אני שמח להיות ה1

TeeAnTee

New member
כן, אחת המסיבות היותר טובות ../images/Emo47.gif

סט ממש מצויין של לירון וקואמי, ממש נהנתי בקטע הזה, גם לא רע של סאב, היו אתמול אנשים ממש פצייצים, ואז הופעות לא רעות של לוקץ´ קודמן נאור ועוד כמה, בקיצר היה ממש טוב. מגם זכיתי בדיסק של מיסי

היה אדיר......

כבוד כבוד כבוד לסופרים שהרים אחלה מסיבה! יופי של מוזיקה...רק שאני חייב לציין שסט ההארדקור של סאב פשוט לא היה רקיד... יופי של תקלוט מצד סופרים קוואמי ותאני רק חבל שדורי טריסטר אכל ג´חנון מורעל או משהו.... רק חבל שאני לא בן 18+ לטקילות חינם..... כבוד כבוד כבוד כבוד על המסיבה....... Alex - שמקווה שירבו מסיבות כאלה....... נ.ב ---------- סתם לידע כללי אני הייתי זה עם הסיגר שעשה פוגו ב Ante Up חחח זה לא נשמע הכי טוב

תודה תודה ועוד פעם תודה

היה לנו כיף לנגן עבורכם ונשמח לעשות את זה שוב. רק שתדעו שאם לא הייתם קהל כל כך כיפי ומפרגן על הרחבה הכל היה נשמע אחרת. זה היה כבוד עבורנו לנגן בשביל כולכם. לירון וקוואמי שאוהבים אותכם מאד.

ללירון!

תודה שניגשתה אלי אתמול ואמרתה שאהבתה איך שרקדתי! כי שחכתי להגיד לך את זה אתמול

MC JaNaNa

New member
אתמול בג´י -דעת ג´ננה

אז ככה...קודם כל כבוד ל-2GT הידוע גם כג´ורג´ על ההופעה יחד איתה במיקרופון פתוח הבן אדם ענק. (אני ישמח לקבל ביקורת על ההופעה שלי אתמול) הסט הכי טוב היה אכן של צמד הסטלנים קוואמי ולירון גם סאב תיקלט לא רע... סופרים כרגיל למרות שהפעם הוא לא תיקלט משהו כמו במסיבות הקודמות שהוא תיקלט מצוין אולי בגלל שכב הוא היה עייף ותפסו לו את כל השיים הקודמים.. הבנות היו מהממות... אני הייתי למישלא זיהה זה עם הישער הבמחומצן והבנדנה הצהובה גופיה צמודה של שיקגו בולס שחורה ומכנס רחב כחול... PEACE JaNaNa

Vick

New member
אוקי,אז רציתי לשתף אתכם בהיתרשמותי

מהמסיבה הטעיימה שהיתה אתמול,אבל מה... אני רואה שבזמן שהיחזרתי לעצמי בכיף את שעות השינה הרבות שנלקחו ממני מיציתם את הנושא לגמריי מכל החורים...
ומה שנותר לי להגיד זה שכולכם הייתם פצצות! אחלה! פשוט אנשים אם לב ונשמה!אהבתי! הבחורות היו שאפות(לרוב :)(אני והחברה שלי בעיקר...
) והבחורים...סבבה גבר, היה על מה להיסתכל...
נ.ב ג´ננה, היית טוב אחי! אז תמשיכו להיות טובים love u all!!!
Vick

slim girl

New member
וגם אני יצאתי מאוכזבת... ../images/Emo10.gif

בבקשה בבקשה תעשו עוד מסיבה טובה כזאת בסוף החופש - שאני אגמור לעבוד!!! שהמסיבה של סוף הקיץ גם תהיה ככה הלוואאאייייייי.....

למעלה