אני שונאת את הצבא.

PopPy

New member
אני שונאת את הצבא.

שונאתשונאתשונאתשונאתשונאתשונאת. אנשים הולכים להילחם עם הצבא, אני הולכת להילחם בו. מנילה מכוערת. מכוערים כולם.

יש לך דוברות ומידע? ../images/Emo57.gif

אני שואלת את זה את כולם. את רשאית להתעלם. אני פשוט ממורמרת מאוד שלי לא היה.

אם אני לא טועה

אין הופעה של דוברות ומידע באופן כללי במנילה. צריכים לבקש זימונים.

Gizmo16

New member
אל תילחמי בהם../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

חבל על האנרגיות שלך... הם גוף גדול מדי, הם ינצחו ואת סתם תהיי מותשת
או שלא תשרתי או שתעשי מה שנתנו לך
*אומרת הקטינה שרק קיבלה צו ראשון וכבר הספיקה להתעצבן*

PopPy

New member
אני אלחם בהם עד שהם לא יוכלו לראות

יותר את השם שלי על מכתבים ופקסים! >.<

AGENT SHESH

New member
את לא לבד..

גם אני באותו מצד. בדיוק. (באמת, תקראי בבלוג שלי ותראי שרק היום כתבתי על זה..
) והצבא הוא גוף גדול מאוד, ומטומטם מאוד. צריך לדעת להילחם בו באופן שלא יתיש אותך. למשל.. הממ... להוציא כל מיני אישורי ת"ש ודברים בסיגנון בשביל לשפר את המצב.

De-Panther

New member
סתם להוציא ת"ש זה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דבר מגעיל יש אנשים שזקוקים יותר לדברים מסוימים ובזה שכולם מנסים להוציא ת"ש שהם לא באמת חייבים זה פוגע באנשים שצריכים(בכך שיש להם למשל הרבה יותר טירטורים ממה שהם צריכים כדי להוכיח שבאמת מגיע להם הת"ש) למרות שתלוי באיזה ת"ש מדובר...

AGENT SHESH

New member
ספר לי על זה.

אני צריך ת"ש. ויש לי את כל הקריטריונים המתאימים ולא אישרו לי.. והכוונה שלי היתה להוציא אישורי ת"ש שמתאימים למצב כמובן, לא סתם אישורים מומצאים.

ketty the sheep

New member
אוי, גם אני הייתי שם.

תשלחי להם פקסים עד שכל הפקידות יזכרו את השם שלך. ^_^ באמת, תלחמי בהם עד שלא ישלחו לך מיונים לדוברות ומידע.

De-Panther

New member
התכוונת עד שהם כן..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ישלחו לה את המיונים האלה או את האפשרות הזו או משהו

gp53

New member
הם נורא חכמים.

כבר מתחילת החודש הם כתבו בקיוסק המידע שנשלח אליי 'טופס העדפות קד"צ', שכמובן לא הגיע, למרות כל הטלפונים הארורים ללשכה. כמובן שזה לא מונע מהמנילה שלי להיות מפורסמת וניתנת למילוי באתר של עולים על מדים, מי יודע לכמה זמן, ואין שם דברים מעניינים במיוחד, תפקידי הדרכה, והמון מהם. יי מי?

PopPy

New member
אם יש לך מנילה באתר

אז יש לך מנילה, יש כאלה שלא מקבלים את זה בדואר או מקבלים באיחור. למי שאני מכירה כתוב שצריך למלא את זה עד ה11/10, אני מניחה שזה תקף גם לגבייך.

למעלה