אני לא חושבת שאמרתי דברים שהם לא נאותים! ולפני שאת אומרת לי לשמור על הפה שלי- אולי תגידי קודם למטומטמת שפתחה את ההודעה המקורית...היא אמרה דברים הרבה יותר "גרועים" ממני. ואני לא חושבת שאמרתי דברים לא נאותים. אמרתי מה שאני חושבת. אני לא מאלה שמתחילים לקלל את כל מי שבא לפה ואומר שהוא לא אוהב את נינט. אבל הצורה שהיא אמרה את זה היתה בוטה מאוד ובטח שהסיבה שהיא שונאת אותה ממש מטומטמת!!!!!
היא התכוונה שהיא שונאת אותה בגלל שפתאום כל המעריצות שלה אוהבות את היהודים. זה כמו לדוגמא כל הסתומות האלה (סורי מראש אם מישהי כאן היא כזאת
) שראו שיש לסאבלימינל מגן דוד אז הן\הם לובשים גם מגן דוד אני בחיים לא ישים מגן דוד רק בגלל שסאבלימינל שם את זה אם יבוא לי פתאום רגש ציונות אני ישים אז לזה היא התכוונה ואני מבין אותה
אם כל הבנות האלו שהיא דיברה עליהן גילו את היהודים בעקבות נינט והתחילו לאהוב שירים שלהם בעקבותה אז שיהנו.. אבל נגיד שהיא צודקת, מה היא צריכה לשנוא את נינט בגלל זה? או למה היא צריכה לבוא לפורום הזה, למקום שכן אוהבים את כוכב נולד, ולפרסם את שנאתה לכוכב נולד? זה לא היה במקום..
לא, אני לא מכירה את נינט, וזה בכלל לא קשור למה שאמרתי. המטרה של ההודעה שלי היא לא להגן על נינט. לא שזה קשור אבל אני ממש אבל ממש לא מעריצה של נינט. אם תראי הודעות קודמות שלי תראי שאני אוהבת יותר את שי ואני גם חושבת שלשירי יש יותר עוצמה בקול שלה. אבל זה לא היה העניין. עצבן אותי מה שהיא אמרה והיה לי צורך להגיב על זה.. יום טוב
לא אהבתי את הדיעה שלה, אז רציתי להגיב לה. צודקת, תפקידו של פורום הוא לשמש במה לדיעות של אחרים אך יש דרך להביע דיעה. והיא לא ממש עשתה זו בדרך הנאותה.. וזה מה שהפריע לי. ולא, את לא טועה