אני שונאת את צה"ל

GeJuFan

New member
אני שונאת את צה"ל

היום הלכתי למבדקים של צה"ל(צו התייצבות אתם יודעים). אז הראיון הלך נורא נהדר. הבדיקות הרפואיות אוו כאן כבר רציתי לחנוק מישהו, קודם כל מישהי שם שקוראת בשמות לבוא לבדיקה בחדר שהלכתי אליו (בנות ב') משומה קמה על הצד הלא נכון של המיטה, ומה שקרה לה היום על הבוקר או אתמול היא החליטה להוציא אליי. מה שקרה הוא שאני אין לי מושג מה אני צריכה לעשות שאלתי כמה שאלות, רציתי להישאר אם הנעליים היא אמרה לא, אז נכנסתי לחדר הלבשה ואמרתי לה שהאור לא דלוק היא אמרה לי איםה המתג (והיא עוד אמרה את זה כאילו היא אלוהים או משהו כזה). עוד אני מגלה שאני צריכה להוריד את החולצה, הורדתי(כאילו הייתה לי ברירה) למזלי מי שבדקה אותי הייתה אישה. אחרי זה הייתי צריכה ללכת לרופא (זכר. שהיה באותו חדר) ולהוריד את המכנסיים!!!! אם כל הכבוד לצה"ל מישהו של שכח את המוח שלו, אני מריכה להוריד מכנסיים בשביל מה זה עוד לא מובן לי. כל מה שהוא עשה היה לבדוק את הנשימה שלי את הלב שלי איך אני עומדת על קצות האצבעות ואיך אני מתכופפת. בשביל אלה אני לא מבינה למה הייתי צריכה להוריד את המכנסיים. בכל מקרה נגמרו הבדיקות (הבחורה ההיא עדיין הצנהגה כאילו היא שולטת על צה"ל, או לפחות על המחלקה, אז נתתי נתח מהכעס שלי. היא כבר עלתה לי על העצבים אם הגישה שלה). אחרי בדיקות הגיע שלב הבחינות. הלך די טוב. את החלקים של עברית סיימתי לפני הזמן, את המתמטיקה די פישלתי(אבל במילא אני לא טובה במתמטיקה) אחר-כך היו שאלות של למתגייס שאלות של אופי כאלה. נגיד איך אתה אם מכשירי חשמל, איך אתה חושב שתתנהג במהלך שירותך, איך אתה חושב שתיקלט בצה"ל, וההכי מעצבן היו איזה ארבע חמש שאלות ששאלו על מדריכות, אחת מהן אפילו חזרה על עצמה איזה 3 פעמים. (גם לכן זה היה ככה בנות? כי זה נראה לי מוזר כאילו הם מכוונים אותי בכוונה להיות מדריכה, אני לא התפלא אם ישלחו אותי להיות מדריכה). בכל מקרה זה היה יומי. הכריך חביתה שאכלתי מהקפטריה היה מגעיל וקר, הנקניקיה הייתה קטנה מדי והצ'יפס מהמכונה היה די בסדר האמיתי.

meital17

New member
זה הצו ראשון, אני עשיתי אותו כבר

לפני שנה וחצי כמעט, למה את רק עכשיו

GeJuFan

New member
בגלל שרק לפני שבוע נהייתי בת 17

כבר סיפרתי לכולם מה הסיפור שלי, אני לא לומדת בתיכון רגיל, אבל איפה שאני לומדת כבר התקדמתי מהר מאוד שאני כבר לומדת בגרויות (ולא הקפיצו אותי שנה).

למעלה