אני שונא ויסטה!!!!!!!

CLASSIFIED

New member
אני שונא ויסטה!!!!!!! ../images/Emo46.gif

יש לי ויסטה רק כמה ימים ואני שונא אותה בטירוף. מחשב ליבה כפולה, 1.73 ג'יגה הרץ, 1 ג'יגה ראם. לוקח למערכת ההפעלה 3 דקות לעלות (!!!), ודקה להכבות. לפעמים אפילו יישומים עושים לי "לא מגיב"! אני לא קניתי מחשב נייד חדש כדי שיישומים יעשו לי לא מגיב על השבוע הראשון! והכי גרוע - רק שבוע, עוד לא התקנתי משהו מיוחד וכבר מתוך 80 ג'יגה נשארו לי רק 30. מה נסגר??? אני יכול להפוך את רשיון הויסטה בייסיק שלי לאקס פי? אין במערכת הזו שום דבר חדש היא סתם מעצבנת, אפילו יש דברים שפעם הייתי יכול לעשות כמו שליטה מינימלית על ההגדרות ופה אי אפשר הכל "אוטומאטי". בקשר לליבה הכפולה - זה נכון שויסטה יודעת לנצל ואקס פי לא?

CLASSIFIED

New member
איזו סיבה בעצם יש לי להשאיר את הויסטה?

ולא להתקין מיד ועכשיו אקס פי?

shimy lev

New member
לגבי הרשיון- כתבו כאן לפני כמה ימים...

שאם יש ויסטה בגרסאות מסויימות אפשר לרדת ל xp עם אותו קוד. אולי כדאי לדבר עם מיקרוסופט. (סליחה שלא הבאתי קישור ישיר לדיון- פשוט החיפוש בתפוז דפוק ביותר אם לא משתמשים באיכספלורר...)

danadandana

New member
גם מנכ"ל אייסר שונא את ויסטה

קראו כאן ולשאלתך- ניתן להמיר VISTA ל- XP PRO ללא תשלום רק במידה ויש לך VISTA BUISNESS או VISTA ULTIMATE. זה מחייב שיהיה לך רשיון קיים. צריך להתקשר למייקרוסופט ולתת את מספר הרשיון והם מבצעים תהליך שמאפשר זאת.

CLASSIFIED

New member
ואם יש לי ויסטה בייסיק?

דיברתי עם השירות של איי בי אם, הם יתקינו לי אקס פי תמורת 270 שקל. לא רוצה. לא מספיק קניתי מחשב עם מערכת הפעלה דפוקה הם גם רוצים תוספת כדי להוריד גירסה? שלוש דקות לוקח למחשב חדש לעלות, זה הגיוני? ושתי דקות להכבות!

yelly

New member
אני בנתיים לא הצלחתי להרגיש את הבעיה

לא שמתי לב לבעיה מיוחדת בעלית התוכנה , לקח לזה קצת זמן להיסגר ,כי זה הפעלות ראשונות וזה מעדכן אצלי דברים, חוץ מזה לא משהו משמעותי. מה גם, שלדעתי אם זה לא רציני מדי, לא שווה לא להוסיף כסף, זה לא שXP כזה משהו גם שם יש מלא הודעות שגיאה...

kobi 23

New member
אני השתמשתי בויטסה ביזנס

ועשיתי שנמוך לXP PRO .השיפור יותר ממשמעותי. עליית הווינדוס,כיבוי,הפעלה/סגירת תוכנות/שיפור משמעותי אפילו בצריכת הסוללה !!!! אבל השנמוך הזה לא בחינם.צריך לשלם 270 ש"ח למעבדות IBM או פחות בספקיםץ

CLASSIFIED

New member
גם ממני דורשים 270 שח. פשוט חוצפה!

אני חושב לצעוק קצת על מייקרוסופט אולי זה יעזור...

kobi 23

New member
צעקות לא יעזרו נשמה

בטח שלא אם תפנה למיקרוסופט. איזה מחשב נייד יש לך ?

kobi 23

New member
או'קיי

אני מניח שגם לך יש LENOVO/IBM . תפנה לספק שלך (אמטל,תגה ) שם אמורים לעשות זאת יותר בזול

CLASSIFIED

New member
כן לנובו 3000 C200

דואל קור 1.73 גיגה הרץ 1 גיגה ראם 80 גיגה הארד דיסק. זה הגיוני שהויסטה אכל לי יותר מחצי מההארד דיסק תוך שבוע?

kobi 23

New member
הגיוני מאוד

לי היא לקחה יותר מזה תוך יום,ואל תשכח את תוכנות העזר של לנובו/THINKPAD. תפנה לחנות ממנה רכשת ותבקש שיקשרו בשבילך לדילר שלהם לגבי מערכת הפעלה.זה אמור להיות בזול יותר

kobi 23

New member
וזה עוד בלי שום תוכנה חיצונית....

כרגע בXP עם כמה תוכנות חיצוניות-פוטושופ,נירו7,כמה סרטים וכל העידכונים תופסת לי 19 ג'יגה.

yelly

New member
לי יש ויסטה הום בייסיק

האמת היא שהיום בדקתי והמחשב אפילו נכבה יותר מהר מהמחשב הנייח שלי (שהוא לא ישן או משהו)\ אולי זה בגלל שעדיין אין על המחשב יותר מדי דברים, אבל אני בנתיים טפו טפו מקווה שלא אצטרך להוסיף עוד כסף למייקורוסופט... (משתמשת בטושיבה )

CLASSIFIED

New member
איזה מחשב זה?

וכמה מהר הויסטה נדלק ונכבה? אצלי 3 דקות לוקח לו להדלק ובערך שתי דקות להכבות.

למעלה