אני שמחה מאד מאד !!

אני שמחה מאד מאד !!

עשיתי היום בדיקת בטא (5 שבועות + 4 ימים) והתוצאה יפה מאד - 22,612. עדיין לחוצה פחד (וכנראה שאהיה עד השקיפות...) אך זה לבטח מעודד. ושוב בהזדמנות זאת - מפזרת אבקת הריון על כולכן, בנות נהדרות.

lnln

New member
יש, אני הראשונה להגיד

מזל טוב יקירתי הרגועה

סנונית 1

New member
תודה נעמי

כתבתי לך פעם שתישארי כשמך נעמי רוגע וזה עבד אז אני חוזרת על ההמלצה, מאחלת לך הריון בריא וארוך. והמון תודה על האבקה לקחתי מלא ומילאתי בשקיות, אבל השארתי גם לאחרות.

קובולט

New member
אני מאוד שמחה בשבילך!!!!!

כל כך טוב שלשוע בשורות טובות !!!! כמו שנאמר יופי של פתיחת שבוע שיהיה הריון קל ובריא.... אמן

קובולט

New member
אני מאוד שמחה בשבילך!!!!!

כל כך טוב שלשוע בשורות טובות !!!! כמו שנאמר יופי של פתיחת שבוע שיהיה הריון קל ובריא.... אמן

מפזרת עליך קצת אבקת רגיעון ../images/Emo8.gif

יופי של בטא תראי, כל החיים לחוצים: אחרי השקיפות יגיע תור הסקירה ואח"כ חלבון עוברי וכשמגיעה הלידה מה יהיה, ואח"כ כשהוא/היא יגדלו... יש המון מצבים של לחץ צריך לנשום עמוק ולחשוב אופטימי

תמרלה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo57.gifגם אני מברכת אותך

בדר"כ אני מתעלמת מכל הודעות ההריונות פה- כאילו לא קיימות! ואני לא מתבישת להגיד את זה ( וכבר אמרתי המון פעמים ) כן אני מקנאה! וכל פעם שמישהי מודיעה על הריון -מבחינתי זה לא קיים! אבל השבוע אני כל כך רגועה וכל כך מרגישה טוב עם מה שקורה לי סביבי שאני פתאום יכולה גם לפרגן לאחרות ופתאום- אני כן "רואה" את הודעת ההריון ולא מתעלמת ממנה, ואולי זה בגלל שמך הרגוע, ואולי כי אני רגועה להפליא! משהו השתנה אצלי כך בפנים! אז באמת שיהייה במזל טוב ורק טוב

למעלה