"אני שונאת אותו"

אפשרית

New member
נהגתי כמוך,"קח את הכל ולך"-והייתי

עושה את זה שוב רק למען כל הדברים שאני היום,רק בשביל כל מה שיש לי היום(מבחינה חומרית זה הרבה הרבה פחות ממה שהיה).מבחינה רגשית אני פשוט כמעיין המתגבר. וכסף, כסף הוא נזיל פעם כאן ופעם שם. אבל החופש, החיים, הבריאות אין להם מחיר. (וזה לא שהיה לי קל, היה לי קשה,קשה מאוד להרים את עצמי ולעמוד על הרגליים, רק משנופל מגבוה מאוד מרגיש את עוצמת החבטה העזה על הקרקע.ורק הוא יודע כמה זה כואב לעמוד שוב) אז החיים שלנו הם הם השווים, מעבר לזה מותרות...

m a y a 69

New member
צודקת לחלוטין

גם אני ויתרתי על הרבה ואף שילמתי כסף כדי לקבל את הגט ואת חיי בחזרה. חג חירות שמח

t o t a l

New member
צעד חשוב קדימה

ברכותי. כולנו עשינו ויתורים, אחרת מן הסתם לא היינו מצליחים להגיע להסכם. והסכם מהסוג הזה הוא ויתורים הדדים by definition. ההתקדמות הבאה שלך תתרחש כשממש לא יעניין אותך איפה הוא יושב, עם מי ומה הוא אומר עלייך. בהצלחה.

מצוטטת

New member
אתה יודע.......

זה לא כזה קלי קלוטו , כמו ה"להקליד" ולא תמיד גם שעושים וויתור/ים בתוך תהליך זה הדדי!, השאלה שכל אחד צריך לשאול עצמו במהלך של וויתור זה או אחר זה כמה על אמת זה ממקום עצמי מפוייס והאם אני אצליח לחיות עם הוויתור בפיוס ובהשלמה אמיתית.... רק אז זה שלם מועיל ובעל תועלת לתווך ארוך. יש גם וויתורים חד-צדדים בעלי תועלת לא פחותה אומנם לא במיידי....התווך נימדד לאורך זמן על כן, לעיתים לאורך זמן יש וזה "מקרין" על הצד שכנג{ממול}....... אם אתה מבין למה אני מיתכוונת

למעלה