אני שי, ואני מכור

murmur

New member
אני שי, ואני מכור

(אנחנו אוהבים אותם שי\ עוף מפה שי) למה אני מכור? לדחיות, לסירובים, לקראשים בלתי אפשריים... למי שלא מתמצא באוצר המילים שלי קראש היא התאהבות ראשונית בבחורה, הקליק הראשוני, בד"כ חד צדדי... בד"כ לפי מה שבחרוה משדרת ולא לפי היכרות עמוקה מקדימה איתה, אחר כך אני כבר קורה לזה התאהבות... אני מוצא את עצמי בפעם המי יודע כמה שוב בתוך קראש, כשאני יודע שלפני זה פשוט חיפשתי אותו... ועכשיו כשמצאתי אותו זה, כמו רוב הקראשים שלי, החדשה היא בחורה שמשדרת "חמידות" (מלשון חמוד) אך לא פצצת עולם, כי זה פשוט לא הטיפוס שלי... הבעיה היא שאני פשוט לא הטיפוס שלה, לפחות אני חושב שלא, היא מהכביכול "מקובלים" ואני מה"חנונים" (לא כביכול, אני מהגדרתי האישית גיק)... וזאת הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני מצטער על סגנון החיים שלי (הגיקי) אז מה עושים? להגיד לה? לא להגיד לה? לחכות? להרוג את כולם? (אפי, בבקשה תגובתך)

De-Panther

New member
בוא נגיד את זה ישר ותאכלס אם היא לא

רוצה אותך בגלל הקבוצה הסטראוטפית שאתה משתייך אליה היא פשוט לא שווה את זה ומחר אתה מראה לי מי זו

dana2909

New member
כבר התגברת על חצי מהבעיה

לזהות את הדפוס המקלקל (והמקולקל). עכשיו נשאר רק להשתחרר מצורת המחשבה של "זה מה שמגיע לי" ולהתחיל לתפוס אומץ, ולחיות קצת. אתה שואל אם להתחיל או לא. ברור שכן. אז יאללה, תזיז את התחת ותתחיל להזיז עניינים.

dana2909

New member
הסבר

לזהות מה לא בסדר.. זה הצעד הראשון להודות בזה בפני עצמך זה צעד שני וממש לא פשוט. עכשיו רק נשאר האומץ. לקחת אומץ כדי לגרום לעצמך להאמין שכן מגיע לך מערכת יחסים כזו, וכן מגיע לך שבחורה כזו תצא איך.. ומשם הדרך קצרה...

nutmeg

New member
התשובה כבר בפנים

"היא משדרת חמידות... ואני לא הטיפוס שלה" היא לא משדרת ולא נעלים - היא חמודה בעיניך. נקודה. ואתה לא יודע שומדבר על איזה טיפוסים היא אוהבת. אתה מניח מראש דברים בלי לבדוק. חוצמזה - רק בתיכון העולם מחולק ל"מקובלים" ו"חנונים", "פריקים" ו"זרוקים" "ערסים" ו"צפונבונים" כשכולם בחפיפה אחת. אחר כך בחיים זה יותר פשוט, אתה מסדר את החיים ככה שאתה לא חייב לראות אותם כל היום מול העיניים ומקיף את עצמך באנשים שמתאים לך ונעים לך להיות בחברתם. ובחזרה לקראש החדש: מה כבר יש לך להפסיד אם תגיד לה? הרי בין כה וכה אתה מראש מתכונן לדחייה - במקרה הטוב תראה שצדקת, במקרה הרע תופתע. נשמע לך הפוך מה שאמרתי? תחשוב טוב.

murmur

New member
צודקת בקשר לחמידות

אני פשוט אוהב להטות מילים שהם לא פעלים... מאנשים "מבוגרים" שנאי מכיר, חנונים חיים ונושמים (גם אם הם צריכים משאף בשביל זה) גם אחרי התיכון... השאר בגלל שאין להם מאפיין מיודח כמו מד"ב שיש לנו החנונים פשוט נשארים אנשים... בעלי אופי מסויים...

nutmeg

New member
היהפוך חנון עורו?

לא ממש. בעיני חנונים הם אנשים שפשוט מדלגים על הניסיונות להגדרה עצמית באמצעות בגדים-מוסיקה-חירורים-קעקועים-ושאר ירקות שעוברים יתר בני הנוער. הרי כל הטררם נמחק כשעולים על מדים, ונמחק עוד יותר כשמתחילים להבין שצריך להתפרנס כדי להתקיים ואי אפשר ש-100% מההכנסות ילכו על עגילים בפופיק, קשקושים לשיער, מוזיקה, הופעות, חולצות עם חורים ושמעטעס... אה, וגם מגלים שלאכול כל יום בחוץ זה יקר. החנונים פשוט יודעים את כל זה מההתחלה.

murmur

New member
חנונים לא מחוררים?

לא הסוג שלי.. אני מה שנקרא "גיק" אני אוכל ג'נק פוד חובב מד"ב, מוזיקה וגם פירסינגים וקעקועים למינהם... ה"נרדים", החנונים הקלאסיים שאוהבים ללמוד (ויש כאלה.. כמה מחברי הטובים) הם ה"מורדים האמיתיים".. אני מבזבז כסף על ספרים והערס שלידי מבזבז כסף על (אממ.. על מה ערסים מבזבזים כסף?) נגיד כניסה לדיסקוטק... Are we that diffrent? I've got a dream...

nutmeg

New member
חירורים כמשל

בתור חנון אתה לפעמים קונקרטי להחריד.

murmur

New member
וכמובן, שכחתי פרט חשוב

לא ניהלתי איתה שיחה אישית אחד על אחת...

האם שוב נצטרך לחזור על זה?

היא חמודה, היא מוצאת חן בעינייך, על זה אנחנו לא מתווכחים. אבל נדמה לי שזה כבר קרה פעם ששקלת ברצינות להפיל את מלוא רגשותיך ואהבתך למישהי שאמנם יודעת שאתה קיים אבל לא מעבר לזה. אתה לא חושב שהיא פשוט תיקח רגליה ותברח אם פתאום ייגש אליה מישהו (שמעולם לא שוחחה איתו לפני כן) ויגיד לה שהוא חייב, אבל חייב אותה?!?! האם יש אפשרות שתנסה פעם את הגישה היותר רגילה? לנסות להתקרב? לדבר? או אז אולי תלמד שני דברים: שא) גם היא אוהבת לקנות ספרים בכספי דמי הכיס שלה, ואולי גם ב)שהיא אולי חמודה אבל טיפשה? (רק סנריואים, לא מבוסס על המציאות). וזאת תגובתי. נא להכיר את האנשים לפני שמודיעים להם שאוהבים אותם. תודה.

murmur

New member
היסטוריה חוזרת על עצמה

אם לא להגיד לבחורה שאנ פשוט חייב אותה (מה שלא עשיתי מעולם אגב, אני קצת יותר עדין מזה)... מה בדיוק להגיד לה? אגב ב) יותר סביר מא) היא נמצאת בכיתה של אנשים שלא ניגשים לבגרות

למעלה