אני שוקל לעבור ל2000

mop666

New member
אני שוקל לעבור ל2000

אם יש חורי אבטחה שאני צריך לדעת עליהם או באגים בעיות בחיבורי רשת וכו תגידו חופשי כי נמאס לי מהמילה פורמט

אמממ אני חושב שהבאג

הכי פופולארי בין ההאקרים כיום הוא באג הRPC שמסתובבים לו אלפי אקספלויטים ברשת שחלקם מקומפלים אבל אני לא בטוח אם הבאג הזה הוא לכל מבוססי nt או רק לnt וxp אני יבדוק אבל הכל יכול להיפתר בעזרת עידכון לוינדוס אאה ויש גם את "באג" הnetsend שמאפשר לאנשים לשלוח לך הודעות ארור אבל את זה אפשר להעיף בקלות חוץ משני אלה אין שום חורי אבטחה נורא פופולאריים בין הליימרים בעולם תשתדל לא לפתוח סרברים של טרוג'אנים והכל יהיה בסדר

uzi2

Active member
אוקיי

מתנצל על הסניליות, אבל תזכיר לנו מה שיש לך כרגע? בכל מקרה, ה- 2000 עדיפה מה- 98 ומה- ME. ההשוואה ל- XP יותר בעייתית ותלויה בחומרה. משחקים שרצים על ה- 98 או ה- ME או ה- XP עלולים שלא לרוץ על ה- 2000, למרביתם יש גירסאות שרצות גם על ה- 2000 אבל אין בטחון. כנ"ל לגבי תוכנות אחרות, יש לוודא כמובן שהן רצות על ה- 2000. ה- 2000 יותר יציבה ככלל מה- 98 וה- ME, (ה- 98 יציבה כל עוד מקפידים להריץ תוכנות ודרייברים יציבים ושאין להם זליגת זכרון). ב- 2000 יש הרבה שרותים מיותרים שרצים ברקע, וברגע שיהיה לך אותה ניתן לך הנחיות כיצד לכבות אותם. זה סתם פתח לחורי אבטחה וסתם צורך משאבי מחשב. כמובן תדאג לעדכן את עדכוני האבטחה שמייקרוספט מוציאה. אם נמאס לך מהמילה פורמט, אז תלמד לתחזק את המחשב. זה לא פשוט אבל אם אני מסתדר עם Win98 שהתקנתי בפעם היחידה ב- 1999, וששרדה שיבוטים בעת שדרוגי הארד דיסק, ושדרוגי לוח אם וביוס, ועדיין נותנת ביצועים טובים ויציבה, אז אפשר לתחזק כל מערכת הפעלה וכל מחשב בצורה טובה.

eranzam

New member
אני אישית..2000

ה xp נראית מצוין אבל כמה שהמחשב שלך יהיה חדש ומשודרג המערכת תדרוש עוד קצת במסגרת בעבודה התקנתי לא מעט מחשבים "compaq" חדשים בעלי חומרה חדישה ביותר שהראו שגיאות כבר בהתחלה ואפילו מסכים כחולים. בכדי שxp ירוץ כמו שצריך ישנם 20-30 tweaks שצריך לעשות. כמו ביטול תמיכה ברשת אלחוטית ועוד ירקות שבטוח וברור שמשתמש ביתי לא צריך. אני עובד על 98 אבל מאמין ב2000

mop666

New member
אז ככה

המלחמה היא xp vs 2000 בקשר לדברים שאפשר להעיף אני יודע מה שיש לי ברשת אסור שיהיה בהיתחברות לאינטרנט כמו השרינג פייל אנד פרינטרס וכו וכו הכוונה שלי (כי עוד לא יצא לי להישתמש ב2000) האם יש בו בעיות מה החסרונות שלו מאקס פי למשל באקס פי אין בעיה להרכיב את רשת ביתית ואני מכיר טכנאי שרב עם עצמו כבר הרבה זמן כי יש שם בעיה לקנפג אותו אני לא סגור שזה בגלל זה ועוד דברים כמו שיחזור של המערכת האם יש את זה ב2000 כי אני חייב להגיד שזה הציל אותי כמה פעמים למשל שהמחשב שלי פתאום סירב להידלק ונתקע על הלוגו של אקס פי בקיצור מה אני מפסיד ומה אני מרוויח בזה שאני עובר מאקס פי ל2000 למשל הבנתי שאלפיים הרבה יותר מהיר................. אה ורציתי להכניס עוד שאלה בדרך אם כבר שמעתי על דרך פריצה באמצעות הgo to my pc אם נשלח אליך הקובץ האנטי וירוס לא יתריע ולא תקבל התרעה מיוחדת בפייר וואלה הבנתי שאפשר לסדר אותו ככה שברגע שתלחץ עליו הוא יפתח לך פירצה אם כן ואני מאמין שכן אז מה אפשר לעשות חוץ מליבדוק פורטים שאני כבר לא זוכר או להיסתכל על בתים נכנסים ויוצאים

אריק101

New member
לפי דעתי

לצורכי רשת אני ממליץ שתישאר על XP נראה לי שאתה רוצה לשים 2000 כדי להרגיש טוב עם עצמך :) אז דע לך שזה אותו דרעק אם כבר אז XP שזו גם מערכת די מטומטמת

למעלה