אני שונא אנשים רעים

oren457

New member
אני שונא אנשים רעים

לפני מספר ימים נתקלתי בשמועה מטרידה מאוד על אליקו שהוא לכלכן ורכלן בצורה ניבזית על אנשים. גם לי זה קרה ואני נמצא כאן כדי לבקש די עם הרכילות, די עם הגועל נפש, למה אנחנו לא יכולים להיות מאוחדים? למה אנחנו נהנים מרכילות ומליכלוכים מגעילים? אליקו, אתה מחפש אהבה נכון? אז כאחד שמחפש אהבה אני מאחל לך שתמצא אבל עם זאת זה לא יפה ולא מכבד אותך ללכלך ולהיות אוחצה מרושעת ומגעילה. תחשוב מה זה עושה לנו אשמח לקבל תגובות אם מישהו נפגע ממנו

hatul

New member
../images/Emo31.gif רשמת ששמעת שמועה על אליקו...

רשמת שגם לך זה קרה - שריכלו עליך? או שנתקלת במשהו שאליקו עשה? רשמת שאתה "נמצא כאן כדי לבקש די עם הרכילות, די עם הגועל נפש" והוספת פניה ישירה לאליקו שכאחד שמחפש אהבה, לא יפה ולא מכבד אותו ללכלך ולהיות אוחצ'ה מרושעת ומגעילה. אני לא מכיר עד כדי כך את אליקו, אבל יש כאן שני דברים שצורמים לי. האחד - עצם הפניה על גבי הפורום. זה נראה לי דבר שאפשר לרשום במסר או בדרכים אחרות, בייחוד בדו שיח. והשני - עצם המכתב שלך, הזכיר לי סיפור שקראתי ורשמתי אותו להלן: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ איש אחד בא לסוקרטס ואמר: "האם שמעת כבר מה שמספרים על הידיד שלך"? "לא" ענה סוקרטס, "אבל לפני שאתה מספר, תגיד לי: האם העברת את השמועה על ידידי דרך שלוש המסננות?" "אילו מסננות"? , שאל האורח, "הראשונה-מסננת האמת. האם אתה בטוח שהדבר שאתה עומד לספר לי על ידידי אמת"? האורח היסס: "בעצם, אני לא בטוח. אני רק שמעתי את הסיפור מפי אחר. ומה המסננת השניה?" "המסננת השניה", אמר סוקרטס, "היא מסננת הטוב, האם הדבר שאתה עומד לספר לי על ידידי הוא דבר טוב?" "להיפך", אמר האורח, "זה משהו איום ונורא. והשלישית?" "השלישית היא המסננת של הנחוץ" המשיך סוקרטס, האם זה נחוץ לספר לי את הדבר הנורא על ידידי, שספק אם הוא אמת?" אחרי הפסקה אמר האורח: "לא, אין זה נחוץ כל-כך". "אז תשתוק", אמר סוקרטס.

ז י ק ו

New member
מגבר לגבר...

אורן היקר תרשה לי לנתח את ההודעה שלך כמו מפגר בשיעור לשון, כי לא הבנתי ממנה כלום: לפני מספר ימים נתקלתי בשמועה מטרידה מאוד וכששמעת על זה מדוע לא חלקת על דעותיו של אותו אדם שהפיץ את השמועה? מדוע לא הפסקת את הרכילות והשקרים שהופצו שם? שהוא לכלכן ורכלן בצורה ניבזית על אנשים וואו, ממש הוצאת את הבנאדם להורג... שהוא כזה לכלכן בצורה ניבזית... גם לי זה קרה מה גם לך קרה? אני נמצא כאן כדי לבקש די עם הרכילות, די עם הגועל נפש איפה הרכילות ואיפה הגועל נפש עליהם אתה מדבר מתבטאים? זה לא בפורום הזה בכל מקרה, ואם אתה מדבר על המירק (שם עולה בדעתי להבין זאת מדבריך) אז תצנזר את השתתפותך שם. אם הרכילות הזאת צורמת לך אל תיכנס לשם. (אגב, זאת הסיבה שאני לא שם כבר שבועיים) למה אנחנו לא יכולים להיות מאוחדים? אחי, מי שרוצה להיות מאוחד, מוצא את עצמו מאוחד עם האנשים שהוא רוצה ועם האנשים שהוא אוהב. כולם מחפשים אהבה, גם הלכלכן, גם הניבזה, וגם האוחצה המזעזעת כולם אנשים, כולם דובים וכולם רוצים אהבה... אני חושב שקצת הגזמת עם תיאורך הגבוהה אודות רכילות וגועל.. ואם כבר העלאת את זה, אז זאת דעתי וכמובן דעתי האישית אגב, חבל שכולם לא יודעים מי אתה (רק אני) ובחרת להישאר בניק עלום שם... גם ככה חרא לנו במדינה הזאת, אז במקום לעשות אותה טובה יותר, ונוחה יותר אנחנו רק מוסיפים לה חרא אם נלמד לאהוב ולהבין אחד את השני, אז הכל יראה אחרת הכי קל זה לבוא לאחר ולומר לו שהוא לא בסדר, האם אנחנו עצרנו לרגע לחשוב מה לא בסדר איתנו? נ.ב hatul אהבתי את מילותיך, ויותר אהבתי את הסיפור אני חושב שאני מתאהב בך מיום ליום.

אליקו27

New member
סחתיקה :)

איזה הרגשה טובה על הבוקר ואני חשבתי שמה שיש לי בלב זאת רק אהבה מסתבר שיש לי גם צדדים אחרים וטוב לדעת תודה לך אורון על שאתה מלמד אותי גם דברים אחרים על חיי ואתה מוזמן לפנות אלי בתיבה האישית ואם אני צריך להתנצל אעשה זאת בחפץ לב שיהיה לך אחלה בוקר ממני אליקו

hatul

New member
תודה ../images/Emo9.gif

קראתי את מה שאורן כתב, וזה הרגיז אותי זכרתי שיש לי את הסיפור כמו שמצאתי אותו באחד האתרים ואחרי שהתחלתי לרשום ראיתי שהכתיבה זורמת. וכששלחתי בשלוש ורבע את ההודעה, הבחנתי בשעה, ובכך שלא הספקתי לגבות על קובץ. לשמחתי ההודעה עלתה
לגבי מתאהב מיום ליום...
יהיה מעניין להכיר אותך

אליקו27

New member
האמת שעל הכותרת של אורן

דודה שלי טולה הייתה מעלה אותי בסולם המכשפות בדרגה אבל מממממממממממממממממממממ יקח לי קצת זמן להגיע לרמת רשעות מספיקה כדי להשתוות לה דודה טולה אני מתה עלייך שבת אנחנו בחזרות תתכונני

stefan10

New member
לגבי מכשפות

מזהיר את דודה זו'שה שביום ג' היא מה זה תפחד מהוד רישעותי וחבל על הזמן הפרוות והתלבושת כרגע בתפירה אצל תופרת שהיא דודה טולה. נ.ב. דודה טולה סיפרה לי שיש מבצע החודש או יותר נכון מבצע השבוע שבכל כתיבה שלה היא מזכירה "שדודה ז'ושה הכי יפה" שייגמר המבצע ודודה ז'ושה תהיה מאושרת שמחה ואהובה אז דודה טולה חוזרת למלכות היופי שלה ותהיה הכי יפיפיה ביקום לעולמים..חחחח.....

למעלה