אורי דדייטר
New member
אני שונא פרפרים (II)
נפגשנו אתמול בלילה לארוחת ערב. שיגרתית. בלי שום תכנון לשיחות עומק.
בין ההמבורגר שלי לרביולי שלה, לא זוכר באיזה הקשר, התפתחה שוב שיחה על הפרפרים.
היא: מרגישה שיש לנו כל כך הרבה דברים נהדרים, דברים שאני מחפשת בקשר.
אני: כן, אבל בלי רגשות מצידך זה לא מספיק לקשר זוגי. זה אולי היה יכול להיות קשר מצויין בין ידידים.
היא: זה לא שאין לי רגשות כלפיך. כן יש לי. אבל לא בעוצמה שהייתי רוצה ושאני מרגישה שלך יש כלפיי. ואני לא יודעת איך לגרום להם להתעצם אצלי.
אני: לא חושב שאת יכולה לשלוט בזה, ומהנסיון שלי, אם זה לא התפתח עד עכשיו, זה כבר לא יקרה.
היא: לא רוצה להיות לא הוגנת כלפיך.
אני: את כנה לחלוטין. והאמת, שלא הייתי רוצה להמשיך ולהקשר ואז להתמודד עם פרידה שתבוא מאותה סיבה בדיוק.
מחליטים להפרד. היא מחזיקה לי חזק את היד. ודומעת. אני מלטף אותה. חנוק במועקה.
בדיוק כשנפרדנו כל אחד לביתו, היא קיבלה שיחה שחיכתה לה מחו״ל ואת ה״לילה טוב״ החלפנו אח״כ בסמסים:
״אורי, מצטערת שלא אמרתי ׳לילה טוב׳ כמו שצריך, תודה לך וביי בינתיים. אני באמת מקווה שהנתיבים שלנו ייפגשו שוב. מצב הרוח שלי כרגע ירוד כמו מזג האוויר. תודה שאהבת אותי באופן מושלם שכזה.״
״ביי, מירי. השבועות איתך היו מיוחדים עבורי - תודה. מקווה שמזג האוויר ומצב הרוח שלך ישתפרו בהקדם. לילה טוב.״
אחרי 10 דקות כשאני מסתדר לישון, עוד סמס:
״אורי, אני מתחילה להרגיש שההחלטה הזו היא טעות קולוסאלית. יש כ״כ הרבה טוב שקורה בינינו. חבל לזרוק את זה.״
... וכך בהחלפת כמה מסרים נוספים החלטנו לעשות עוד שיחה על העניין.
. . . . . . . . . . . . . . . .
אני לגמרי מבולבל. ברור לי שהיא מרגישה משהו. אבל לא מרגישה מספיק? אני לא חושב שזה פעם קרה לי. או שאני מרגיש, או שלא. לכם זה מוכר?
מה הייתם שואלים/מבררים עוד, בשיחה הבאה?
איזה אופציות יצירתיות יכולות להיות כדי לנסות לפתור את זה לכאן או לכאן?
נפגשנו אתמול בלילה לארוחת ערב. שיגרתית. בלי שום תכנון לשיחות עומק.
בין ההמבורגר שלי לרביולי שלה, לא זוכר באיזה הקשר, התפתחה שוב שיחה על הפרפרים.
מחליטים להפרד. היא מחזיקה לי חזק את היד. ודומעת. אני מלטף אותה. חנוק במועקה.
בדיוק כשנפרדנו כל אחד לביתו, היא קיבלה שיחה שחיכתה לה מחו״ל ואת ה״לילה טוב״ החלפנו אח״כ בסמסים:
אחרי 10 דקות כשאני מסתדר לישון, עוד סמס:
... וכך בהחלפת כמה מסרים נוספים החלטנו לעשות עוד שיחה על העניין.
. . . . . . . . . . . . . . . .
אני לגמרי מבולבל. ברור לי שהיא מרגישה משהו. אבל לא מרגישה מספיק? אני לא חושב שזה פעם קרה לי. או שאני מרגיש, או שלא. לכם זה מוכר?
מה הייתם שואלים/מבררים עוד, בשיחה הבאה?
איזה אופציות יצירתיות יכולות להיות כדי לנסות לפתור את זה לכאן או לכאן?