"אני שונאת אותו"

אתה אשם במצב.

לו היית מוותר על הכל נענה לבקשותיה (ואל תגיד לי מוגזמות...- אני סומכת על בית המשפט שלא יתן להן להיות מוגזמות) אז כבר היית אחרי הכל. נורא קל להגיד "היא עיקשת...) ואולי אתה הוא העקשן??? שני צדדים למטבע.

Kטלנית

New member
חג חירות שמייח ../images/Emo24.gif

לאישה והאגדה
לוחמת יקרה אמא מדהימה אישה מקסימה לא פעם שמעתי את המשפט "מה שלא הורג מחשל" שנתיים זה לא יום ולא יומיים והשגת השגות והסקת מסקנות והבנת שיותר טוב מהחופש השקט והחירות הזאת לא יכול להיות מאחלת לך רק בריאות מאמי את הרוגע השקט והשלווה שמגיעה לך בצדק אישה מאחלת לך מכל ה
שתצלחי בכל אשר תפני ושתראי ברכה והצלחה בכל מעשה ידייך רק אושר ועושר בריאות ושמחה מאמינה בך ובצידקת דרכך מתוקה חג חירות שמייח מאמי
+

henush7

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אח..., חירות הנפש...... אין כמו התחושה הזו של החופש

../images/Emo24.gif כל הכבוד לך ../images/Emo24.gif

גאה בך שוויתרת על מלחמת הכוחות, ידעת שמאחורי כל קושי, הישג מסתתר ובכוחות שבך הצלחת. המשיכי לבטוח בעצמך ולבטוח באלוהיך וההצלחה תמיד תהיה בעקבותיך - אמן המון בריאות נפשית ופיזית הכסף לא עושה אותנו

יערית

New member
כסף חשוב מאד!!!

אבל ,הוא המקור היחידי שעוד כובל אנשים לאהבה,שנאה,מלחמות וכו'. בגלל שאני אוהבת כסף,ככה קל לי לשחרר אותו ואת הכבלים שהוא מנסה לקשור בכל סוג קשר שהוא, הן פרידה והן חיבור.לא מזלזלת בערך הכסף בכלל, רק חושבת שהבריאות שלי חשובה יותר מאשר מלחמות שהתוצאות שלהן מראש ידועות.{לי בכל אופן}. מותק ,חירותך היא האופן שהוא בחרת לשנות את החשיבה בדרך לגט,לא שויתרת על הכסף,אלא התעלית מעל כל הקשיים והחלטת שכסף לא יהיה מה שיעמוד בינכם. מודה שהרווחת,בגדול.

נכון, שינוי מחשבה, זה כל הסיפור../images/Emo13.gif

תודה לאל שאני כבר במקום אחר

מזל חי

New member
"כסף בא כסף הולך"

ומי אמר שכל הזמן צריך להיות פריארים ולוותר?! מה שכן גם אני ויתרתי על כמה אלפים טובים בהחלט. לקנות בכסף את החופש ואת הבריאות שווה פי אלף.

מזל חי

New member
את יודעת

היום הבן שלי התחיל לדבר על הבר מצוה שלו
. כנראה שראה או שמע לאחרונה מצד אביו . נשלפו לי תגובות מאוד עצבניות (מודה באשמה). לרגע שחשבתי שאני אצטרך לראות את אביו ערב אחד שלם נחרדתי לחלוטין. יתרה מכך חשבתי על הקמצן שמכל דבר הכי יפה יעשה עסק לנוחיותו נחרדתי על כספי שאין לי. ניסיתי להעלות את נושא החופשה המשותפת כתחליף והילד הקפיד על נושא הבר מצוה כמו שעושים באולם . ולמען האמת זה יהיה באסה בלי כי הוא בן ונכד בכור. ומצד שני רוצה הילד יחד עם אביו. וכמובן שאחיו התערב ואמר "את ואבא יכולים לנהוג כמו בוגרים ולהחליט יחד איפה ואיך"
חחחחחחחחחחחחחחחח סופייייייייי נכון שעוד כמעט שנתיים זה הרבה זמן?

מזלללללללללל

עוד מעט שנתיים זה ממש מעבר לדלת
לא תספיקי להגיד ג'ק, והופססססססססססססס יש בר מצוה אל תמנעי מהילד את האבא, תבלעי את הרוק, תזמיני גם את האבא, בין אם ישתתף בהוצאות ובין אם לא, הילד צריך גם את האבא שלו. הוא אבא שלו, הוא לא התחתן עם הילד. מקסימום תעשי בר מצוה בהתאם לכיס והיכולת שלך, לא לעשות מעבר לזה.

מזל חי

New member
אבל הוא רוצה יחד

שאזמין עם אבא שלו את האורחים . ממש לא בא לי לראות אינדיאנים שוב מול עיניי.

בחירה נכונה...סופינק'ה

אין מחיר לחופש אין מחיר לבריאות הנפשית והפיזית...אין פשוט אין.

יפה26

New member
גם אני וויתרתי על הכל

רק בשביל השקט שלי... רק שאצלי הכל היה זריז ביותר זה נגמר מהר יותר מכפי שחשבתי עד היום אני לא רואה ממנו מזונות.. אבל הוא את המכה שלו קיבל..

ילוטייל

New member
אח, איזה מכה. הוא שותת דם.

כל הכבוד לך. מאחל לך שבסיבוב השני לא תקבלי מכה כמוהו. חג שמח.

למעלה