אני שונא את דינג.

buki56

New member
אני שונא את דינג.

הוא לא קר ולא קר-רוח ולא נעליים. הוא שחצן ויהיר, זה הכל. רואים את זה טוב מאוד כשהוא משחק נגד שחקנים אחרים - במיוחד אם הם נחשבים (בעיניו) כ-"נחותים ממנו". השאננות במקרים כאלה פשוט נוזלת ממנו. המפגש האחרון נגד ג'ייסון לי (במיוחד בשלושת במשחקונים הראשונים) הוכיח את זה טוב מאוד. הרבה פעמים ראיתי אותו עושה טעויות של ילד קטן - והידיים לפעמים רועדות לו בדיוק כמו לכל אחד אחר - גם אם הוא לא מראה את זה. היום אני מת שרוני יפרק אותו היום בגמר, למרות שאני יודע שאם רוני יציג את אותה היכולת שהוא הציג אתמול בחצי הגמר (וסביר להניח שזה מה שיקרה) - אז דינג יקרע אותו (ממש כמו שכל אחד אחר מהטופ 5 היה קורע אותו). אני לא חולק על כך שדינג הוא שחקן מוכשר, וללא ספק מקומו הוא בין 4 שחקני הסנוקר הטובים בעלם כיום, יחד עם רוני, היגינס והנדרי (אני יודע שדוהרטי לא ברשימה הזו ואין לי כוח להסביר עכשיו למה). אבל כל ה-"הייפ" הזה סביבו מוגזם. גם הנדרי ורוני כשהיו בגילו היו יוצאי דופן. כל הנסיונות המאוסים לעשות אותו איזה סופר-סטאר הם שגויים וגם די דבילים.

two times

New member
מסתבר שצדקת...

מסתבר שהוא שברירי כמו כולם (וגם לא כזה גדול), ובאמת די מזלזל: ממש לא אהבתי את המשחק שלו כשהוא קלט שזה הסוף. חבל שהשדרנים לא התייחסו לזה

G8G8

New member
מה נסגר איתכם?

היכולת של רוני היום הייתה גורמת לכל שחקן סנוקר בעולם להראות לא טוב. זה לא שדינג שיחק רע, פשוט רוני היה טוב מדיי. והוא כולה בן 19 , מה יש לכם? איזה שחצנות ואיזה בטיח הוא ביישן לאללה והוא מחפה על זה ב"קרירות".

two times

New member
אתה אומר את זה פשוט כי אתה מרחםעליו

לא צריך לרחם עליו. הוא יכול לבוא בטענות רק לעצמו. דבר ראשון היכולת שלו היום ביישה את המעמד. ודבר שני: אני לא מצליח למצוא שם אחר למכות שלו ב-2 המשחקונים האחרונים - מלבד "זלזול".

G8G8

New member
זה לא קשור

"יכולת ביישה את המעמד" ? 90% בהכנסת כדורים. כמו שאמרתי מקודם, רוני פשוט היה טוב מדיי הערב וזה לא היה משנה כל כך היכולת של השחקן היריב. הדבר שאני הכי הרבה אוהב ברוני הוא יכולת ההרתעה שלו שהוא משחק כמו היום. שהוא בא מול שחקן (לא משנה מי הוא) ומראה לו שעל כל טעות הוא יענש לכל הפחות או יפסיד את הפריים, השחקן מייד מאבד את הביטחון. אוליי ריחמתי עליו קצת היום, אבל 2 המכות האחרונות שלו היו הרבה יותר מכובדות מעזיבת המשחק של רוני נגד סטיבן בטורניר הקודם. אז תכניס דברים לפרופורציה.

two times

New member
הוא צבר 400 נק' ב 10 משחקים!

לעומת 1000 של רוני! זה לא נקרא לבייש ת'מעמד? הוא לקח 3 משחקים בכל הגמר ורק 2 מתוכם בצורה משכנעת - השלישי רק בגלל שרוני נתן לו אותו על מגש. זה לא לבייש ת'מעמד? 2 משחקונים אחרונים הוא שיחק עם חשק, כמו שלי יש חשק עכשיו לצאת החוצה לקטוף תותים.... על מה אתה מדבר? הוא נתן מכות בכלל בלי לכוון ובכלל בלי להתייחס למעמד שבו הוא נמצא. לדעתי עדיף כבר כמו רוני - פשוט לחתוך, ללחוץ יד ליריב וללכת הביתה.

The Shunned One

New member
אתה פשוט אומר את זה

כי אתה שונא אותו. אתם שופטים פה בחומרה ילד בן 19. רבאק, כולה 19, והוא כבר הספיק לעשות בי"ס כמה וכמה פעמים לשחקנים בצמרת שגדולים ממנו ביותר מ-20 שנה, כולל רוני. כמו שרוני והנדרי אמרו - דינג זה הדבר הבא (ובהרבה המובנים - הנוכחי) בסנוקר. כבר היום הוא בין ה-3 הטובים בעולם, והוא עוד לא בגיל 20. אז היום היה קצת כבד עליו. אני לא רוצה בכלל לדמיין איזה לחץ מופעל עליו לנצח ועד כמה הוא חוטף בראש כשהוא מפסיד. כל אלה שבועטים בו עכשיו כשהוא למטה, יקבלו אותו כאלוף עולם ושחקן מספר 1 בלתי מעורער בקרוב.

danny147

New member
אוווווו סוף סוף

הודעה אחת נורמילית מכל הטמטום שרץ בפורום הזה...G8G8 שיחקת אותה אחי

danny147

New member
התכונתי להודעה של G8G8..דרך אגב

איך אני רושם תהודעה מתחת להודעה שאני מגיב???

9ball master

New member
לא ניתן...

להוסיף תגובה ישירות מתחת להודעה אם כבר נוספו תגובות אבל זה עדיין מתחת להודעה שאליה אתה מגיב מבחינה היררכית ואת זה ניתן לראות לפי ההזחה של ההודעה ביחס להודעות האחרות (ראה תמונה שאולי תסביר יותר ברור....)

הסינים עם ביישן גם ככה. רוני עשה

לו תרגיל ב"מי פה הבלבית" , הציג יכולת שהרבה זמן לא ראיתי עם כ"כ הרבה נינוחות וקלילות שרק הוא יודע להציג. מלך. אבל עדיין עם קול ציפציף של ילדה בת 14 ...

torso2

New member
אני לא חושב שהיגינס בעצמו...

מבין מה הוא אומר :) אבל הוא אחד האנשים הכי חמודים בעולם הסנוקר, זה בלי שום ספק

למעלה