אני שונא את הכאמל

אימהוטפ

New member
אני שונא את הכאמל

לא ידעתי שיש פורום על חיפה... נו שוין.. דפדפתי קצת בהודעות שלכם.. ראיתי את הכאמל מוזכר.. והחלטתי להגיד שאני שונא אותו, המלצריות כאילו עושות לך טובה ואתה לא מרגיש אוירה נינוחה. בכלל, לדעתי חיפה חוזרת למצב של ישנוניות, יש בסך הכל 4-5 פאבים באיזור ציר מוריה ששוה ללכת אליהם. בעמק האלכוהול לא הייתי שנים מסיבות מובנות.. הרבה פעמים חשבתי לעבור לתל-אביב, אבל עכשיו החשיבה על לעזוב את הארץ בכלל עלתה, חברים שלי בחו"ל תמהים על זה שאני נשאר פה וממשיך לסבול. הגבילו את שעות הסגירה של הפרנג´ליקו לשעה 12 בלילה, גם ככה כל הרחובות בחיפה מתים בשעה 2 בלילה.. אז מה יהיה עכשיו? לצאת לבלות עד 12? אף פעם לא הייתי שם, המקום יותר מדי פלצני... אהבתי את הזנד, היתה שם רק שתייה, בלי אוכל, וגם הוא פשט את הרגל כנראה,כי זה נהפך לזליג ג´וניור... אלק.. ראבאק.. בתל אביב רק יוצאים בשעה 2 , ופה אתה צריך לצאת מוקדם לפאב כדי שיהיה לך מקום, כי אם לא האופציות של לבלות במקום או פאב אחר קלושות, והמבחר לא גדול. מה שטוב שיש מלא פנויים פנויות בחיפה... עד שזה נמאס ובורחים לתל-אביב כדי לחיות קצת כמו בח"ול. אימהוטפ

sagi.exe

New member
אוי כמה שאתה לא מדייק

אז ככה.... לא ידעת שיש פורום על חיפה כי אתה לא מעודכן ( גם באינטרנט וגם בנושאי בילוי ). אני לא מת על הכאמל בגלל האוכלוסייה שלו, אבל בפעמים המעטות בתקופה האחרונה, שבהן כן הייתי שם, לא זכורה לי היתייחסות של " עושים לי טובה " תבדוק טוב...אולי היחס נובע מההיתנהגות שלך למלצרית ( השערה ). עמק האלכוהול - כאן אין ויכוח, שתייה ב 10 שקל ודקירה בחינם. ציר מוריה - למעלה מ 50 פאבים ומסעדות בין מרכז הכרמל למרכז חורב, אתה מצאת 5 !!!!! פאבים שמתאימים לאופי שלך ואתה מתלונן ? הרי בתל אביב המופלאה שלך, כל אחד נתפס על הפאב השכונתי שלו וחונק אותו למוות. מן הסתם אם תל אביב יותר גדולה אז יהיו בה יותר פאבים לא ? רק למען הסדר הטוב, בתל אביב יש כמות אבל בחיפה איכות... -הסנדק-הדוב-המרתף.....אוף איתך...אין לי כוח להרביץ רשימה כאן. אני לא יודע איפה בחיפה אתה גר...אבל הרחובות לא מתים ב 2 ולמי שרוצה, תמיד יש לאיפה ללכת. ודבר אחרון - בתל אביב לא מתחילים לבלות רק מ2 . התבלבלת, זה ההיפך, הבעיה של חיפה היא שאנשים מעדיפים לבלות מאוחר בלילה בעוד שבתל אביב גם שעות הצהריים מעולות לישיבה בפאב או קפה. ....ולסיום.....אין כמו הבנות של חיפה ואם נמאס לך מהבנות של חיפה ואתה בסוף הולך לקונפות של תל אביב.... ....באמת כדאי שתעבור לחו"ל.

raistlin23

New member
כחולות?????

חיחיחיחי העינים שלי אפורות :) בשמש ירוקות בצל כחולות!

sagi.exe

New member
כחולות.../images/Emo104.gif../images/Emo77.gif../images/Emo29.gif../images/Emo127.gif../images/Emo181.gif

אימהוטפ

New member
תגיד לי...

על סמך מה אתה שופט אנשים ומורה להם מה לעשות? על סמך כושר הניתוח המדהים שלך? תבין, אנשים כותבים פה כדי להביע דיעה או סתם לכתוב, מבלי הצורך שאחד יחשיב את עצמו למבין דבר ופטיש עולם. סתם לידיעתך, אני איש מחשבים (ככה שאני "מעודכן") ובליין. אז כן, 5 הפאבים שהזכרתי מתאימים לי אבל זו דעתי, ולא הייתי צריך את ההמלצות המלומדות שלך כדי לדעת שיש עוד פאבים (ביליתי בסנדק ובדוב ובמרתף (שלושת הבעלים בכל אחד הם חברים טובים שלי-חגי אשר ג´קי וכו...) ולא כתבתי על הבנות של חיפה בכלל, ואל תחליט בשביל אחרים אם כדאי להם חו"ל או לא. תבין, יש אנשים שסתם בא להם לכתוב. וזו לא היתה תלונה. פשוט מישהו העלה את מה שהוא מרגיש.

וואו... וואו..... מה Zה?

הלו... התעוררת הפוך הבוקר? מה קרה? סה"כ מנסים לעזור פה ואתה משתולל?... הוא סה"כ צחק!!!!!! יאללה איתך גבר.... תהיה סימפטי... תן איזה חיוך שנראה אותך....

sagi.exe

New member
מישהו רגיש כאן ? ../images/Emo24.gif

איש מחשבים יקר. א. כל הכבוד על זה שאתה איש מחשבים. אני עצמי עבדתי שנים בתור CPU בחברה גדולה, אבל אמרו עלי שאני יותר מתאים להיות מודל שבע השכבות והעבירו אותי למחלקת העברת נתונים כדי להיות COAX ,אבל זה לא התאים לי אז היתפטרתי והיום אני סתם ממיר קטליטי. ב. ההודעה שלך היא - אני לא אוהב את הכאמל - אבל בתוך ההודעה יש רצף תלונות על עירי האהובה חיפה. ג. גם אני רק כתבתי דיעה, אולי בסגנון מליצי משהו, אבל רק תגובה. אני אוהב אותך חבר שלי, אל תיקח את זה קשה. קבל חיבוק ( טרם נסיעתך לחו"ל ).

OfeK23

New member
בסיידר

שמעתי שהיה נחמד... חבל שלא באתי, הייתי אחרי משמרת לילה אז לא כ"כ יכולתי.... בפעם הבאה....

Psyco

New member
אני מסכים...

חיפה נהפכה לעיר משעממת, וגם אני חשבתי לעזוב את הארץ כי באמת אין לי מה לחפש פה..

למעלה