אני שמח להודיע

• פותח הנושא NBB
  • פורסם בתאריך

NBB

New member
אני שמח להודיע

שמחר יום שבת ה- 15.6 יתקיים משחק חצי גמר אליפות הארץ ברולר הוקי (ליגה ארצית גילאים 13-15) ואנחנו רעננה משחקים נגד פולג!!! וידיעה פחות משמחת - רעננה שיחקה בשבת שעברה נגד פולג והפסידה, כפר סבא ניצחה את צורן שזאת הפתעה (אני מדבר על ליגה לאומית גילאים 15-17) אז בליגה הלאומית כפר סבא ופולג הולכות על המקום הראשון... מה שנשאר לי להוסיף זה יאללה רעננה....אליפות NBB

power play

New member
../images/Emo50.gif

כמה דברים-האם זה נכון שיש בסביבות 26 קבוצות רולר הוקי בארצנו? (?!) השדרן אמר את זה באחד המשחקים באליפות של ערוץ חמש.. -אני רציתי לבוא כמו פעם שעברה כדי לצפות ולשחק בצד ולפגוש אנשים, אבל זאת התראה קצרה..האם ידוע לך מתי יתקיימו עוד אליפויות? ומה זה אליפות הארץ ברולר הוקי? עוד משהו של ערוץ 5? איפה ומתי הפלייאוף אם בכלל? בהצלחה כבר אמרתי?

NBB

New member
דבר ראשון תודה

דבר שני : לדעתי זה נכון שיש 26 קבוצות בארץ אפילו יותר אבל תלוי על איזה גילאים מדובר... כי אם זה כל הגילאים אז יש פי 7 אבל אם זה רק אלה ששיחקו באליפות בטלויזיה אז אני לא כ"כ בטוח... בקשר לזה שערוץ 5 משדר זה כבר היה... הוא משדר כל פעם קצת.... לא יהיו עוד פעמים!! ): אה ודרך אגב כל פעם ששידרו הראו אותי כי כל רעננה שם חברים שלי אז אני תמיד רואה משחקים שלהם אז עמדתי לידם ובחוץ וצילמו אותי כי עמדתי ליד הקבוצות אם תרצה או תרצו בקשר לזה עוד מידע דברו אליי NBB

power play

New member
יופי אולי תוכל להציל אותנו

היינו שמונה איש מעפולה ביום האחרון של הטורניר, הגענו בסביבות אחת בצהריים,עמדנו גם בצד וגם היינו במגרש ליד. ראיתי את כל האנשים שהיו שם באותו יום בשידורים..אבל אותנו לא. היום האחרון של הטורניר משודר באיזה מחזור\סבב?

למעלה