אני שונא אותו !!!

Happytom

New member
אני שונא אותו !!!

ליאור כרמי מהמרכז הישראלי ל-OCD הוא השטן !!! 3 חודשים ואני בהריסות בגללו... בנאדם בא במצב הכי רגיש ונפתח בפניו.. פסיכולוג אמור לעודד, לחזק, להרים.. ובמקום זה החרא הזה השפיל, זילזל, התנשא, ושבר לי את הרוח... אני בסבל איום ונורא... כבר 3 חודשיים שאני רק מתדרדר !!

בבקשה להתרחק מהמרכז ומליאור כרמי הרמאי !!!

...

ואוו, כואב לי לראות שאתה עד כדי כך פגוע ונותן לעיניין משקל כה כבד. סיפרתי לך שגל אני טופלתי המרכז, וגם אני עברתי דברים לא נעימים שם, עד שפעם אחת ממש גרמו לי פרוץ בבכי, ברמה שהיה קשה לי להשתחרר מהלחץ אחרי זה, אבל אני שמה את הדברים האלו בצד. כמובן שאני לא מטופלת שם יותר, אך זה לא משפיע עלי מה שעברתי שם.
כואב לי לראות שאתה לוקח את זה איתך, ומרגיש לי שאולי אתה צריך להתמקד בבעיה האמיתי ולא במה שעברת שם. יותר חשוב שתמצא פיתרון לבעיה שעבוה הגעת למרכז ל ocd, ושלא תתעסק כל הזמן במה שבן אדם מסויים גרם לך להרגיש.
אני פה אם אתה צריך לשתף.
אומנם גם אני סובלת מ ocd, אבל אולי בזכות זה אוכל לתת לך עוד נקודות למחשבה וזויות ראיה קצת אחרות להסתכל על הדברים.

Happytom

New member
אז זהו

ה"בעיה" המרכזית שלי היא לא OCD, בדיוק בגלל זה עברתי לגור לעבור לתל אביב, כדי ללמוד להיות עצמאי, לדאוג לעצמי ולהיות רחוק מההורים שלי, אבל ההשפלות שלו החזירו אותי למצב יותר גרוע ופשוט חזרתי הביתה, יש לי קטע עם מיניות שהיא מלכלכת אותי ורציתי רק לפתור את זה באופן ממוקד, אבל הוא החליט להתערב לי בחיים ובכל הדרך ופגע בי מאוד !!! הפתרון לבעיה שלי היה בתל אביב... אבל אני לא יכול לחזור לשם שאני במצב כזה !!!
&nbsp
אני כל כך מתעב אותו, הלוואי והייתי יכול לתבוע אותו על כל הנזק שהוא גרם לי, כל דבר שיעזור לי לנקום ולהשתחרר מחלאה מוצצת הדם הזאת !!!
&nbsp
פשוט נוראי !!! אני גם כועס על עצמי שהרסתי לי עוד הזדמנות ושהלכתי לשם !! למרות שכבר מהשיחה עם המזכירה הרגשתי שזה מקום רע !!! למהההה, מה אני יעשה עכשיו, אין לי חשק לחיות, אין לי !!!

..

מה הכוונה במיניות? בגלל ocd?
בבקשה ממך, בשביל עצמך, תנסה לשים את מה שהיה שם מאחור ותטפל בבעיה שבה רצית לטפל כשהגעת למרכז.
אני מרגישה שיש לך את הכוחות!

Happytom

New member
אממ

כן פעילות מינית כל שהיא גורמת לי לאבד את הדעת ולהכנס לתחושות של זיהום ופגיעה...
רציתי שהפעם שאני יוצא מהבית ואני אבנה את עצמי.. שזה לא יהרוס לי... זה הכל...
&nbsp
אחרי שנתיים וחצי הגעתי למצב ממש טוב עם עצמי והצלחתי לצאת מהבית של ההורים שלי וללכת לגור להיות עצמאי... לא ציפיתי שפסיכולוג ידרדר אותי למצב יותר גרוע, פשוט אחרי שיצאתי ממנו.. נכנסתי לעצבים... אחרי זה לפאניקה, לחולשה, הלך לי הכבוד העצמי... ירד לי הערך העצמי... כל מיני דברים הזויים... הוא גרם לי ממש להתדרדרות עם היחס המשפיל והמתנשא שלו..... עכשיו אני במצב ממש רע עם עצמי... אני לא יכול לסבול את עצמי... וחזרתי 7000 צעדים אחורה... ורק זכיה בתביעה מולו שאני אדע שהצד עמי... ישחרר אותי...
&nbsp
הוא כל הזמן נמצא איתי ואומר לי: "אתה לא יכול" "אתה לא יכול"
&nbsp
עכשיו מה? עד שמצאתי את המקום שלי בתל אביב... עכשיו אין לי שום מקום... ואני לא יכול לתפקד.... אני רוצה שהוא ישלם !!! שהוא ידע שיש מחיר להתנהגות שלו !!! שלא יחשוב שהכח איתו והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה !!! אני רוצה להחליש אותו ולפגוע בו כמו שהוא עשה לי !!! אני רוצה שיהיה לו רע, ממש רע, כמו שלי רע עכשיו... אני רוצה שהוא יפגע... שהמשפחה שלו תפגע... שהוא ירגיש כאב בדידות והשפלה !!!
&nbsp
אני לא יכול לשים שום דבר בצד... אני כבר לא אני

לא יודעת מה להגיד לך

לדעתי את צריך להניח לזה. לשים את זה מאחורה. ללכת לנסות לקבל טיפול אצל מישהו אחר. אבל אני יכולה להבין שקשה לך, כי זו הבעיה שלנו, ההתעסקות האובססיבית בדברים מסויימים.
תמיד קל לתת עצות למישהו על משהו שאנחנו לא מרגישים על בשרנו.
גם אני במצב לא טוב, למרות שכלפי חוץ אני נראת אדם רגיל לחלוטין.
שמישהו יקח כבר את ה ocd הזה אחת ולתמיד ויעלים אותו :(

Happytom

New member
נכון

אני נפגש כרגע עם פסיכולוג טוב מהעבר שלי שאני מאוד אוהב שקידם אותי ועזר לי מאוד לבנות את עצמי (רק בחלק של ה-OCD לדעתי הוא אף פעם לא עזר, לכן אמרתי לעצמי שהפעם אני אלך "למומחה" ואחסל גם את זה לתמיד)
&nbsp
אני לא חושב שמקור הסבל שלי כרגע הוא מ-OCD (יכול להיות שה-OCD הוא כמו שמן שרק מלבה את המדורה) יש לי עוד קשיים (הרופאים רואים את זה כהפרעת אישיות, אני והפסיכולוג שלי לא מסתכלים על זה ככה)
&nbsp
וזה נכון, הכי קל לעשות קשה ליישם. בעיקר בעיקר בדברים שיש לנו חולשה רגשית, אני יכול בקלות לעשות משהו שלך אולי יש חולשה או פגיעות רגשית בו, ואת יכולה לעשות בקלות משהו שלי יש בו פגיעות ורגישות.
&nbsp
ליאור כרמי וכל המרכז הזה, זה מקום שצריך לסגור, זה מפתנו של השטן, הם אשכרה לוקחים אנשים, מורידים אותם, מעלים להם את הספקות, וגונבים להם את הכסף. זה מקום מאוד מאוד רע, וחבל לי וצר לי שנותנים לאנשים כאלה רישיון לטפל.
&nbsp
אני כל כך זועם, שאם היה ל כח והייתי יודע איפה הוא והמשפחה שלו גרים (אם בכלל יש לאימפוטנט המאונן העלוב הזה משפחה ומישהי שבכלל תסתכל עליו) להגיע לשם ולשרוף לו את הבית, רק זה יתן לי סיפוק ושקט.
&nbsp
אני כל כך רוצה ללכת לבית חולים, ופשוט להסתגר שמה עד שאני אשכח את הכל, אבל אף אחד לא נותן לי.
&nbsp
איך ה-OCD שלך בא לידי ביטוי? במה הוא מגביל אותך?

רועי10

New member
מאוד מקומם!

מה שעברת שם.
התפיסות המקובלות בתחומי האקדמיה אינן לוקחות בחשבון את הצד ״הרוחני״, הנשמתי של האדם, והם מתייחסים לאדם כאל אוסף של חלקים טכניים.
כזהו למשל הטיפול המכיל את מה שנקרא ״חשיפה ומניעת תגובה״, שכשר הוא נעשה בלי עירוב החלק הרוחני של האדם, אלא נעשה טכניתבלבד, זה יכול להיות גרוע מאוד!

אני מקווה שתמצא איך להשתחרר מהרעל שהורעלת בו במקום זה ותחזור לכוחותיך וליכולותיך הנפשיים האישיים והרוחניים.

Happytom

New member
מה האפשרויות של תביעה בבית משפט של המרכז ובפרט ליאור כרמי?

אם יעשה צדק, לדעתי זה הדבר היחיד שיחזיר את השליטה, הכבוד לחיי ואוכל להמשיך הלאה..

Gameboy4

New member
האמת שזה נשמע מעט מוגזם...

האמת שמה שאתה מתאר נראה מוגזם- נראה כי עקב הרגישות שלך נפגעת באופן לא פרופורציונלי... למרות שכאמור מטפל אמור להיזהר מלדרוך על יבלות במקרה של מטופל מאוד רגיש... לא בטוח שהוא ניסה לפגוע בך בכוונה, אולי הוא ניסה באמצעות גישה קשוחה לגרום לך לשיפור. אני מכיר את ד"ר כרמי דרך מחקר אחר, והיה לי רושם שמדובר באדם נחמד, ונתן לי יחס טוב, אבל לא טופלתי אצלו כאמור.

Happytom

New member
נכון

גם כתבתי להם שאני סובל מהפרעת אישיות גבולית, ואני מפחד שזה יפגע בטיפול או שהטיפול יפגע בי, אז בן הרוש החמדן רודף הבצע הזה כתב לי בחוסר מקצועיות: "יכול להיות שזה גם חלק מה-OCD וממחשבה מעוותת שצריך לתקן" אתה מבין? הם בכוונה ידחפו לך הכל שקשור ל-OCD, יפחידו אותך, כדי שתבוא ותשלם להם כסף, זאת הונאה.
&nbsp
אני אף פעם לא נפגע *מאהבה* קשוחה, נהפוכו, לפני כמה שנים עברתי כמה סדנאות ומאמני מעולם הקואצ'ינג, שעימתו אותי, לא וויתרו לי, "נכנסו" בי, ומאוד עזרו לי להשתפר, ובגלל זה בטעות בהתחלה בלבלתי את האטימות של בן הרוש שזה כמו האהבה קשוחה שנתנו לי בקואצינג ובגלל זה הלכתי, לא ידעתי שהוא סתם בנאדם אטום ורע. אתה מבין, בקואצינג נתנו לי אהבה קשוחה, במרכז זה לא בא ממקום של אהבה.
&nbsp
תשמע, אני לא יודע איזה מחקר קראת ואני גם לא אתווכח איתך על הרושם שהוא עשה לך, לא הבנתי כל כך מה זה "נתן לי יחס טוב" אם מעולם לא פגשת אותו, אבל אני מבין שקיבלת רושם ממחקר שהוא כתב, יכול להיות, אל תשכח שהוא כותב את המאמר בשביל למכור את עצמו ואת העבודה שלו, אז הוא צריך להראות חינני, תורם ונגיש.
&nbsp
אני אומר לך איך המרכז לא ליאור באופן ספציפי, איך המרכז מסתכל על המטופלים שבאים אליו (כאל מסכנים, חלשים, חסרי תקווה, חולים, קטנים, ויש לקחת מהם כל אגורה ולנצל אותם)
&nbsp
הוא לא היה צריך לדבר בכלל שאני ארגיש שזה מה שהמקום הזה משדר, עכשיו אני מודה, גדלתי עם רגשות נחיתות, ומהצבא עד עכשיו לקח לי המון עבודה עצמית, קורסים, משברים כדי לנות לעצמי הערכה ודימוי עצמי חיובי, וכישורי תקשורת בין אישיים טובים, וכשהוא (אז תפסתי אותו כדמות סמכותית ומקצועית כלשהו- בולשיט) כשדמות שנתפסת סמכותית מסתכלת עלייך כאילו אתה רע ודפוק, זה עושה לך רגרסיה והכל חוזר, אז התחלתי להרגיש דפוק כמו לפני 10 שנים, ואז התחלתי להיות עצבני והכל התפרק...
&nbsp
יש המון המון אנשים שבאים למטפל חרא, הוא אומר להם שהם חרא (לא במילים האלה כן, אחרת הם ילכו, הוא אומר את זה כמו פוליטקאי) ושהם לא יכולים, אבל מה שכן, הם לעולם לא יצמחו או יעשו משהו טוב, אבל הוא יכול לצמצם את הסבל קצת, ואז הם מקבלים כדורים, והם מאמינים שהם גרועים בגלל ש"דר" אחד אמר, ולעולם לא מאמינים בעצמם.
&nbsp
וצר לי צר לי, שיש מקומות כאלה, ועוד יותר צר לי, על אנשים תמימים במצוקה שיכנסו למרכז ויתחילו להאמין שהם רעים וגרועים ויקחו כדורים, וישארו מסכנים לכל החיים

רועי10

New member
לא טופלתי במרכז

אבל אני לא מופתע כל כך מהיחס שקיבלת.
כי ישנן גישות שרואות במסקנות האקדמיות חזות הכל ומבטלות את האדם ואת רצונותיו וריגשויותיו.
הם לא יודעים להבחין בין דבר הנאמר ומבוטא ״מהלב״ ומהנשמה, לבין דברים שהם ״תוצר״ של עיוותי חשיבה אוסידיסטיים או הפרעתיים אחרים.

הייתי בטיפול שניתן לי באיזה מרפאה שבה ביקשתי רק טיפול קוגניטיבי התנהגותי.
התחלתי להרגיש שהטיפול אינו קוגניטיבי אלא בכיוון של פסיכודינמי.
שאלתי את המטפל האם מה שהוא עושה אתי זה פסיכו׳ או קוג׳?
והוא סירב לענות על השאלה אלא הציע ״ בוא נדבר על זה״, (כלומר בוא נדבר מה המניע שיש לך לשאול את השאלה הזו)
סירבתי ״לדבר על זה״ וביקשתי תשובה ישירה לשאלתי.
הוא סירב ואני סירבתי לשתף פעולה עם הטיפול עד שלא אקבל תשובה.
עד שהחלטתי להפסיק את הטיפול, ואמרתי לו שבאתי לפגישה אחרונה כי הוא מסרב לענות לי על שאלה פשוטה ולגיטימית.
רק אז הוא התעשת וענה לי עניינית, אחרי כל כך הרבה התכתשויות.
למה לא ענה מיידית על שאלה לגיטימית?
כנראה כי הוא ראה את עצם השאלה, כדבר שנובע מ״הנםרעה״, אז היא צריכה התייחסות טיפולית ולא תשובה עניינית.
ולזה סירבתי לתת יד.

למעלה