נכון
גם כתבתי להם שאני סובל מהפרעת אישיות גבולית, ואני מפחד שזה יפגע בטיפול או שהטיפול יפגע בי, אז בן הרוש החמדן רודף הבצע הזה כתב לי בחוסר מקצועיות: "יכול להיות שזה גם חלק מה-OCD וממחשבה מעוותת שצריך לתקן" אתה מבין? הם בכוונה ידחפו לך הכל שקשור ל-OCD, יפחידו אותך, כדי שתבוא ותשלם להם כסף, זאת הונאה.

אני אף פעם לא נפגע *מאהבה* קשוחה, נהפוכו, לפני כמה שנים עברתי כמה סדנאות ומאמני מעולם הקואצ'ינג, שעימתו אותי, לא וויתרו לי, "נכנסו" בי, ומאוד עזרו לי להשתפר, ובגלל זה בטעות בהתחלה בלבלתי את האטימות של בן הרוש שזה כמו האהבה קשוחה שנתנו לי בקואצינג ובגלל זה הלכתי, לא ידעתי שהוא סתם בנאדם אטום ורע. אתה מבין, בקואצינג נתנו לי אהבה קשוחה, במרכז זה לא בא ממקום של אהבה.

תשמע, אני לא יודע איזה מחקר קראת ואני גם לא אתווכח איתך על הרושם שהוא עשה לך, לא הבנתי כל כך מה זה "נתן לי יחס טוב" אם מעולם לא פגשת אותו, אבל אני מבין שקיבלת רושם ממחקר שהוא כתב, יכול להיות, אל תשכח שהוא כותב את המאמר בשביל למכור את עצמו ואת העבודה שלו, אז הוא צריך להראות חינני, תורם ונגיש.

אני אומר לך איך המרכז לא ליאור באופן ספציפי, איך המרכז מסתכל על המטופלים שבאים אליו (כאל מסכנים, חלשים, חסרי תקווה, חולים, קטנים, ויש לקחת מהם כל אגורה ולנצל אותם)

הוא לא היה צריך לדבר בכלל שאני ארגיש שזה מה שהמקום הזה משדר, עכשיו אני מודה, גדלתי עם רגשות נחיתות, ומהצבא עד עכשיו לקח לי המון עבודה עצמית, קורסים, משברים כדי לנות לעצמי הערכה ודימוי עצמי חיובי, וכישורי תקשורת בין אישיים טובים, וכשהוא (אז תפסתי אותו כדמות סמכותית ומקצועית כלשהו- בולשיט) כשדמות שנתפסת סמכותית מסתכלת עלייך כאילו אתה רע ודפוק, זה עושה לך רגרסיה והכל חוזר, אז התחלתי להרגיש דפוק כמו לפני 10 שנים, ואז התחלתי להיות עצבני והכל התפרק...

יש המון המון אנשים שבאים למטפל חרא, הוא אומר להם שהם חרא (לא במילים האלה כן, אחרת הם ילכו, הוא אומר את זה כמו פוליטקאי) ושהם לא יכולים, אבל מה שכן, הם לעולם לא יצמחו או יעשו משהו טוב, אבל הוא יכול לצמצם את הסבל קצת, ואז הם מקבלים כדורים, והם מאמינים שהם גרועים בגלל ש"דר" אחד אמר, ולעולם לא מאמינים בעצמם.

וצר לי צר לי, שיש מקומות כאלה, ועוד יותר צר לי, על אנשים תמימים במצוקה שיכנסו למרכז ויתחילו להאמין שהם רעים וגרועים ויקחו כדורים, וישארו מסכנים לכל החיים