אני שוקל

Primo

New member
סורי דיר בוי עדיין אין לך הזכות !!

אני רוצה לראות שאתה תעבוד על שיר שלך וחומר שלך איך תגיב שיצרבו ישמעו ויגנבו לך אותו אתה יודע מה זה לכתוב שיר שלך?? זה כמו להוליד ילד ושיקחו לך אותו ככה???!! אתה לא תבין עד שתכתוב שיר ויגנבו ל את זה !! סאב והצל סוף סוף הבינו את זה! חוץ מזה זה לא עוזר בכלום זה רק מזיק לטעמי!

BoR|S

New member
מסכן שכמותי...

מה לעשות שממש לא מעניין אותי, מצדי, צרבו, סבביש, לדעתי זה לא שווה את הפלסטיק אבל שיהיה...

Primo

New member
אל דאגה עם הגישה שלך בעוד שנה לא

יהיה לאף אחד מה להוריד כי פשוט לא יהיה!

BoR|S

New member
אין לי ספק...

אני בטוח שאתה לא מוריד שום דבר מהנט? אני בטוח שאתה גם לא מוריד מהנט משחקים או תוכנות (כמובן, אם סאבלימינל לא יוציא יותא שום דבר זה יהיה אסון טבע אבל אם אדובי או איי די סופטוור או סיירה לא יוציאו גרסאות חדשות זה יהיה לא משנה, בולשיט! יהיה משנה אף יותר, ותאמין לי, אני כאחד היחידים במדינה הזאת שקנה פוטושופ מקורי, אני מודע לכך שמרבית הגרסאות של פוטושופ שיש בארץ הן פיראטיות ואני לא פותח את הפה שלי)... איך אני משווה, בקלות, אני לא רואה שום הבדל בין הדברים, לדעתי סאבלימינל לא אלוהים, ואם הוא כן, אז הוא לא צריך אותנו, הוא יסתדר לבד ולא ישנה לו...

הההממממ......

אנשים פה סוטרים את האידיואולוגיות של עצמם. הסבר: צריבה=גניבה עכשיו כל מי שהולך נגד הצריבה פה (דווקא נזכרתם מתי שהדיסק של סאב יצא) לא גנב אף פעם בחיים?? לא הוריד איזה קראק לווין זיפ המסכן?? אפילו לא הוריד שיר אחד של ראפר יפני שהסיק שלו לא מגיע אפילו לישראל?? אז לצרוב את הדיסק של סאב=מוות וסקילה אבל להוריד (=לגנוב) שירים של אמנים אחרים וכו" זה סבבה כי סאב זה אנחנו....(ד"א, הציניות שלי כאן חוגגת) אז בבקשה (אלא אם אתם כן אנשים נאורים) תפסיקו להיות כל כך קטנוניים.. אוז(אחרי טירונות) ראסטה קישקשתא השבט

multi

New member
אוז, תודה. נתת לי רעיון לשיר :)

ודרך אגב, אף פעם לא אמרת לי מה אתה חושב על השיר שסבא שלך לך

snoop doggy dog

New member
לא ממש הבנתם אותי

נכון לא אמרתי שאני צרוב כל דיסק אני קונה די הרבה כל עוד יש לי כסף אני קונה אבל אני מדי פעם מוריד שירים לא אלבומים מלאים היה דיסק שקיבלתי שהיו בו גם אלבומים אבל אני לא שומע אותם

נתן רעיון לשיר?

חחחחח עברתי אותך כבר יש לי שיר כזה ויש בו שני בתים ללא פיזמון :) טוב קיצר בקשר לזה אני רק רוצה לומר לאוז שכן נכון הוא צודק והכל אבל יש הבדל בין צריבה של אמנים שאני באמת נותן להם כבוד לאמנים שאני לא נותן להם כבוד או לדוגמא של הוין זיפ תראה סאב לדוגמא עבד וטרח כדי להוציא דיסק לאומת זאת אחת כמו בריטני ספירס(למרות שבטח בחיים לא הורדתם או קניתם שיר שלה) עושה מינימום מאמץ כי היא מקבלת שירים ורק צריכה לשיר אותם ולהיראות טוב העבודה שהיא משקיעה בשביל להוציא דיסק היא אפילו לא חמישית ממה שסאב משקיעה ואם יש מאמץ כלשהו שהיא עושה זה ההופעות שלה שגם זה (אם מישהו כאן קורא עיתונים) לא ממש מאמץ כי היא סתם שמה את השיר ומזיזה את השפתיים כדי שזה יראה כאילו היא שרה (חוץ מזה שגם היא מרוויחה בערך פי 200 רק מהדיסיקים שלה) עכשיו דוגמא לוין זיפ: קודם שתדע שאלו שבאמת קרעו את התחת הם אלו שהגו את הרעיון עצמו של הוין זיפ והם אולי מקבלים מזה 2% מכל העבודה שלהם (אגב ככה זה גם עם בובות של סאות´ פארק אלו שהגו את הרעיון של סאות´ פארק מרוויחים אולי 5% לאומת מה שהאולפנים מרוויחים) ומלבד זאת כל שאר הגירסאות המחודשות של וין זיפ אלו דברים שסטודנט לתיכנות בשנה הראשונה יודע להוסיף לכל תוכנה ככה שזה גם מינמום מאמץ מקסימום רווח ותחשוב על הניצול עצמו של האנשים שמכרו את הסטארט אפ תוסיף לזה גם שאם הם היו רוצים באמת משהו מוגן אם היו משקיעים בזה כמו שמיקרוסופט השיקעו בו נלך לעוד דוגמא כמו מיקרוסופט: חברה שהתחילה מאפס ועכשיו אחת הטובות בעולם(נראה לי אפל ראשונה?) אז כן בהתחלה רנו גירסאות והכל הלך חלק אבל היום כולם צורבים ולא שאני מצדיק את זה אבל תראו עם כל ההשקעה שלו יוצא רווח גם כי היא חותמת על מונופול עם כל חנויות המחשבים שעם כחל מחשב מקבלים חלונות(אתם תתרגמו לאנגלית זה פשוט נראה נורא שכותבים את זה) ככה שהם גם ככה מרוויחים מיליארדים וכל הצריבות הלא חוקיות מהצד משנות רק כמה כסף יכנס לכיס של ביל גייטס (אוי לא איבדתי עוד מיליארד שנכנס לשימושי האישי) חוץ מזה יש גם משחקים שעליהם אני לא ארחיב אני רק אומר שזה לא הוגן למכור משחק ב180-230 שקל (שלא נדבר על פלייסטיישן, הרמאים האלו!!!) ועוד הדיסקים אחרי כמה שמן נהרסים, נשברים(זה קורה), נסדקים, הופכים ישנים מידי כדי להישתמש בהם ובדרך כלל רוב המשחקים יוצאים סוג ג´(ולמי ששיחק אי פעם משחקים נהדרים כמו פיינל פאנטסי, טייקן טאג, NHL 2002 מבין למה רוב המשחקים יוצאים סוג ג´) עכשיו אני יכול לתת לכם דוגמאות לכמה משחקים שעליהם הקדישו מאמץ כדי לשמור שהמשחק יהפוך לרע עם פורצים אותו או שההגנה עליו חזקה(חידושי גרסאות והכל בלה בלה בלה) ולמשחקים כאלו מגיעה גם אולי ה200 שקל טוב קיצר בו נגיד שזה רע לצרוב כל דבר קטן שאתם מקבלים וזה גם פוגע בדרך כלל באמן או בחברה המתחילה אבל אני ממש לא מרגיש רע אם אני לוקח לעצמי עותק פרוץ של וין זיפ או של מייקרוסופט(פאק ולהם יש חתיכת הגנה!!!) או של בריטני(אגב היא פרשה, הללויה!!!) ואגב גם לגבי אמינם אני לא מרגיש בעיה הוא גם ככה מרוויח את המיליונים שלו מהוצאת דיסק אחד(בכל מקרה אני הייתי מעדיך לקנות מקורי מאשר להיות עם צרוב לא חוקי) ובדרך כלל עם האמן טוב יש לו את הקהל האמין שלו ששומר שהדיסקים ישמרו מקוריים ולא יצרבו אותו בגלל שיש להם אישהו "כבוד" מסוים אליו נ.ב. זאת שאלה של מצפון אם קנית דיסק של סאבלימינל אבל הוא נשבר/נאבד/נסרט/נגנב זה בסדר ללכת לחבר שלך ולצרוב אותו כדי לא לקנות שוב דיסק שכבר יש לך?(או לפחות היה)

אגב ציינתי?

דרך ממש נחמדה שחברים שלכם לא יצרבו את הדיסק תקנו להם אותו זה מה שאני עשיתי שכשחבר שלי רצה לצרוב את הדיסק של סאב אני קניתי לו ת´דיסק כמתנת יומהולדת(אחלה דרך לשמור על הקו הישר, ולא לפגוע באותו אחד ששר; פריסטייל(בגלל זה, זה גרוע)) ועוד דבר עם חבר שלכם כבר צרב, תבקשו להשאיל את הדיסק(ואופס הוחות הקטנה שברה אותו/המערכת התקלקלה וסרטה את הדיסק/פאק לאן הוא נעלם? נו טוב אני אקנה לך אחד חדש ביום הולדת) היי ועוד נקודה אם יש כאלו שאתם יודעים שלא יקנו את הדיסק גם ככה אז תנו להם לצרוב מקסימום יכירו סגנון חדש וקינו את הדיסק הבא(אולי?)

snoop doggy dog

New member
רק עכשיו ראיתי

כמה אנשים הורידו וזה משהו כמו מאה אני ראיתי 6 אנשים שקנו משם בני זונות אז הנה http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi?az=show_thread&om=6269&forum=music&omm=0

רק שתבין את ההגיון שבדבר..

יש את החוק הידוע :"אל תרצח" מי שרוצח מקבל עונש. עכשיו אתה בא ואומר שאתה יכול לעבור על החוק הזה עם מי שבא לך.. יענטו את סמי מהשכונה אתה לא תרצח חס וחלילה כי הוא חבר מהבסיס... אבל את מיצי מיאו שגר בסוף של השכונה שגם גנב לך פעם עט דיו נובע אתה כן תרצח. למה?? כי אתה לא מבין שחוק הוא חוק והוא חל על כל האנשים.זאת לא ההחלטה שלך. אותו דבר בקטע של העקרון לא להוריד שירים... אוז ראסטה קישקשתא השבט

אתה כנראה לא הבנת ממש אותי

ולמה אתה משתמש במצב של חוק כמו "אל תרצח"? אחרי הכל יש הבדלים בין לגנוב ובין לרצוח כי במצב הזה נתונים שני חיי אדם ובאחר אתה מתייחס רק לרכוש או יותר נכון למידת ההשרעה של האומן והכוונה שלי בכלל הייתה שלא כדאי וגם בכלל אסור לגנוב אבל אני לא ממש מרגיש רע אם אני גונב/צורב דיסק מזמרת כמו בריטני ספירס שמשקיעה אולי 5% וגם זה בהגזמה לאומת אחד כמו סאבלימינל שמוציא מעצמו 200% רק כדי שיצא דיסק נוסף ושוב כדי שיבינו אותי נכון אני לא אומר שהחוק חל רק על אומנים שמוצאים מעצמם יותר בשביל דיסק הוא חל על כולם אבל יש דרגות לפשע ולצרוב דיסק של אחת כמו בריטני הוא לפי דעתי פשע מדרגה ז´ אם יש כזה דבר בו אני אתן לך עוד דוגמא כשאתה מעתיק בבוחן והמורה תופסת אותך היא מקסימום יכולה לתת לך אפס בבוחן ואם זה פעם שניה אז אולי אפילו השעיה וכשאתה מעתיק בבגרות(כן עד כדי ככה צריך להדגיש את ההבדלים בין בריטני לסאב והצל) והמורה תופסת אותך היא יכולה לתת לך אפס ואפשרות לסילוק מבית ספר עכשיו למה זה החוק חל על הכל נכון? אז צריך לתת לכל זה אותו עונש לא ככה? אז לא, יש דרגות לעונש ולמידת הפשע

BoR|S

New member
בקשר לוינזיפ...

אם אני לא טועה החברה לקחה אלגוריתם של שני פרופסורים בטכניון ופשוט בנתה סביב זה תוכנה...

The EmineM ShoW

New member
אחי... לא כולם שם זונות...

(לא אני לפחות)... תראה אשכול שפתחתי שם דרך החשבון של אחי... כמה אנשים תמכו בי...

The EmineM ShoW

New member
אבל זה שיש שם מטומטמים...

על זה אני לא יחלוק... קבלו יבוש שקשור בסאב... (אני יניב שם ד"א)

למעלה