אני שונאת הכל כרגע.

אני שונאת הכל כרגע.

כתבתי הודעה יפה ומפורטת אבל תפוז מחק לי אותה.
הנקודות החשובות: הכל פיכסה ונוראי. אחותי לקחה אותי לקנות עבורי מתקן גירוד לחתולה, הרגשת צורך לפצות את עצמי על כל האיכסה שאני עוברת והתעלמתי מהשאלה איך נעשה למתקן מקום (הדירה קטנטנה) ולקחתי אחד לא קטן שממש אהבתי. זה גרם לי להרגיש יותר טוב ומיתן את רמות החרדה שלי, עד שהחברה הכי טובה שלי (אצלה אני ישנה שלשום-אתמול-אוליהיום כי אייקון) ראתה אותו וכעסה עליי כי למה אני עושה את זה, אין מקום וגם החתולה צעירה נורא ו"לא גמלנו אותה מהרגלים רעים אחרים עדיין" (היא בכל מקרה הייתה צריכה מתקן גירוד גבוה יותר מהקודם כי הוא לא היה טוב עבורה כמו הספה בגלל הגובה, וזה ההרגל הרע היחיד שלה, אז... לא יודעת למה היא מתכוונת...).
לגבי המקום, זה קצת בעייתי אבל נמצא פתרון המיטה שהכנתי לה היא בערך 2/3 הבסיס של זה, והיא עבדה יפה ליד השולחן בסלון, אני חושבת שאפשר לשים את זה שם. או אולי ליד הפינה הקטנה שלי של המחשב. זה יסגור קצת יותר את הפינה שלי אבל עדיין יעבוד. רק נצטרך להזיז כשאנחנו תולים כביסה, כי המתלה תופס את כל הבית. לא נורא בכלל, נכון?).
אז כן, אני מנסה לשכנע את עצמי שאני בסדר ולא משוגעת. בפעם הקודמת שחשבתי לקנות כזה היא שכנעה אותי שלא, אבל הפעם פשוט הייתי צריכה את זה רגשית יותר מדי, ובכלל החתולה הוכיחה מאז שהיא זקוקה למשהו קצת יותר גדול מהקודם.
אז לקחתי את זה כדי לעזור למתן את החרדה שפיתחתי בגלל כל החרא בתקופה האחרונה, ועכשיו הכעס של הBFF מכניס אותי לעוד חרדה.
אני מרגישה דפוקה ומטומטמת ואומללה וטועה וצודקת ולא מסוגלת להגן על עצמי - הכל בבת אחת.

מישהו מזדהה? אני לבד בטמטום הזה? לשלוח את אחותי להחזיר את זה? (הקבלה אמורה להיות אצלה)...
זקוקה לתמיכה ועצות וחיבוקים. רע לי

golan2072

New member
מבין היטב, גם אני מרגיש רע היום

אני אומר לך, אלו החגים, הם הופכים את החיים לגיהינום, היום היו לי תנודות איומות ונוראות במצב-הרוח, וכבר יומיים שיש לי צרבת רצינית. היום חזרו לי גם המחשבות שגובלות בהפרעת אכילה, שלא הציקו לי כבר כמה חודשים, הפעם הן התחילו בהתלבטות האם לעבור לצמחונות\טבעונות מתוך רחמים על בע"ח והגיעו מאוד מהר למחשבות על הרעבה עצמית (שלא קשורה לבע"ח). בסוף המחשבות עברו אבל יש כאב ראש... אה, והשכן במרפסת ממול צועק כהרגלו וזה מעיק.

יוסלה14

New member
קטנית יקרה,

את לא יכולה להיות משוגעת את הכי אנושית לדעתי
מי ששמה אל ליבה צער בעלי חיים צער חתולה שאלפים על אלפים לא שמים,,,,,,,,ח לכיוון שלה לא יכולה להיות פסיכית את בעבורי סמל האנושיות ואם הייתי קצת יותר צעיר הייתי גם מבקש אותך מן ההורים

חזרי לעצמך קטנית חביבה ויקרה אני מחזיק ממך

תודה רבה לך יוסל'ה

כתבת לי מילים מאוד חמות.
&nbsp
לי זה נראה טריוויאלי, לתת לבעל החיים שחי איתך את המירב והמיטב שאתה יכול להעניק... כמו שזה נראה לי טריוויאלי לעשות את אותו הדדבר עם יוצא חלציך, דווקא משום שההורים שלי הזניחו אותי מבחינה רגשית וכלכלית כל החיים שלי וממשיכים לעשות את זה עכשיו.
&nbsp
(האבא המדהים שלי? זה שאמר שאין לו כסף לעזור לי עם 1000-1500 לחודש עד שאתחיל לקבל קצבה? הוא קנה מרצדס. והיום הגיע אליו - הכתובת הרשומה שלי היא עוד אצלו - מכתב מביטוח לאומי לגבי חוב של 400 ש"ח, ודיברתי על כך שאין לי איך לשלם אותו, והוא אפילו לא הציע לעזור במידה ששיחה איתם לא תעזור. אני יודעת שזה או שהם יעזרו לי ויבואו לקראתי, או שהחבר שלי, זה שהפסדנו חצי המשכורת שלו החודש כי הוא לא טרח ללכת לעבודה - יצטרך לשלם את זה ומי יודע כמה כסף יהיה לנו לשכר דירה ואוכל.)
&nbsp
החתולה שלי היא התינוקת שלי. אני רוצה אותה בריאה ומאושרת ככל שאני יכולה להבטיח.

יוסלה14

New member
יקירה קטנית כמה שאני מבין,,,,

גמני סבלתי מהורה זקן חולה ונכה ורע שגם בימיו האחרונים כשניגמרו כוחותיו עוד איים להרביץ לי ,,,ואני כבר הרי הייתי בן 30 ויכלתי להשיב לו אבל אני לא דוגל באלימות ושתקתי וויתרתי לו עד שסיפרו לי שהוא איננו

מצטערת לשמוע על היחס של אבא שלך...

מתי הגשת תביעת נכות? אני מאוד מקווה שיאשרו לך קצבה ובקרוב!!
זה עוזר הרבה...

מה איתך - ניסית לעבוד?
חשוב שתעשי משהו וזאת למען הבריאות הנפשית שלך, לא רק עבור המצב הכלכלי... אפילו עבודה מוגנת, יצא לך לנסות?

הגשתי ממש לפני ראש השנה...

אכן ניסיתי לעבוד... זו הייתה עבודה שמאוד, מאוד אהבתי. אחרי שפרשתי מהלימודים לקחתי את היקף המשרה הכי מצומצם שהיה עבור התפקיד שלי (15 שעות בשבוע), וגם זה לא הצליח... (גמרתי באשפוז כתוצאה מחוסר היכולת להתמודד).
מה זו בעצם עבודה מוגנת?

היי קטנית

מצטערת לשמוע על ההודעה שהלכה לך, באמת שזה מבאס...

מה שאני עושה לאחרונה זה העתקה של הודעה תוך כדי הכתיבה כל מס' דקות.

איך הקשר שלך עם אחותך? היא צעירה ממך או מבוגרת ממך? עדיין לא שמעתי עליה... אני שמחה לשמוע שיש לך קשר עם מישהו מהמשפחה!!

החברה שכעסה עלייך זו אותה אחת שאת עוזרת לה בכתיבת סיפורים? זאת שסיפרת עליה לא מזמן?

אני גם קונה לפעמים דברים מתוך צורך רגשי... וזה למרות שאין לי כסף אליהם... זה בגלל הריקנות...

שולחת לך חיבוקים

אשמח לשמוע מה שלומך היום

תודה

הקשר עם אחותי בדרך כלל טוב, ואנחנו מאוד קרובות איכשהו למרות שאנחנו לא מדברות הרבה. (כנראה מה שעברנו אצל ההורים מאחד אותנו...)
החברה שכעסה עליי היא לא צ' מההודעות הקודמות. זו שכעסה עליי השבוע היא החברה הכי טובה שלי ואני מעריכה אותה יותר מאשר את הרוב המוחלט של האנשים בעולם. ייתכן אפילו שיותר מאת כולם.

שלומי היום בעיקר עייף - מותש. הלכתי לשתות אתמול עם חברה שתמיד היה בינינו מתח מיני ומצאנו את עצמנו בסוף הערב עוצרות את עצמנו בכל הכוח מלנשק אחת את השניה.
מתגעגעת לקשרים לא מונוגמיים... אני יכולה ומתכוונת להמשיך עם ההתנהגות המונוגמית כל עוד אני בקשר מהסוג הזה (כלומר עד להודעה חדשה), אבל זה פשוט סבל נוראי.
אבל חוץ מזה היה ממש כיף

למעלה