אני שונאת הנינט!

NeTa G4

New member
אני שונאת הנינט!

שונאת את המטומטמת הזאת, עכשיו כל הפרחות אוהבת את היהודים רק כי היא שרה את זה ויודעים רק שלוש שורות ושירים את זה כל הזמן מוות לכוכב נולד!

m G m

New member
שתקי ../images/Emo26.gif../images/Emo76.gif../images/Emo122.gif

אם זאת הסיבה שאת שונאת אותה אז את ממש מטומטמת.

הלו../images/Emo35.gif|!../images/Emo35.gif תשמרי על הפה שלך שאת

מדברת עליה או לכל חבר\ת פורום והפורום זה מקום לדיון ברמה נאותה לא מוקד שנאה

m G m

New member
חחחחחחחח כנסי../images/Emo76.gif../images/Emo26.gif

אני לא חושבת שאמרתי דברים שהם לא נאותים! ולפני שאת אומרת לי לשמור על הפה שלי- אולי תגידי קודם למטומטמת שפתחה את ההודעה המקורית...היא אמרה דברים הרבה יותר "גרועים" ממני. ואני לא חושבת שאמרתי דברים לא נאותים. אמרתי מה שאני חושבת. אני לא מאלה שמתחילים לקלל את כל מי שבא לפה ואומר שהוא לא אוהב את נינט. אבל הצורה שהיא אמרה את זה היתה בוטה מאוד ובטח שהסיבה שהיא שונאת אותה ממש מטומטמת!!!!!

מתנצל../images/Emo70.gif

חשבתי שאת אותה זאת שפתחה את הישרשור אני מתנצל

BaMbA 1

New member
אז למה את נכנסת לפה?

מישהו מכריח אותך? את לא אוהבת אותה, סבבה, תלכי כמו שבאת.. הפורום הזה נועד למי שכן אוהב את כוכב נולד ומי שלא, לא חייב להיכנס לפה.

double O S

New member
אם לא הבנתם......../images/Emo96.gif

היא התכוונה שהיא שונאת אותה בגלל שפתאום כל המעריצות שלה אוהבות את היהודים. זה כמו לדוגמא כל הסתומות האלה (סורי מראש אם מישהי כאן היא כזאת
) שראו שיש לסאבלימינל מגן דוד אז הן\הם לובשים גם מגן דוד אני בחיים לא ישים מגן דוד רק בגלל שסאבלימינל שם את זה אם יבוא לי פתאום רגש ציונות אני ישים אז לזה היא התכוונה ואני מבין אותה

BaMbA 1

New member
אני לא מסכימה איתך..

אם כל הבנות האלו שהיא דיברה עליהן גילו את היהודים בעקבות נינט והתחילו לאהוב שירים שלהם בעקבותה אז שיהנו.. אבל נגיד שהיא צודקת, מה היא צריכה לשנוא את נינט בגלל זה? או למה היא צריכה לבוא לפורום הזה, למקום שכן אוהבים את כוכב נולד, ולפרסם את שנאתה לכוכב נולד? זה לא היה במקום..

אוי נו..

תצאי מהבועה שאת חיה בה.. את מכירה את נינט שאת יכולה לאהוב אותה? לא. אז תירגעי עם כל רגש האהבה וההערצה המטומטמת שלך אליה כי זה לא יוביל אותך לשום מקום.

BaMbA 1

New member
...

לא, אני לא מכירה את נינט, וזה בכלל לא קשור למה שאמרתי. המטרה של ההודעה שלי היא לא להגן על נינט. לא שזה קשור אבל אני ממש אבל ממש לא מעריצה של נינט. אם תראי הודעות קודמות שלי תראי שאני אוהבת יותר את שי ואני גם חושבת שלשירי יש יותר עוצמה בקול שלה. אבל זה לא היה העניין. עצבן אותי מה שהיא אמרה והיה לי צורך להגיב על זה.. יום טוב :)

עצבן?

תפקידו של פורום הוא לשמש במה לדעות של אחרים. אני לא חושבת שיש מקום להתעצבן אבל שיהיה לך בכיף. אגב, אני מניחה מהכינוי שלך שאת אוהבת במבה
אני טועה?

BaMbA 1

New member
אוקיי..

לא אהבתי את הדיעה שלה, אז רציתי להגיב לה. צודקת, תפקידו של פורום הוא לשמש במה לדיעות של אחרים אך יש דרך להביע דיעה. והיא לא ממש עשתה זו בדרך הנאותה.. וזה מה שהפריע לי. ולא, את לא טועה
במבה שולטת
ואם אפשר אז אסם :)

סבבה.

אם הגבת על הדרך שבה היא כתבה, אז קבלי את סליחתי. אבל תוכן ההודעה היה נכון, לפי דעתי. רק אסם!!!!!
כפרעל במבה

היא נכנסה כדי..

לקבל תשומת לב.. דיי לתת אותה..ולא יהיה לה בשביל מה לכתוב פה דברים כאלה..כי בעיקרון היא מחפשת לעצבן.. פשוט לא להתייחס

למעלה