אני שונאת את זה

soooz

New member
אני שונאת את זה

אני שונאת את זה שעברה שנה וחצי ואני עדיין חושבת עליו. אני שונאת את זה שהוא גרם לי להרגיש מה זה להיות מאוהבת כי עכשיו זה כל כך חסר לי. אני לא מסוגלת לסבול את העובדה שעדיין לא מצאתי מישהו שיחליף את המקום שלו בלב שלי. וזה מוזר... חברים שלי אומרים שאני "נסיכת הקרח". קשה לי להפתח, אני פנטזיונרית אבל ממש לא מתאהבת בקלות, ועד שזה קרה וזה נגמר - חטפתי את זה הכי חזק שאפשר. וכל פעם שאני רואה אותו כל הרגשות שלי אליו חוזרים.

שנינו יודעים שלא היית מסכים להתחלף

איתה ועם המציאות שבה היא חייה

דניאל119

New member
איתה לא היתי מתחלף

כל אחד והמציאות שלו כנראה שאני עוד חולם בהקיץ

שאלות שאלות ועוד קצת שאלות

אם את עדיין חושבת עליו, כנראה שאת עדיין עסוקה בלהתגבר וללמוד ממה שהיה ועוד לא פנוייה ובשלה לקשר חדש. אל תתייאשי. תמשיכי להתמודד ולהתגבר. אל תחפזי, כי להיכנס לקשר רק בגלל שרוצים ויכולים לא יוצר אהבה אמיתית, אלא בעיקר עוד פגיעה וכאב לשני הצדדים. כתבת שקשה לך להתראות עם הבחור. איפה אתם מתראים? אולי כדאי להתרחק ולהתנתק ממנו קצת יותר, אם זה אפשרי? מאוד קשה להתגבר שעדיין נתקלים באדם אותו אהבנו קדם לכן. בשביל אהבה צריך שני צדדים. אין לי ספק שהדברים תלויים וקשורים גם בך. אולי כדאי לך לשאול את עצמך מה את מחפשת ולמה את מצפה (בלי תשובות אצבע או תשובות כותרת של משפט אחד. תפרטי לעצמך כי זה לא מובן מאליו)? האם את מצפה ומחפשת משהו מציאותי (מצטער, כל האבירים על הסוס הלבן מתו בימי הביניים. נותרו רק בני אדם רגילים שמתמודדים עם עצמם ועם החיים בדומה אליך)? איך את יכולה לעזור לעצמך ליצור זוגיות? האם את יודעת שאנשנים מנסים ליצור קשר או להתקרב על סמך מה שהצד השני משדר להם וההתאמה למה שהם משדרים? מה את משדרת? האם מה שאת משדרת מתאים למה שאת רוצה? איך מה שאת משדרת מושפע מהכאב שלך והרגשות והדעות שלך על עצמך? אני בהחלט מזדהה עם התסכול והכאב שלך. אני מכיר את ההרגשה, אבל חושב שאהבה טובה היא תוצאה ולא התחלה. לפני שמשיגים אותה יש תהליך של עבודה (לפעמים קשה) עם עצמך ועם בן זוג. כל אלה, כמו גם תהליך ההתגברות שאת נמצאת בתוכו, לוקחים זמן. אל תתיייאשי ואל תוותרי ואל תאבדי אמונה. מקווה שדברים יסתדרו לטובה. רועי. נ.ב.: למצוא מחליף נשמע לי רע. אף אחד לא רוצה להיות תחליף, אלא משהו חדש ומיוחד.

soooz

New member
תאנקס

וכן, אתה צודק זה נשמע רע אבל לא התכוונתי מישהו שיחליף אותו. התכוונתי למישהו אחר שגם כלפיו אני אוכל להרגיש אליו מה שהרגשתי אל האקס...

A d i 23

New member
לא לכל אחד(ת) זה מתאים ונכון..

אני למשל, כשאני אוהבת, אני לא מסוגלת לחשוב בכלל על אחר.. אף אחד לא מעניין אותי ! אז זה לא בדיוק ולא תמיד ככה.. תלוי באופי הבחורה.. זה מאד אינדיווידואלי !

A d i 23

New member
כי הוא עדיין שם..

כל הזמן ברקע ! וכל עוד הוא ימשיך להיות שם, הרגשות אליו לא ידעכו, כך שהלב שלך לא ממש יכול להתפנות לאחרים..
והתיאור של החברים שלך עלייך, זה התיאור של החברים שלי עליי.. או לפחות היה כך וגם אני זכיתי לכינוי, נסיכת הקרח.. אני זוכרת שאותו אחד גם הציע לי לפתוח ניק כזה
כנראה שהיה נוח לו לחשוב ככה ! כי אני ממש לא רואה את עצמי כזו. אני מאד סגורה, מאד מופנמת, ממש לא ממהרת להיפתח בפניי אנשים, מה שלפעמים מאד מטעה את הסביבה שלי, כי אני כביכול משדרת קרירות או אדישות.. וכן, גם אני לא מתאהבת בקלות, לא קל להגיע אל הלב שלי, כמו שאומרים.. אני יכולה לספור על כף יד אחת, ואף פחות מכך, את הבחורים שהצליחו לשבור את "החומה" המקיפה אותי.. וכשזה קורה, זה קורה ! כזאת אני, קיצונית מאד, במיוחד בתחושות והרגשות שלי.. כשאני אוהבת, אני אוהבת, אבל לצערי גם ככה מתרסקת.. מוכר לך ?

soooz

New member
דווקא מי שאמרה שכשתבוא אהבה

אני אשכח ממנו צודקת... כל פעם שהתחיל לי משהו מאז שנגמר איתו, הפסקתי להתרגש ממנו כל כך והוא עשה לי את זה פחות..... הבעיה שבינתיים אין אף אחד שעושה לי את זה כמוהו. אני גם לא חושבת שהייתי חוזרת אליו. אני פשוט רוצה מישהו כמוהו אבל אחר....

אני רק תוהה...

אם הצורך המתמיד הזה באובייקט אהבה הוא דרך בריאה לחיות. אם אפשר ככה באמת לעבד את מה שקרה ואם אין בזה אלמנט חזק של תלות, שפוגע בקשרים.

A d i 23

New member
אז אולי לגבייך היא צודקת..

למרות שלא נראה כך. לגביי ממש לא.

האם יש לך אפשרות לנתק כליל את

הקשר עימו- אני באמת ובתמים חושבת שאם תנתקי איתו כל קשר- לא תפגשי אותו, תעשי הכל לא לראות אותו ובמקביל תארגני את חייך והפכי אותם למלאים, תתגברי. לפעמים זה פשוט לוקח זמן...

למעלה