אני שוקל

AcE666

New member
אני שוקל

ללכת לבני זונות האלה שמורידים את הדיסק ולכסח להם את הצורה ועכשיו באמת: אני ינסה לארגן כמה חברים שלי וננסה לפרוץ לחשבונות שלהם בפורמים להעניש אותם כמה שיותר מי שתומך שיחזיר פה הודעה מי שלא תומך שילך לקורא את ההודעות בפורום רוטר שגם ככה הם ליימרים שם ודפוקים ויקרא את ההודעות ואז יחזור ויאמר את דעתו שנית... יש שם ךפחות אנשים שקונים את הדיסק ולפחות יש גם כאלה שמורידים את הדיסק שיהיה להם אותו מוקדם אבל ברגע שיש להם זמן הם קונים אותו... אבל לדעתי גם זה לא כל כך בסדר...

ערפדי

New member
אחי ...

אתה לא מבין שזה שאתה מתעצבן זה אומר שאתה עושה את מה שהם רוצים.. מי שלא קונה ומי שצורב ---> Fuck Him !!! אחי , הם לא שווים את העצבים ...

EmGee

New member
הם לא מנסים לעצבן אותנו

הם מנסים לקבל בחינם משהו שמישהו עבד עליו קשה במשך כמעט שנתיים

DoubleD

New member
אני שוקלת

משקל נוצה (אפילו בשביל בדיחה אין חשיפה
) אתה בוגר אתה. שלום כיתה א´. |נשיכה|DouBle-D-

QuayJin

New member
אם אתה רוצה

תפרוץ בסבבה... בקיצור זה ממש מגעיל לראות אותם... מישהו מעלה את השירים ואחריו 100 תגובות בסגנון תודה גבר תודה אחי, איזה שווה, וכדומה.. לדעתי זה מגעיל!

snoop doggy dog

New member
אני

איתך בערך אין לי יותר מדי לעשות אבל אני תומך בזה שתהרוס להם תחשבון ואז הם לא יוכלו להרשם מחדש =================== כל רוטר בני ז**** ===================

קופיש

New member
מה לעזאזל נדלקתם דווקא על

הדיסק של סאבלימינל כבר כמה שנים שמורידים אמפי שלוש וגם דיסקים מלאים בתוכם ואף אחד לא פתח תפה אז למה עכשיו כן

2PAC4EVER

New member
תוריד אותם!!! צריך להשבית להם את

המחשב להפציץ את הבתים שלהם ולגרש את המשפחות שלהם! אנחנו נראה להם שעם היפ הופ ישראלי אף אחד לא מתעסק!

Short Stuff

New member
איך אני חולה על ההודעות שלך ../images/Emo6.gif

באמת שכל אחת מהם יותר ענקית משנייה. נהניתי.
שורט "פקח אני פורק סחורה, אל תיתן לי דו"ח צא איתי גבר אחי... גם אני מזרחי..."

MooN aka asdfgh

New member
מה שצריך לעשות זה...

לשים הודעה שאומרת שאת\ה מוכן לשלוח לאנשים את הדיסק ובמקום שלשלוח להם וירוס... כל-כך פשוט!

BoR|S

New member
זה עבירה פלילית...

אחד מהחור שאני גר בו נאשם בזה היום...

lr333

New member
חבל ךל על הזמן

תמיד יש צריבות אם זה מוזיקה, משחקים ותוכנות זה אחד מהפורומים הכי גדולים הכאלה דברים של צריבות והורדות לא אכפת לי על משחקים אבל זה לא יפה מה שהם עשו לדיסק של סאב אין לך מה לנסות לפרוץ כי נגיד ותצליח הם ילשינו למשטרה וזה בדוק אז עזוב ותן להם להמשיך בשטויות

DJ$upreme

New member
ועכשיו ברצינות, די לצביעות.

כולם כאן מורידים כל היום וכל הלילה מוזיקה מהנט. אני לא מתמם, גם אני עשיתי את זה בעבר ועדין עושה את זה, אם כי מעולם לא הורדתי אלבום, ובאופן עקרוני מה שאני מוריד זה דברים שאני משתמש בהם לעבודה ולא להנאה - כל מה שאני נהנה ממנו אני קונה עקרונית. ויסביר לי החוכמולוג למה יותר בסדר להוריד מוזיקה של - בוא נאמר - ד"ר דרה, ופחות של סאב? זה אסור וזה אסור. הטיעון שדרה הוא עשיר וסאב לא איננו בתוקף, אני יכול להשיב לכם שחברות התקליטים בארץ בקאנטים ומי שפוגע להן בהכנסות, למשל מי שמוריד דרה במקום לקנות, פוגע קשות בהכנסות של הליקון - וזו החברה שבכסף שלה מוציאים את הדיסק של סאב, ושל מומי וכן הלאה. אז הטיעון של "ההוא עשיר ההוא לא" הוא טפשי, בכל מקרה נפגע שוק המוזיקה בארץ שהוא כפי שכבר נאמר בקאנטים. גרוע מכך, ככל שיורדות המכירות של הדיסקים שמעניינים אתכם בארץ, ככה פוחתים הסיכויים שהמחירים אי פעם ירדו, ויתר על כן, פוחתים הסיכויים שיהיה אפשר למצוא את המוסיקה הזו בכל חנות תקליטים. וכבר אמר אוהד ואני מסכים איתו לגמרי, כל מי שכותב כאן ויש לו אינטרנט, יש לו אמצעים והוא לא איזה אומלל משיכון פחונים שאוסף גרוש לגרוש כדי לקנות לחם. השישים שקל שחסתכם בגניבה, הולכים אחר כך לזארה או לסוני. אז די לצביעות.

lr333

New member
בחלק אתה צודק ובחלק לא

קודם כל אינטרנט רגיל בימינו זה יכול לעלות משהו כמו 150 שקל בחודש ואפילו אנשים שיש להם בעיות כלכליות יכולים להרשות להם את זה דבר שני אתה צודק בזה שאסור לצרוב כל דיסק של כל אומן אבל צריבה של דרה תפגע בו פחות מאשר צריבה של סאב כי דרה מוכר את האלבומים שלו כמעט בכל העולם לעומת סאב דבר שלישי צריבה זה לא גנבה רק מתי שאתה עושה בזה שימוש מסחרי ככה אומר החוק ואל תחשבו שאני בעד צריבה של מוזיקה ישראלית כי אני נגד זה

dj alex karpel

New member
חברות התקליטים התעוררו מאוחר מידי

להזכירכם דיסק עלה 70 ש"ח הרבה לכל הדעות ורק מאז שאנשים החלו להוריד מוסיקה באופן מאסיבי החברות ניערו את האבק והחלו במבצעים והורדות מחירים בסוף התהליך לדעתי יוצר איזון שבו מחירי הדיסקים יהיו אטרקטבים מספיק כדי להיות רוחיים וגם אנשים יעדיפו לקנות מלהוריד. עדיין חווית הקניה של דיסק חדש היא שווה ביותר ועדיין יותר כיף להחזיק דיסק מקורי(ואכותי יותר)

snoop doggy dog

New member
עם שאמרת החכמולוג

נראה לי שהתקונת עלי אז לי יש את סאבלימנאל מקורי ותתפלא אבל יש לי גם את כרוניק של דרה גם מקורי ואמינם זה לא שאני לא קונה מקורי אני לא מוריד אלבומים שלמים חבר שלי הביא לי דיסק עם כל מיני אלבומים אבל כלום שם לא הייתי קונה אני גם בקושי שומע את זה אבל בכללי צרבתי הרבה אבל לא ישראלי ומוסיקה כמה שפחות אבל משחקים וסרטים חופשי

Ambitionz

New member
חוץ מזה שכל קנייה מקדמת באופן

די משמעותי את המוזיקה השחורה בארץ, כי אז גלגל"צ (כדוגמא) ישימו לב שההוא מכר ככה ולעומתו אמן היפ הופ לדוגמא מכר יותר. ככה אנחנו סתם תקועים באותו מקום שאנחנו מקבלים שיר ביום והוא במקרה של מארי ג´יי בלייג´ או ג´יינג´ס של טופאק. ואני לא מדבר על מוזיקה שחורה ישראלית.. רבאק, בא לי לשמוע את נאז, או ג´יי זי או לא יודע מי כבר ברדיו. והכוונה לא ביום חמישי ב12 בלילה או ביום שישי ב11. עם גישה של "חחח מי קונה דיסקים???" לא נגיע לשום מקום.

Primo

New member
מסכים עם כל מילה!! ולהוסיף...

שברגע שדיסק של נלי או דר דרה מוכר פחות או לא צמוכר הליקון או NMC מתחייבים לדווח כמה נמכר. שתדעו רק שידיהם של חברות התקליטים לפעמים גם כבולות בקשר למחיר לדוגמה חבת סוני אינ המוכנה דבשום אופן ש NMC ידפיסו דיסקים שלהם בתוצרת הארץ ולכן זה ממצב את NMC בבעיה הם חייבים ליבות את הדיסק המקורי לשלם יותר כי זה יבוא ,המכס שלא מתחשב וכו.... ועוד דבר חשוב שתדעו שאת המחיר לדיסקים חול לא קובעים בארץ! חברת התקליטים של נלי דורשת שהדיסק ימכר בארץ ב FULL PRICE מה שנקרא ואגב אתם יודעים שדיסק חדש באמריקה עולה 16.99 עד 17.58 דולר? זה 84 שקל!

BoR|S

New member
תגובה...

אני אגיד את זה חד וחלק וזאת הפעם האחרונה שאני אומר את זה, ההיפ הופ הישראלי חייב כל כך הרבה לאינטרנט שזה לפעמים מדהים אותי הצביעות של כל אותם שאומרים שאסור להוריד היפ הופ ישראלי... לא כל מי שכותב כאן ויש לו אינטרנט בהכרח משלם עליו, אני לא חושב שהייתי מתחבר לאינטרנט עכשיו אם זה היה עולה לי כסף, מה לעשות שמאז 1999 אני לא משלם על אינטרנט ואם אני אצטרך לשלם אני אוותר, במיוחד במחירים המגוכחים של הארץ שלנו... ועוד דבר שלי אישית נמאס ממנו, כל אותם האנשים שאומרים לי שאסור לי להוריד משהו מהנט, בשתי מילים, לכו להזדיין! אני אוריד כל מה שבא לי, אני עושה את זה מאז סוף 1994, ואני לא רואה שום סיבה להפסיק... כמו כן אמרתי בעבר שאני מוריד דברים ושומע כדי לדעת אם זה שווה קניה, אם זה כן, אני אקנה, אם לא אני אמחק כי אם זה לא אין שום סיבה שזה ישאר על המחשב שלי... אבל לעומת זאת, יש דיסקים שבסדר הם שווים שמיעה אבל לא שווים קניה, זה הרושם שקיבלתי מהאור והצל בעיקר מהספיישל בעסק שחור, ולכל מי שרוצה להכנס בי, אני לא מתכוון לקנות את הדיסק, אני מעדיף להוריד אותו, לשמוע אותו ולהשאיר שירים שאהבתי ולמחוק כאלה שלא... נקודה. תגידו שאני לא תומך בסצינה, בהיפ הופ בארץ, נכון, אני לא תומך, לא תומך בדברים שאני לא אוהב. תקבלו את זה, יותר אני לא אחזור על טעויות, יותר אני לא ארוץ לקנות דיסק בחנות בגלל שזה היפ הופ ישראלי, רק אם אני אשמע את זה ואחליט שאני אוהב את זה אני אקנה... נ.ב. למכירה האור מציון, יש קצת אבק על הקופסא, בעיקר כי לא נגעתי בו כבר כ-8 חודשים, בעצם כן נגעתי בו פעם אחת, להוציא מתחתיו את כנען 2000, הוא לפחות לא נמאס...

למעלה