אני שונאת הנינט!

אכן התיחסתי אליה

אבל אני לא מכירה אותה אישית.. מכירה את סוג האנשים שאוהבים תשומת לב..ואוהבים עוד יותר שמתעצבנים מהם..

הבנתי..

אז יש לך ת'תכונה האלוהית הזאת לאבחן את הבנאדם שכותב הודעה בפורום. הבנתי. השטויות שלך מעלות בי גיחוך עמוק.

אוי שקט כבר..

השטויות שלך מעלות בי רצון חז לחנוק אותך חזק כדי שלא תגיבי להודעה הזאת
חח
ובאמת תחסכי ממני..ואל תלחצי אל תגובה.. באמת.

אני מריחה כאן איום?

איזו עבריינית. מאיימת עליי מאחורי מסך ילדה מטומטמת הנה הגבתי, מה תעשי? תחנקי אותי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחח../images/Emo6.gif

חח את רואה במקריםםםם כאלו למשלללל את צריכה להגיד תודה על הצעת ההחייאה שלי!!!..

את רואה..

לא רק שיש לי כוח אלוהי לגלות את הסיבות שבגללן אנשים כותבים בפורום, אני גם רואה את העתיד כי ידעתי שתגיבי להודעה וכך תיצרי לי עיסוק חביב של דקותיים על מנת להגיב.(כן תעשי את זה שוב זה התחיל לשעשע) תודה לך מקרב לב. הנהלת אגודת המשועממים בערב שישי

אפשר לסגוד לך?

את משתעשעת ואני נקרעת מצחוק ההודעות שלך מטומטמות כ"כ בלי יוצא מן הכלל כואבת לי הבטן כבר מלצחוק אנא הפסיקי. אגב, לא, אין לך כוח אלוהי את סתם ילדה מפגרת ומשועממת שחושבת שכל העולם בכף ידה והיא יכולה לאבחן כל אחד ואחד ואפילו בצורה נכונה!! היי, גם אני ניחנתי בתכונה הזאת.

perrinat

New member
דייי אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לא לריב
שולם שולם לעולם.......
נו, לכל אחד יש את הפייבוריט שלו, ולא צריך להסתכסך בגלל זה...... וזה לא כיף להכנס לפורום שרבים בו. אז אני מציעה- עשו אהבה ולא מלחמה....

קבלי איבחון אישי מותק

אוצר המילים המצומצם שלך שמסתכם בשורש המילים פ.ג.ר או ש.ע.מ.מ או ט.מ.ט.מ ממש לא מאיים על אף אחד(אם יש שורשים כאלה אני לא זוכרת וזה לא משנה כי אני את הבגרות שלי כבר עשיתי וגם קיבלתי 94 אם זה מעניין) את סובלת מכאבי בטן באופן כרוני (כדאי שתלכי לראות רופא
) מממ..זהו אין לי עוד לא סיימתי את התואר שלי בפסיכולוגיה בגרוש, סורי. ומותק
את יודעת למה את לא מזיזה לי? למה אני יכולה להיות אבא שלך
(c)אריק טמטם(?) את מוזמנת להמשיך לנבוח בתגובה שלך. את השעשועים שלי גמרתי להיום.

ג'סט פור דה רקורד..

האוצר מילים שלי לא מסתכם בהודעה וחצי שראית, ומפה שאת לא יכולה לאבחן אותי. כבר פאק ראשון. ואני לא אתחיל לדפוק לך כאן הוכחות לגבי אוצר המילים שלי כי מצידי את יכולה להמשיך "ולאבחן" אותי כבעלת אוצר מילים מצומצם. זה אפילו לא עובר לידי. ודבר אחרון שאני חושבת שיסגור את המשך השתרשרותי אלייך.. אני לא מנסה לאיים על אף אחד. זה שאת מנסה לקחת את זה כאיום, זה כבר בעיה שלך. טה טה.

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifחתיכת שרמוטה תיסתמי את הפה!../images/Emo46.gif

חתיכת שרלילה מה את עושה?! היית מתה ליהיות שליש מנינט חתיכת דוחפת מלפפונים! יאללה איזה ילדה סתומה!

double O S

New member
גאד ילד, תירגע........./images/Emo96.gif

זכותה לשנוא אותה, אבל למה להתנפל
.....

aYaLoLy

New member
טוב למה ישר לקלל..../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

גם אני נגעלת מכל הפוסטמות שפתאום שרות היהודים רק בגלל נינט וסתם משחקות אותה... אותו דבר קרה עם סאבלימינל.. רק שליהודים זה לא עולה לראש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איי זה היה טוב!!!!!!!!!!!

למעלה