אני שונא פרפרים

דידי 9

New member
אני חושבת שבקשר זה אף פעם לא שחור לבן

לגמרי כמוך:)

אבל! א-בל.

לגבי רגשות הדדיים-אסור שיהיה אפור..כי תמיד צד אחד ישאר מתוסכל.
אני גם חושבת שבקטע של רגשות זה לא יכול להיות אפור בתוך זוגיות.

בשאר הדברים אני איתך לגמרי... אפור שולט.

היינו

בסיטואציות כאלו זה לא קל ,למשל כשאמרו לי לא בכלל לא לקחתי קשה ועשיתי פאזה והמשכתי לנהוג כרגיל ,ישנם כאלו שירגישו לא נעים מהלא ושחיזרת אחריהם והם אמרו לך לא!

תהיי קשוב לצד השני תקלוט אותו וככה תחסוך לך לא מעט,!

ייתכן והלאט לאט יבוא לה עלייך או שיש בה חומות כלשהן ,או שבאמת כיף לה איתך אבל אתה לא עושה לה את זה ,וזה לא אומר עלייך כלום .

אל תרוץ תזרום עם הקשר ואז תראה מה קורה ,ואל תראה שאתה רוצה יותר מידי ,היא לא מאוהבת בך תזכור זאת כרגע .

גם אצלי בחיי אמרו לי כיף לי איתך אחלה ואתה גבר נפלא וכו וכו אבל זה לא זה ,אחרי הגט רצו לחזור

תמיד זאת הרגשה לא נעימה גם בחיזור שאתה רוצה והיא לא או להיפך.

ואני הפסדתי לאחרונה אדם מדהים בגלל שהתוודתי בפניה שאני רוצה אותה לחברות עמוקה..

בהצלחה:)

זה מעניין, אתה יודע

כתבת שאולי יש לה חומות כלשהן, והאמת שהיא ציינה את זה: ״אני מגוננת על עצמי״ (היא סיימה קשר של 4.5 שנים לפני כשנה)

אבל אני חייב לומר שאני לא מקבל את זה. ״פרפרים״, או, הקליק הזה שנוצר, זה עניין כימי במוח. הוא לא משהו בשליטתנו. או שאדם מסויים גורם לנו לשחרור המאסיבי של דופמינים במוח, או שלא. ואם לא, זה לא יקרה.

סאטוריס

New member
לא בטוח שזו פשרה

ואם יש משיכה פיסית .. אז איזה פרפרים חסרים לה שם?..
יכול להיות שהיא לא מגדירה נכון.
אולי תברר מה עשה לה פרפרים בבחורים האחרים אולי זה משהו שקשור להתנהגות שבקלות גם אתה יכול לעשות את זה.
ואז לדעתי אתה יכול להשאר.
יש אנשים שמפתחים אהבה לאורך זמן ולא מההתחלה וזה אמיתי ועוצמתי - ואולי היא כזו. שצריכה אמון וזמן.
ואולי תגלה שהמשיכה הפיסית וההנאה במיטה היא לא טובה עבורה כמו שנדמה לך.(כלומר אם היא אומרת לך שטוב לה איתך אבל עם האחרים היה לה יותר טוב)
ואז תחליט מה נכון עבורך.

זו חייבת להיות פשרה, כי היא ביוזמתה ציינה

שאין פרפרים. מה שאומר שבעבר, עם אחרים, הם היו.
ומה שהיה עם אחרים, היא סיפרה, זו היתה התאהבות עזה. את יודעת, כמו להיות על סמים.

זה באמת לא מובן למה אם יש משיכה פיסית ואינטלקטואלית חזקות (זו לא תחושה שלי, היא אמרה לי בפירוש) אין בהכרח התאהבות.
אבל, כמו שאמרתי בתגובה אחרת - זה הכל כימיה. או שהמוח משחרר את כמות הדופמינים הנדרשת לתחושת ה-high, או שלא.

סאטוריס

New member
זו דעתי

חסר אולי משיכה רגשית?

שוב זה משהו יכול להתפתח תוך כדי האהבה שתרעיף עליה והאמן שייווצר והיא יכולה להתאהב בך וזה יהיה חזק.
אז אין פשרה כי זה יהיה קשר שיתפתח ויתחזק שהאהבה בו תגדל.

השאלה היא גם האם היא מבחינתך קשר לחיים, משפחה וילדים. או לא.

יש משהו מעניין בגישה שלך

אני אכן מגלה כלפיה לא מעט אהבה. פשוט כי… אני די מאוהב בה

ואני יודע שכל עוד אנחנו מנסים וממשיכים, אני אמשיך עם זה.

לפי מה שאת מציעה, יכול להיות שהיא זקוקה לזמן כדי לתת אמון באהבה שאני מפגין. בגלל צלקות ממערכות יחסים קודמות. אולי בגלל המודל שהיה בבית (ההורים). זה לא ממש משנה.
מצד שני, ככל שאני נותן מעצמי רגשית, הפוטנציאל לפגיעה גודל, במידה וזה לא ייפתר.

לגבי שאלת הקשר לטווח ארוך, משפחה וילדים, התשובה מצידי היא לגמרי כן. וגם מצידה.

היא גם ציינה שלא יצא לה כלום

מההתאהבויות העזות האלה. כנראה ש"להיות על סמים" לא עושה לה טוב, והיא מנסה לשנות את הדפוסים הלא מוצלחים מהקשרים הקודמים שלה. תן לה הזדמנות. תן לעצמך הזדמנות.

אני לגמרי מבינה את חוסר הנוחות בזה שהיא לא מרגישה "כמוך". אבל האם זו באמת סיבה סבירה לשקול פרידה אחרי חודש?? בחייך, אתה כבר לא נער. קח את עצמך בידיים. תן לקשר להבשיל. תן לרגשות זמן להתפתח.

היא העלתה את העניין הזה, והיה חשוב לה

לספר לי שחסרים לה הפרפרים. אני לא הייתי חושב לשאול אותה - הרגשתי טוב עם הדינאמיקה בינינו.
היא שיתפה אותי כי זה מטריד אותה, היא לא יודעת למה זה לא התעורר בקשר איתי.

אז אם היא מתלבטת עם זה ושיתפה אותי - ברור שגם אני מתלבט עם השאלה, לא?

זה ברור שהיית מעדיף לא לשמוע את זה

נשמע לי ששניכם לחוצים מהמצב, אבל ההתרשמות שלי מהמעט שסיפרת היא שזו תהיה טעות להפרד בשלב כל כך מוקדם.

אני מניחה שכל תגובה כאן מגיעה מתוך נקודות מבט והתנסויות שונות של אנשים פה. אף אחד מאיתנו לא יודע בדיוק מה אתה מרגיש, מה היא מרגישה, ומה מהות הקשר עבורכם.
אבל בגדול אני חושבת שזה שגוי להאמין שכל קשר זוגי חייב להתנהל על פי דפוס קבוע ובלו"ז דומה. לפעמים אנחנו מגיעים לקשר עם ציפיות מאוד מקובעות ודווקא זה מה שהורס לנו הזדמנויות למשהו חדש וטוב.

shayCn

New member
כן,הייתי בסיטואציה הזאת לפחות פעמיים

שני הקשרים נגמרו מהצד שלי,למרות שהיו שם קשרים עם הערכה,כבוד הדדי,הרמוניה,צחוקים,סקס טוב,שיחות נפש ובכל זאת היה חסר משהו.היתה חסרה אהבה מטורפת.
פרפרים הם מאפיין חשוב,אלא שאני לא אוהב לקרוא לזה פרפרים
אלא התלהבות.התלהבות בלתי נשלטת שלא קשורה לכלום.
בסוף,ההחלטה היא שלך ואם תשאר שם,יתכן שזה טוב בשבילך ובשבילה ואין לך צורך בהתלהבות יתר על שאר המאפיינים שיש לך בקשר.אני יודע שבשבילי זה לא היה טוב וזה הרגיש לי זר,אז הייתי חייב לחתוך בפעמים הקודמות.

גם אני לא החזקתי בקשר שבו לא היתה ההתלהבות

והדילמה שלי היא בעיקר סביב החשש שגם היא תגיע למסקנה הזו בשלב מסויים. היא חוותה את ההתלהבות הזו בעבר, והיא תתחיל להתגעגע אליה בנקודה כלשהיא.

shayCn

New member
אין ממה לחשוש

הכל תמיד לטובה,גם אם נפרדים ואם לא.
בכלל ההסתכלות על קשר מראש צריכה להיות כזו שאתה שלם עם עצמך גם אם תיאלצו להיפרד.חוץ מזה,היא בן אדם אחר עם דיעות ורגשות שונות משלך למרות שלפעמים בקשר זה נראה כאילו מרגישים וחושבים באותה דרך ובאותה צורה,אז אין לך מה לדאוג לגבי חששות אצלה שדומים לחששות אצלך.

אתה לגמרי צודק בעניין ההסתכלות

וזו הגישה שלי בגדול: לא משנה איך תסתיים מערכת היחסים הזו, כרגע אני חוֹוה אהבה וחברות מיוחדת. וגם כשזה ייגמר, יהיו לא מעט דברים ותובנות שאני אקח איתי.
אני לא מנסה להשלות את עצמי שאם זה יסתיים לא יהיה כאב. אולי גם כעס. אבל היום (בגילי המופלג) אני לא יכול להרשות לפחד מזה להכתיב לי את גורל מערכות היחסים.

shayCn

New member
ברור שיהיה כאב

אני לא מנסה להשלות אותך.אחרי הכל,אתם עוברים בקש רחוויות ויש שם רגשות,אז בפרידה חייב גם לבוא כאב.
ההסתכלות הזאת רק באה למנוע תלותיות.

אחרי כל זה ואין לה פרפרים..

לך תבין נשים.

אני הייתי שם.. ונפגעתי מאוד.
אבל אני הייתי שם שנתיים.
אולי כן שווה לחכות קצת כי יש מצב שזה יגיע, חודש זה לא הרבה זמן.
מה גם שיש כאלו שלוקח להם קצת יותר זמן.

בהצלחה

לירי, היית שם בצד שכרגע אני נמצא בו?

כלומר, היית עם מישהו שנתיים למרות שלא היו לו פרפרים, בתקווה שזה יעבוד?

ואגב, כבר כתבתי בתגובות אחרות, אני גם לא מבין למה אחרי כל מה שיש בינינו אין לה פרפרים. אבל זה הכל כימיה במוח, שאין לנו עליה שום שליטה.

אכן הייתי בצד שלך.

והוא היה לו טוב, נוח, כייפי, מעניין ועוד..
היתה שם אהבה גדולה גם מצידו אבל אני יודעת לומר שפרפרים לא היו שם.. בעוד שאני הייתי ממוטטת עליו.
חייתי באשליה שזה מספיק, עד שהתחלתי לשאול שאלות והוא ממש לא ידע לענות.
בסופו של דבר סיימתי את זה פצועה ומדממת.
בדיעבד הייתי צריכה לסיים את זה הרבה לפני.

את יכולה לשתף, איזה מן שאלות שאלת?

אולי הן יוכלו להיות גם סוג של נייר לקמוס בשבילי?

למעלה