אני שונא את עצמי

אני שונא את עצמי

אני אדם רשע רשעכ ומגעיל ר הרב ראובסן זכאים צדק שאני רשע הואמאר שאני לא יהודי בגל שכתבתי שאין לי ביעהו שנאי חשוב שאין בעיה עם שירת הנמשים והוא לעד לי ופרסם א ת סטטוסים בפייסבוק שלו האישי בכל מקרה אני אדם רע שרק פוגע באנשיים אין יותר רשע ממנ יאני מלך הרשעים הכי ש רשע ששי עולם וגם אלישיר מנהל בפורום של חוזירם בתשובה צודק אני חתיכת חלאה חופרת הוא תמיד מאים ל עלי ומוקח לי תגובות כי הוא אורמ שנאי לא ידוע להתנהל הוא צודק אני רע וגם איתי כהן שיהי בחר שלי בפייסבו ק חסם אוית כי אני רעו אמרתי לו שהוא ושנא אותי אזבל זהיה בגלל חרדות נטשיהא אבלח הוא חסם אותי כי אני מניאק קרשע שחשב שהוא רשע ואני מל הרשעים נכון ?

מאיה 11121

New member
אתה יודע שאתה לא

אתה יודע שאתה לא רע ואתה רק בהתקף דיכאון/חרדה...שמעוות לך את המציאות ואתה גם יודע שזה זמני ושאתה תצא מיזה וכל פעם תסתכל על ההתקפים האלה עוד קצת מרחוק עד שהם יפסיקו להשתלט עליך ואתה תוכל לשלוט בהם. אל תיפול באמונה. בסוף תצליח להתגבר על ההתקפים הללו. (מנסיון...)

dina199

New member
תנסה לכתוב 'אני אוהב את עצמי'

ייתכן שעצם הכתיבה תשפר את ההרגשה שלך

אבל למה להיות כמו נ"ט ולשקר את עצמי

אני לא סובל את עצמי ואיש אחד אמר לי שנאי לא מאתים לע בודה רגילהל דכתו אני צריך עבודה במפעל מוגוגן וחבר שלי אראנה אמר שייתכן שאותו אחד צודק אז אראנה צודק אני מאתים למוכן ולכן לא אעבוד ואמות בבדד ללא אהבה ווללא עבודה

arana1

New member
אינך צריך למדוד את עצמך לפי התאמתך לעבודה

זה לא המדד היחיד או הכי חשוב
ממש לא
מאוד יתכן שדווקא בגלל תכונותיך היותר מלבבות פשוט אינך מתאים לעבודה
ואין בזה שום דבר רע
להפך
זה גם קשור לנושא השני
של אהבה
לא צריך להסיק מכל בחורה שדוחה אותך שאינך ראוי או זכאי לאהבה
אהבה זה דבר מאוד נדיר שקורה פעם בחיים אם בכלל
ואוטיסטים נוטים להיות מאוד אינטנסיבים בקטע בין אישי
או להיות מנותקים בכלל
שזה צד שני של בדיוק אותו דבר
אם תמצא מישהי שהיא אינטנסיבית כמוך
מתאהבת עד הסוף בלי חשבון
אז תהיה לך אהבה מאוד משמעותית

אתה חופר כי כמו הרבה אוטיסטים אתה מצפה וזקוק לטוטאליות ביחסים
לדעתי יש גם נשים כאלה
מעטות
אבל יש

אני התייעצתי עם מעיין לגבי משהו

אם ללכת לאיזשהו כנס והיא כתבה סטטסו שיורד עלי ואמרה שיהאל לא אלונים ומה נאי בכלל שואל אותה

arana1

New member
צודקת

אתה שואל כל הזמן אנשים לגבי כל דבר
ואנשים באמת לא יודעים הכל
להפך
בניגוד לך רוב האנשים אפילו לא יודעים שצריכים לשאול
אז מה שאתה צריך לעשות זה ללמוד לשאול את עצמך
זו העצמאות האמיתית
לא עבודה ושטויות כאלה

אתה רואה מה קורה -

ברגע שזיהית פה איזה קטע מסוים שאתה לא כלכך מרוצה מעצמך כרגע, ישר אתה נכנס למעגל הזה של "אני זבל של בנאדם".
למה בעצם?

תאמין לי שגם אני לא מרוצה מעצמי לעתים די קרובות. כולם ככה. זה לא להיות זבל של בנאדם, סתם להיות בנאדם.

arana1

New member
דרך שאלות לומדים הכלה

למשל
נ"ט לא לומדים להכיל אוטיסטים כי הם לא שואלים את עצמם שאלות אלא פשוט יודעים מראש מה נכון ומה צריך לעשות להם ובהם

dina199

New member
כי זה לא שקר.

כל אחד אוהב את עצמו. פשוט צר לכתוב את זה ואז זה יהיה מוחשי.

ענתנוי

New member
טוב או רע?

כולנו מתנדנדים בין שני הקטבים ורק אנשים טיפשים ואטומים חושבים שהם טובים - כי "האדם הוא עץ השדה" והעץ הוא "עץ הדעת טוב ורע".

ראיתי השבוע את הסרט "מליפיסנט" - יצירה חדשה של דיסני, שהדמות הראשית היא גם המרשעת וגם הגיבורה - כי אלו שני צדדים של אותה תכונה, ובידנו הבחירה. (מעניין שאפילו "דיסני" הצליחו להבין את זה סוף סוף)

ביהדות מסכמים את זה במשפט פשוט אחד "ואהבת לרעך כמוך" ומי שאומר לך שאתה רשע ופוגע בך לא אוהב את עצמו, לא אותך, לא את האלוהים ולא את החיים - כי אין בו אהבה.
אל תנסה להשוות את עצמך אל ה"מצליחים" האלו כי יש בך יכולת לאהבת אמת והם פשוט מקנאים......

אז למה ראובן זכאים אמר שאני לא יהודי אמיתי

ושהמצתאי דת חדשה החלאה הזה ככה אמר

schlomitsmile

Member
מנהל
לא יודעת למה הוא אמר
כלמיני אנשים אומרים כלמיני דברים

אתה צריך לעשות את שיקול הדעת
איזה דברים כדאי לקחת ברצינות
ואיזה לא.

למעלה