אני שמאלני גאה!

אתה מיתכוון לשמאלי ../images/Emo34.gif ואתה

בנוסף דלוק על ערפת מעניין אישיות גם אני אוהב את ערפת בעיקר צלויי ואפויי + 2 כפות מלח בשביל הטעם

TJSBZ

New member
הממ, בתור שמאלנית אמיתית

כלומר, כזאת שמאמינה בלב שלם בליברליות ובפלורליזם, הרשה לי לומר לך שהודעתך אין בה לא אומץ, לא הוד ולא הדר וגם לא הרבה שמאל. לקלל, לפסול קבוצה שלמה ולא את הפרטים בתוכה ולנהוג באלימות, גם מילולית, זו לא התנהגות הומאנית, לא ליברלית ולא פלורליסטית. זו התנהגות פאשיסטית. אין הבדל בעיני בין ימני שקרא לרבין רוצח והניף את תמונתו במדי SS, לבין שמאלני שקורא לשרון רוצח ויניף תמונה דומה. שניהם בעלי אותה אישיות ואותה השקפת עולם פאשיסטית. ליברל אמיתי ילחם כל עוד נשמה באפו על זכותו של הפאשיסט להביע דעתו. ואם דעתו של הפאשיסט תנצח, הליברל יקבל את שלטונו, עד גבול מסויים, ומעבר לגבול הזה הוא יצא נגדו, כדי לא להפוך לפאשיסט בעצמו (כמו הליברלים הגרמנים שלא יצאו נגד היטלר ולכן הפכו בעצמם לנאצים - על ידי הסכמה שבשתיקה). בכל העולם שמאל מוגדר כליברל וימני מוגדר כשמרן. כל השאר, השקפת עולם כזו או אחרת לגבי הסכסוך, נגזר משם או אמור להיגזר משם. אז אתה, ידידי, אינך אלא ימני המתחזה לשמאלן. ואני בכלל לא אתפלא אם אתה אחד מחברי הפורום הימנים, שכתבו הודעה כזו רק כדי ליצור פרובוקציה בהמשך לויכוח שהתנהל פה על הבדלים בין ימין ושמאל ולהוכיח שאכן יש שמאלנים אלימים. אבל אם תיאוריית הקונספירציה שלי מוטעית, ובמיוחד אם מישהו חש עצמו נפגע ממנה - התנצלותי.

ניר נגר

New member
לא חבל? עד שהתחלתי להסכים איתך

והתחלתי לקרוא את מה שכתבת בא החלק השני וקלקל הכול. חמודה, תפנימי, גם בקירבכם יש תפוחים רקובים...(התגובה שלך בזה שאם הוא קילל אז הוא בטח ימני מראה על נאיביות ואטימות) וזו כל טענותיי שאין להכליל!!! אדם קיצוני, רוצח, מקלל וכו' עושה את זה בשמו ולא בשם ציבור שלם.

TJSBZ

New member
בטח חבל

לא אמרתי שהוא ימני. אמרתי שהוא לא שמאלני. וחוץ מזה, התנצלתי מראש אם תיאוריית הקונספירציה שלי מוטעית, פשוט נדבקתי מאלה שטענו באוזני ששמאלנים ריססו את האנדרטה כדי להכפיש את הימין...
ומשהו ברצינות: בכל העולם, לא המצאנו את הגלגל, השמאל הוא הצד הליברלי והימין הצד השמרני. בארצות נאורות אפילו קוראים לזה ליברלים ושמרנים. בכלל לא מכלילה, ואני מכירה את התפוחים הרקובים שבצד שלנו יותר מקרוב ממה שאתה חושב. מצד שני, לא יעזור כלום, כל עוד אנשי מצפן (סתם דוגמא) לא רצחו את אריק (וטוב שכך) וכל עוד לא נזרק רימון להפגנת ימין, סוערת ומסיתה ככל שהיתה (וטוב שכך) תמיד אני אטען שסטטיסטית הצד שלכם יותר אלים. הסטטיסטיקה לצדי, ניר, לא יעזור.

TJSBZ

New member
קבל תיקון, כן אמרתי

אבל דיברתי תוך כדי בטלפון ולא הקשבתי לידיים שלי. התכוונתי לומר שהוא פאשיסט המתחזה לשמאלני. סליחה, ניר, סליחה ימנים, סליחה פאשיסט.

למעלה