אני שמח לשתף אתכם

אני שמח לשתף אתכם

כי בבית הספר בו אני מלמד אישרו לי השנה ללמד "שעת סיפור" ב 3 כיתות ב'
ובנוסף אלמד קורס לתלמידי מצויינות שכבת ה' - תיאטרון סיפור.
כולנו יודעים כמה מקשה משרד החינוך על מספרי סיפורים להיכנס לבתי ספר במסגרת סל תרבות ובכלל ולכן אני רואה בהצלחה שלי
השנה חשיבות לפריצת דרך בתחום זה.
אני לא אתבייש לבקש עצה ועזרה מכם במהלך שנת הלימודים כי ההצלחה שלי חשובה לכולנו .
אז אשמח לקבל רעיונות לסיפורים ופעילויות המתאימים לתלמידי ב' .
אפשר גם למיייל : [email protected]
תודה
אילן

שנת לימודים נהדרת!

יו קרה לי משהו מוזר - כתבתי לך מגילה שלמה והכל נעלם לפני שהספקתי לשלוח - מה קורה פה?!
טוב, בקיצור - אפשר לעבד סיפורים בנושא אחווה ושיוויון חברתי וקבלת האחר - שזה הנושא השנה כהמשך ל"האחר הוא אני" - אם אינני טועה.
אתה יכול להתחיל מסיפור שהיה בחדשות על בית ספר של חסידי גור (שכחתי באיזו עיר בארץ) שפתחו אותו השנה לתלמידות אשכנזיות בלבד.
אפשר לעבד את הסיפור על "ג'ו הזקן והנגר" - סיפור מהרי האפלצ'ים.
בהצלחה

זה קרה בעיר חיפה

ולא בדיוק כפי שסופר. בית הספר נפתח לבנות החסידות בלבד, לא רק לאשכנזיות. מי שדיווח על הסיפור לא דיווח לגמרי נכון. בכל אופן, היה מקרה אחר בעיר אלעד, שאכן היה מקרה של אפליה על רקע עדתי.
בברכה,

בכל מקום יש את האפליה הזאת

גם בפתח תקוה וגם בתל אביב-
לפני כמה שנים, הוזמנתי להשגיח בבחינות בגרות בבית ספר חרדי לבנות, בתל אביב.
אני רואה שם רק בנות מעדות המזרח, שאלתי , מה רק בנות מזרחיות לומדות פה?
כן, ענתה לי המנהלת, לאשכנזיות יש בית ספר משלהם לא רחוק מכאן-
הייתי בהלם..זה אז כלום לא חדש

אילן יקר בהצלחה .

תלמידך זכו למספר צבעוני, יצירתי ,ומשובח ביותר , שאפו !! הנאה הדדית לכם.

perhay

New member
איזה כיף לך! איזה כיף לתלמידים עם מספר כמוך!

לא אמור להיות

אבל תן לי לבדוק. זה כבר קרה בעבר. בדיוק בגלל העצבון הזה אני כותבת קודם במסמך רגיל ואז מעתיקה לכאן.
בברכה,

שאלתי, הנה התשובה>

אם כותבים הרבה, מקבלים חלון "האם לעזוב דף זה" עם הסבר שכל מה שנכתב לא ישמר. יש שתי אפשרויות: התעלם, או עזוב דף זה. אם הכתיבה לא הסתיימה, לוחצים על "התעלם" ואפשר להמשיך לכתוב.
האם קפץ לך חלון כזה?
בברכה,

התשובה המדויקת

אין הגבלה על משך, מספר מילים וכו', יש הגבלה על עריכה - תוך 15 דקות.
לכן, אם אתה רוצה לכתוב יותר זמן, לחשוב, להתלבט, לערוך - כדאי לך לכתוב בקובץ word ואז להעתיק לכאן.
בברכה,

ועוד הצדקה לכתיבה בword

כל חצי שעה מתבצע בתפוז עדכון פרסומות. אם אתם נופלים על הרגע הזה בזמן כתיבת הודעה, המידע שהעליתם עלול ללכת לאיבוד.
נו, אז עכשיו אנחנו יודעים...
בברכה,

למעלה