אז בעצם לא.. חח
M Mystic Dragon New member 30/5/06 #64 וואלה עוד מעט הם יאשרו גם י' אות איתן בגוף מדבר? [פייטון ישמח מזה ]
S someboddy New member 30/5/06 #66 האקדמיה ללשון קובעת הרבה דברים ניסיתי ממש חזק, גייסתי את כל המשאבים המנטאלים שיש לי - ועדיין לא איכפת לי!
האקדמיה ללשון קובעת הרבה דברים ניסיתי ממש חזק, גייסתי את כל המשאבים המנטאלים שיש לי - ועדיין לא איכפת לי!
י יוסהההף New member 28/5/06 #13 לי יש, אבל אני לא הולך, הסתפרתי, ואני נראה כמו עז! חוץ מזה אין לי כמעט לימודים השבוע בגלל שבועות ובגרות בערבית אז אני מרשה לעצמי...
לי יש, אבל אני לא הולך, הסתפרתי, ואני נראה כמו עז! חוץ מזה אין לי כמעט לימודים השבוע בגלל שבועות ובגרות בערבית אז אני מרשה לעצמי...
C crysania New member 28/5/06 #15 אוקיי, שאלון (לפחות משהו) באיזה סיטואציה הייתה רוצה לנחות אם הייתה נכנס לקרין? אני הייתי רוצה לבוא למגדל של רייסטלין^^ ולכשף אותו בקסמיי...
אוקיי, שאלון (לפחות משהו) באיזה סיטואציה הייתה רוצה לנחות אם הייתה נכנס לקרין? אני הייתי רוצה לבוא למגדל של רייסטלין^^ ולכשף אותו בקסמיי...
י יוסהההף New member 28/5/06 #17 ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif *מרגיש יותר טוב*
C crysania New member 28/5/06 #26 אתה! יוסף מרובה ה"ה"... אין לי ת'מס נג'ר שלך^^ ): ויש עוד הרבה אנשים שאין לי ת'מסן שלהם):
S someboddy New member 29/5/06 #53 הרי לכם הצצה חד פעמית- -אל המסנג'ר של someboddy הגדול! [email protected]