אני שמח להודיע!

ashkeloni

New member
אני שמח להודיע!

על חזרתי לפעילות מלאה בפורום! ולכל מי שחושב שחזרתי לפעילות לא שווה הודעה חדשה, קפצו לי

tamarhp

New member
קפצתי.

מה קרה? הודחת מתפקידך כמנהל? ברוך השב
עכשיו תשכנע את ההיא לחזור.

ashkeloni

New member
עאלק הודחתי

אני עדיין מנהל בכיף את פורום משחקים ואם רבקה תרצה לחזור היא תחזור אני לא מכריח אותה לעשות שום דבר

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifסקר!!!../images/Emo36.gif

מי רוצה שרבקה תחזור לפורום????

אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אל תכעסי על אל-חי
(כאישה אני שומרת עליו טוב טוב ומגינה עליו יפה יפה
) אני אסביר לך... את - בגדת בי
אני - בגדתי בך (ככה את טוענת!) אז התגרשנו (כנראה
) וב
את עדיין בעלי... אבל לפי משפחת שלולו, אני ואל-חי בעל ואישה... בנתוש?!?! רוצה ת'שרטוט?? אני אחפש לך ת'שרשור...

כמו-i see dead ppl?...

זה נשמע רע נתן... ולא,אני לא בעד שרבקה תחזור, ואם אתה רואה אותה בכל מקום אז קח אותה, אני רואה אותה יותר מדי....

ashkeloni

New member
הייתי מת לקחת אותה

אבל אני לא חושב שאבא שלך היה מסכים

למעלה