חוטאת שכמוך אולי תנסי ובהקשר להודעה הקודמת שלי תתחילי בכך שתחרשי עוד יותר את דפש
L little 14 New member 13/6/06 #22 חוטאת שכמוך אולי תנסי ובהקשר להודעה הקודמת שלי תתחילי בכך שתחרשי עוד יותר את דפש
S super girl 15 New member 13/6/06 #23 :\ לחרוש יותר על דפש? יותר ממה שאני עכשיו?! אבל.. זה.. בלתי אפשרי.. ממש לא מציאותי.. אבל למה בכל מקרה? למה זה יעזור? על איזה הודעה קודמת את מדברת?!
:\ לחרוש יותר על דפש? יותר ממה שאני עכשיו?! אבל.. זה.. בלתי אפשרי.. ממש לא מציאותי.. אבל למה בכל מקרה? למה זה יעזור? על איזה הודעה קודמת את מדברת?!
I Ice machinE New member 13/6/06 #26 ברור, תשמרי מצוות כמוני אני ביום כיפור אוכל פיתה עם קוטלי חזיר וגבינה צהובה מותכת
S super girl 15 New member 13/6/06 #29 אני אתעלם מה"ללא נושא" הפעם... ../images/Emo3.gif ויחזור על מה שכתבתי קודם..: נושא: אם זהיה בציניות... תוכן: אז אני לא אגיד "וואלה?! גם אתה אוכל את זה בכיפור?!" חחחחחחחחחחח.... דייי סתאם... סתאאאאאאם... מה שחסר לי זה שתקחו את זה ברצינות!
אני אתעלם מה"ללא נושא" הפעם... ../images/Emo3.gif ויחזור על מה שכתבתי קודם..: נושא: אם זהיה בציניות... תוכן: אז אני לא אגיד "וואלה?! גם אתה אוכל את זה בכיפור?!" חחחחחחחחחחח.... דייי סתאם... סתאאאאאאם... מה שחסר לי זה שתקחו את זה ברצינות!
S super girl 15 New member 13/6/06 #25 אני מבינה... כולנו מבינים אותך! אוהבים אותך.. יהיה טוב בסוף.. כולנו מקווים בשבילך!
L little 14 New member 12/6/06 #6 בכל זאת.... עזוב אני מודעת למחלת התגובות המופרזות שלי חוץ מזה באמת כמו שרינת אמרה למה הוא צריך גם לרדת על המעריצים ורק על זה מגיעה לו התגובה המופרזת (לו כן לא לך שלא תבין לא נכון)
בכל זאת.... עזוב אני מודעת למחלת התגובות המופרזות שלי חוץ מזה באמת כמו שרינת אמרה למה הוא צריך גם לרדת על המעריצים ורק על זה מגיעה לו התגובה המופרזת (לו כן לא לך שלא תבין לא נכון)