך! בהצלחה. [מצטערת שהפכתי לרגע את הפורום לתזונה נכונה
]

מאמי דימוי עצמי נמוך לא יתן לך כלום...

תאמיני לי שלא ואני אומרת את זה מנסיון,זה רק יחמיר את מצבך,גם שמנות יכולות להיות יפות ולהיראות טוב..בסופו שלד בר זה הכל מתחיל בראש,את יכולה להיות שמנה ולהגיד איזה שמנההה אני אני כל כך מכוערת ולא לטפח את עצמך ולהתלבש מוזנח ואז באמת תקריני כיעור ולעומת זאת את יכולה להיות שמנה ולהגיד נכון אני שמנה ואני יפה ולהתאפר ולהתלבש יפה ולהקרין יופי,וכולם גם יחשבו עלייך שאת יפה........ ולגבי הרזיה,מאמי להרעיב את עצמך זה הדבר הכי גרוע שאת יכולה לעשות ,לכהרזיה יש הרבה דרכים שלא כוללות הרעבה וסבל..... לדעתי הדרך הכי פשוטה לרזות זה פשוט אורח חיים בריא,פשוט לאכול מסודר שלוש ארוחות עיקריות ביום ועוד שתי ארוחות ביניים קטנות,,פשוט תאכלי דברים בריאים ופחמימות מורכבות ,ותשתדלי להוריד את כמות המתוקים והנישנושים,שאגב אפשר גם להחליף אותם בקצת דיאטים....לא צריך לסבול בישביל לרזות צריך פשוט לאכול נכון ומאוזן

למעלה