אני שונא את ערוץ 1

thrall

New member
אני שונא את ערוץ 1

פתאום אני מגלה שסטארגייט עונה 9, כבר פרק 3 אבל הם משדרים את זה ב 20:10 איך הייתי אמור לגלות את זה? אררררג שונא אותם בכל מקרה למישהו אולי יש את הפרקים הראשונים? ומה קורה עם אטלנטיס דרך אגב?

STING3ER

New member
גם לי זה קרה

גם אני פיספסתי את הפרק הראשון הספקתי לראות הכל מהפרק השני תנסה להוריד אטלנטיס עוד לא התחיל

kinspirit

New member
אני לא מבינה משהו, באמת שלא

ההודעות על שידור העונות החדשות פורסמו לא רק באתרי אינטרנט רלוונטיים לאוהבי סטארגייט בישראל (פורום זה ואתר סטארגייט ישראל), אלא גם בעיתונים השונים - כולל תמונות (ידיעות, פנאי פלוס ומה עוד היה שסקובי ציטט?). אז איך בדיוק כולם פספסו את הפרקים החדשים? ולמה לכל הרוחות אתם כועסים על הערוץ הראשון?! לא ברצינות, כי הקטע הזה חזר הרבה בשבועות האחרונים, ואני באמת לא מבינה את זה. אם אתם כאלה מעריצים של סטארגייט, איך אתם לא עוקבים אחרי הפורום או אתר סטארגייט ישראל? הרי אלו בדיוק מקורות המידע שיגלו לכם את הדברים האלה(ועוד הרבה אחרים יש לציין).

thrall

New member
מאוד פשוט

אין לי זמן לעקוב אחרי כל כך הרבה דברים חשבתי שם שברוממה פשוט לא ישנו שום דבר, ולכן תמיד אני בודק אם ביום שבת ב 17:05 יש סטארגייט ואיזו עונה, יום לפני באמצעות לוח השידורים בממיר הדיגטלי זה הכל לא נורא נוריד באי מיול

kinspirit

New member
לא צריך לעקוב אחרי הרבה דברים

מילא הפורום, נגיד שכאן העמודים מחלפים בקצב רצחני, אבל להכנס לאתר סטארגייט ישראל פעם בשבוע לקרוא חדשות זה לעקוב אחרי הרבה דברים? ויש לנו את רשימת התפוצה שם, שבה אנו מעדכנים אנשים על דברים חדשים שעולים באתר והודעות חגיגיות כגון הגעת העונות החדשות. אני מתנצלת אם זה נשמע שאני מתנפלת או משהו כזה, אבל בתור מי שמשקיעה כל כך הרבה באתר, למען אנשים אחרים בקהילה, זה מתסכל אותי לראות שוב ושוב שאנשים כנראה לא קוראים בכלל את מה שאנחנו מפרסמים שם. שוב ושוב אנשים מפרסמים כאן דברים שאנחנו כבר פרסמנו שם (לדוגמה על המארזים הדקים החדשים של הDVD) וע"פ התגובות נראה כי אף אחד לא שמע על זה קודם לכן. וכל הקטע עם העונות החדשות שכל כך הרבה אנשים לא ידעו... זה פשוט מתסכל וגורם לי לחשוב בשביל מי בכלל אנוחנו עושים את כל העבודה.

thrall

New member
דרך אגב

אפשר להזמין את הדי וי די האלה מהאתר שלהם לארץ?

subatoi

New member
ככה זה

עצוב מאוד, וממש לא מנחם, אני יודע, אבל ככה זה. לי עברו העצבים כשספרתי והגעתי למסקנה שכמעט כל מי שאני מכיר אישית לא מסתובב באתר של סטארבייס, מסיבה סודית ולא ברורה. כשמגיעים למסקנה הזו, שמי שאתה מכיר ומכיר אותך לא מסתובב באתר, אבל יש עוד 100, 150, 200 אנשים שכן, ואתה לא מכיר אותם, אז מגיעים למסקנה - "שיבושם להם". אבל כן, זה נורא מעצבן, בכל מקרה

neboris

New member
אני איתך

קינסי, אל תהי עצובה. אני מסכים עם כל מה שאמרת ואם זה עוזר אז תדעי שאני מתעדכן קבוע באתר וגם רשום ברשימת תפוצה.

סלמאק

New member
2 דברים:

1. לא נעים לי לאמר לך, אבל תקנון תפוז אומר לא לדבר על הורדות לא חוקיות בפורומים. 2. זה לינק לאתר "סטארגייט ישראל", האתר שצוותו עושה מאמצים מדי שבוע למעני ולמענך, כדי להביא לנו את כל המידע הדרוש לנו (ויותר) אודות הסדרה. (חייבים להעריך אותם על כך, תודה בזה). בעמוד הראשי של האתר, בצידו השמאלי העליון של העמוד מופיעה הכותרת "שידורים קרובים" ותחתיה פירוט השידורים של SG-1 (ואטלנטיס, אם יהיו) שהולכים להיות משודרים בשבוע הקרוב. לחיצה אחת על הלינק הזה אחת לשבוע פותרת לך המון אי נעימויות ואי אפשר לאמר שזה "הרבה דברים לעקוב אחריהם...". בנוסף, אם יש לך זמן, לא יזיק לך להינות משאר התכנים המופיעים באתר, לא תתאכזב. בהצלחה.

miotisman

New member
שאלה קצת טיפשית...

יכול להיות שכתבת את הכתובת הלא נכונה או משהו כי אני מנסה כבר יומיים נראה לי להכנס לאתר וזה נותן לי רק את ההודעה של בעיה בהתחברות לשרת אז מכאן אני רק רוצה לוודא: האם הכתובת נכונה? ואם כן למה אני לא מצליח להכנס לאתר |זה בטח הגלל שיש לי עיניים ירוקות
|

מ א ג ר ט

New member
יש בעיה בשרת

לא אצלך, הבעיה היא באתר... זה כתוב כמה הודעות למעלה. לפעמים יש עם האתר בעיות ופשוט צריך לחכות כמה ימים...

סלמאק

New member
טוב, אני רואה שכבר קיבלת את התשובה

שלך. אז כל שנותר לי לשאול הוא: מה הקשר בין עינייך הירוקות לכניסתך לאתר? אני אומנם לא משתייך לצוות האתר, אבל אני מאמין שבעלי כל צבעי עיניים מוזמנים להיכנס לאתר, כל עוד הן לא זוהרות. נ.ב: אומנם זה לא כזה משנה, אבל סתם לידע הכללי, הלינק שצירפתי הוא הכתובת המקוצרת. יש גם את הכתובת הזאת: http://bb.1asphost.com/px784/index.asp אין לי מושג מה ההבדל, אבל אם יש כזה- אני בטוח שאחד מחברי צוות האתר ישמח לאמר מהו.

למעלה