אני שונאת הכל.

אני שונאת הכל.

כל כך בא לי משהו שישמח אותי, אבל הדברים היחידים הם אוכל (מהסוג המתוק והמשמין). וזה אסור, וגם אין. שום דבר לא חדש. אני לא יודעת למה אני לא מצליחה בשום דבר. שום דבר לא הולך לי. למה?

גם אני מרגישה ככה, בערך

עכשיו, כשהלימודים נגמרו, אני מרגישה כל כך מרוקנת, בלי שום דבר שייתן ערך לחיים שלי, בלי שום שמחה. פתאום אני לא מבינה ולא זוכרת מה היה שם לפני הלימודים, שנתן לי ערך ומשמעות. פעם אובחנתי באנהדוניה, ובאמת, חוץ מאוכל, שום דבר לא באמת עושה לי את זה. ועכשיו גם הלימודים, רק שהם הסתיימו, ועד לסמסטר הבא יש עוד חודש, שאלוהים יודע מה אעשה בו. עם הזמן למדתי ליהנות קצת מדברים אחרים - מוזיקה (שירה) ואני יודעת שגם את אוהבת את זה! מה עם זה באמת? מה עם המקהלה? או למצוא לך הרכב שתוכלי לשיר בו? אני בעצמי מחפשת עכשיו. אני נהנית מאוד גם מצבעים, כל מה שקשור לצבעים, במיוחד שילובים מטורפים. אני רוצה לחזור לעשות קולאז'ים. אני צריכה מהתחלה לאסוף עיתונים, כי אני לא קוראת עיתונים וכבר זרקתי את כל הגזירים שהיו לי. חייב להיות משהו שאת אוהבת לעשות, משהו שישמח אותך. אני יודעת שאת אוהבת צילום... נסי לחשוב על משהו כזה לא במונחים של הצלחה וכישלון, אלא במונחים של ליהנות מהרגע, מחדוות היצירה.

פרפרית

שום דבר? באמת? את יודעת איך אנחנו נוטות להגזים כשאנחנו מתוסכלות ממשהו, נכון? את נשמעת כאילו הדיכאון מהציונים גורם לך לזרוק את כל מה שאת כבר יודעת על עצמך- היכולות, המסוגלות, התכונות המרשימות, המיוחדות שלך. כל הדברים הטובים שאת כבר יודעת לראות בעצמך יותר ויותר. במקום לכעוס על עצמך על הציונים, ואז על האוכל, ואז כבר להתגלגל לתוך המעגל הידוע של שנאה עצמית תסכול ואכילה וחוזר חלילה, נסי לקחת ערב הפסקה מזה, לסלוח לעצמך לא משנה מה עשית, להיות סובלנית כלפי הקשיים שלך, ללכת לישון מוקדם, ולקום מחר חדשה. נשמע כמ משהו שיכול לעבוד?

kiki girl

New member
פרפר

היי חמודה, לפעמים את יכולה סתם להסתכל על העצים ולשכב על הדשא , במיוחד עכשיו יש ימים עם שמש נעימה אומנם קר אבל זה ממש נחמד. אוכל משמח בגלל שהוא מעלה את הסרוטונין ומקפיץ את הסוכר בדם, זו הסיבה, אם תתני לעצמך קצת מהם את תראי את ההבדל, התחושת אסור היא טריגרית. נסי לעשות אולי ספורט לא חייב אירובי לפעמים גם מתיחות משחררות את השרירים בגוף, וזה מאוד מרגיע ומספק. הרבה מילים קיצוניות היו לך בהודעה. בעיקר המילה שום דבר. את יכולה אולי לנסות להחליף אותה במדי פעם לא הולך, או לפעמים .. אני בטוחה שאם תנסי לשנות את המילים במילים אחרות זה בהחלט ישפר את המצב רוח, ויהיה יותר מחובר למה שנכון באמת. שאלת למה? אז אולי כי את מחמירה את עצמך? אני לא באמת יודעת למה? אבל אולי את שופטת את עצמך קשה מדי. מקווה שתצליחי לשמוח מעצמך! שולחת חיבוק

תודה לכולן על המילים החמות.

התחיל להתבהר לי מאז אתמול. הגשתי בקשה לחריגה מנקודות הזכות המותרות לי בסמסטר, ולא רק שאישרו לי- אלא גם שריינו לי מקום בקורס שרציתי, בלי שביקשתי. ככה שלא הייתי צריכה להאבק על המקומות הפנויים. וגם קיבלתי עכשיו חזרה מבחן שאמנם הציון שלו לא בשמיים, אבל הוא מספק. אבל הכי משמח אותי שהמרצה כתב "תשובה טובה, מעוררת מחשבה." שממש שמחתי מזה, כי באמת השקעתי בתשובה הזו. ועכשיו אני חוזרת ללמוד בראש צלול יותר. אני ניגשת השבוע למועד ב' אחד, ואני יודעת שאני אצליח. כי בסך הכל אני יודעת את החומר. רק צריך חזרה...

למעלה