אני שונא חדשות

3Dennis

New member
אני שונא חדשות../images/Emo70.gif

זה מאוד מרגיז. אני יושב וצופה בתוכנית סינמה 3 בערוץ 33 ופתאום התוכנית נפסקת ומתחילים להראות את הפיגוע בירושלים. למה
יש את ערוץ 2ו- 1 שמשדרים, ובמילא מה שיש בערוץ 1 יש בערוץ 33. לא שאני לא מכבד את קורבנות הפיגוע, אבל יש פשוט אנשים שכשהם רוצים לראות חדשות הם מעבירים לערוץ אחר ולא צריך לדחוף להם אותם בפרצוף. אני מחכה לערוץ הישראלי שישדר 24 שעות ביממה חדשות..

גם אני שונאת חדשות.

ואני מסכימה: לא צריכים לשדר חדשות תחת לכל עץ רענן. אז למה אתה מחכה לערוץ החדשות? יחי האסקפיזם לנצח! סוזן

Yaniv-DC

New member
ככל הידוע לי

החוק מחייב את רשות השידור, ערוץ 2 וערוץ 10 (כל עוד הוא בחיים) להפסיק שידור לצרכי דיווח על פיגוע. ערוץ 33 הוא חלק מרשות השידור ולכן כפוף לחוק זה. ערוצי הכבלים והלווין אינם מחוייבים לכך, ואת מגוון התוכניות הלא חדשותיות אפשר למצוא שם. וגם אני תוהה למה אם אתה כל כך לא אוהב חדשות אתה מצפה לערוץ הזה?

3Dennis

New member
ועוד דבר..

אם יש פיגוע רציני אז לפעמים מתבטלות סדרות קומדיה בערוץ שלוש. זה גם דבר מאוד מעצבן.

3Dennis

New member
כי..

אולי אם הוא יעלה תקטן כמות החדשות בערוצים האחרים כי כבר יהיה ערוץ שלם של חדשות ואנשים לא יהיו צריכים להדליק כל פעם ערוץ 1 או 2 כדי לדעת אם היה פיגוע.

Yaniv-DC

New member
דווקא לא.

לערוצים 1 ו-2 אין כוונה לערוך שינויים בלוח החדשות. ההיפך. היות והחדשות הן התוכניות הנצפות ביותר בשלושת הערוצים, הם יעשו הכל כדי להשאיר את הקהל הזה אצלהם ולא אצל ערוץ החדשות.

למעלה