אני שמח

• פותח הנושא pbt
  • פורסם בתאריך

pbt

New member
למה ציניות?

פיספסתי משהו בימים האחרונים?

Mc Bang

New member
פספסת?

חוץ מההודעה של לירון על זה וכל הפרטים על זה... לא הרבה... אבל לא נורא תתעדכן...

DJ JuVi

New member
חלק מהוו טאנג..:) הם גם באים לחתום:

רמדי, קאקאדונה וקילה פריסט מגיעים לארץ. עכשיו החלה מכירה של הדיסקים של Remedy בכמות מוגבלת- וכל מי שקונה ייקבל חתימה אישית ממנו בארץ. מובטח. וכמו תמיד, המחיר נמוווווך ביותר.... מה צריך לעשות? ליצור קשר... איי סי קיו: 78440155 נדב 972Records

baduist

New member
אגב באותה הזדמנות הם באו להגשים חלו

להגשים חלום - ואני מודיע רשמית שבזמן שהותם כאן, יחממו ריזה ומתו'ד מאן הופעה של השבט בפארק הירקון. (זה עוד לא סופי, לא סופי, מת'וד עוד צריך להתאים לתנאים שלנו...)

double M

New member
מי שרוצה אני צורב לו את כל הדיסקים.

במחיר אפילו יותר זול.

tupac west side

New member
רגע מה? אני לא מבין

רמדי לא בוו פאם???? מי בכלל בוו פאם?? איך זה מתקשר לוו טאנג????????

mc bige

New member
הסבר

רמדי לא בוו טאנג קלאן רמדי בוו פאם וו פאם זה יענו המשפחה המורחבת של הוו טאנג.... וו טאנג זה יענו "להקה" של איזה הרבה ראפרים שיש ביניהם הסכם גם שמותר להם להויא דיסקים של סולו בחברות אחרות בלי קשר לשאר החברים.. והוו פאם זה כל מי שהצתרף אחרי זה... ויענו הוו פאם לפעמים מתארחים בדיסקים סולו של הוו טאנג קלאן..והוו טאנג קלאן עוזרים לוו פאם להקליט וכל זה.... יש מבין?

mc bige

New member
יענו זה כמו בערך

שחומי ובבילון בתאקט... יענו "המשפחה" של סאב והצל.. לא ממש דוגמה טובה אבל בכל מקרה...

Samy A

New member
תיקון קטן

וו פאם זה לייבל בדיוק כמו הראף ריידרס או לצורך העניין הת.א.ק.ט זה קבוצה של אומנים שמייצגים את עצמם כמו חלק מקבוצה כוללת שכולם חתומים בדרך כלל באותה חברת תקליטים. נגיד די אמ אקס והלוקס הם מהראף ריידרס, אבל הם לא להקה, למרות זאת ג'אדאקיס וסטיילס הם מהלוקס, והם כן מוגדרים כלהקה. יש מבין? עכשיו עם הוו טאנג קלאן זה קצת מסובך כי הם מיסחרו את השם שלהם בטירוף. יש את הוו טאנג קלאן, שזה הרכב, יענו להקה. יש את הוו פאם, שזה לייבל שכולל בתוכו אנשים נוספים כולל הקלאן. יש את וו וויר (Wu Wear) שזה הלייבל של הביגוד שלהם מה שאני באמת רוצה לדעת זה מי מנהל את כל הענינים שם

baduist

New member
הוו-טאנג אמרו שכל הרעיון היה

לא להקה, אלא פרוייקט של הרבה ראפרים טובים, שעובדים יחד כדי להגיע להישגים מסחריים, ולנקודה שבה כל אחד מהם יוכל לפרוץ בעצמו ולהביא בוחטות. ככה ריזה אומר לפחות.

tupac west side

New member
תודה לכם אחים שלי.. אז מי

שבא הם: רמדי, קאפאדונה וקילה פריסט שהם בוו פאם שזה שייך גם לוו טאנג...... אז מתוד מן וכל אלה לא באים????

למעלה