"אני שונאת אותו"

"אני שונאת אותו"

אחרי שיחה עם חברה, על החיים שלה לפני הפירוד עם בעלה, שהיה בעל לתפארת מדינת ישראל לכל הדעות, כולם אהבו אותו. ודיברנו ודיברנו ושפכנו,ואז שאלתי אותה "בינינו, ככה בתוך תוכך, יש בך עוד טיפה אהבה אליו,לזכר הימים ההם?" אמרה: "נשארו זכרונות טובים,יש בסיס לחיוך, אבל כיום אני שונאת אותו בצורה שלא תתואר" והכל בגלל כסף ורכוש שאמור להתחלק. מסתכלת עליה וחושבת עלי, מחייכת ואומרת לה : "את יודעת מה? אני כבר לא שונאת, גדלתי,התרוממתי מעבר, שיחררתי, כסף??? הכל שטויות, בריאות יותר חשובה" וכבר כמעט שחודש עבר מאז הויתור שעשיתי,עליו נלחמתי במשך שנתיים, הבנתי, שכסף??? זה חארטה. שבוע שעבר אצל העו"ד, ויתרתי,ויתרתי מרצון ומתוך היכולת להבין שאני יותר חשובה. וכך, חג הפסח השנה קיבל באמת את משמעות "חג החירות" אמרתי לעצמי "קח את הכסף, קח את הרכוש, קח את חצי מהמזונות" מחזירה לעצמי את הבריאות הנפשית והפיזית. היום אני בנקודה טובה, בניתי את עצמי מחדש,מצליחה לראות מעבר לפסיעה הראשונה,רואה את כל השטח,רואה תוצאות, גם הילד חוזר לאט לאט. הוא בטח יושב עם חברים שלו ומבסוט עד הגג "דפקתי אותה" בטח אומר ומחייך, אבל הוא לא מבין דבר אחד, הוא דפק את עצמו
חג החירות שלי, יצאתי לחירות שלי,החירות אותה ביקשתי יחי חג החירות שלי

ליאהה

New member
צודקת לגמרי ../images/Emo24.gif

והיופי הוא לעבור תהליך נפשי שמזכך אותנו מהשנאה. תהליך שהופך אותנו למודעים לדבר החשוב באמת והוא החירות הפנימית . והכל תלוי בבחירה שלנו האם להשאר ברגשותינו או לעבד אותם לתהליך פנימי מבורך. ןלך סופי- כל הכבוד על הבחירה בבריאותת הנפשית והפיזית !!! ואגב, איך הבלונד?

כולנו עוברים תהליכים

לא תמיד מסוגלים לראות את הנכון עבורנו, כי אנחנו בתוך הכאוס הזה. אבל חושבת שכל אחד ואחת בקצב שלו, לומד על בשרו מה טפל ומה עיקר לקח לי זמן, הגוף שלי הגיב החוצה, הנפש שלי קרסה לא פעם אבל איך שרה גלי עטרי? "מתוך עולמות שבורים, היא צומחת" ולא מצטערת על דקה מכל מה שעברתי,כל הנחלים הקטנים הקטנים האלה ששיבשו אותי התאחדו לנהר אחד גדול שנשפך לים גדול,פתוח וזורם. הבלונד??? הבלונד היחידי שיש לי זה הגוונים מהבר מצוה

naama78

New member
../images/Emo20.gif

כייף לקרוא לחייך ולחיי החירות האמיתית- הבריאות הנפשית!

יום השיחרור שלי ../images/Emo13.gif

הייתי ליד הבית שלך שבוע שעבר, אבל ששששששששששששש אל תגלי לעצמך

naama78

New member
מאיפה

את בכלל יודעת איפה אני גרה????????????? ולא יכולת להרים טלפון??????????????????????

Rinattt

New member
אופסי ../images/Emo9.gif

זכרתי איפה הורדתי אותך אז לפני שנה וחצי בערך אז אמרתי לה...

Rinattt

New member
../images/Emo10.gif אבל למה?

לא הייתי באה לשיר לך סרנדה מתחת לחלון, 'שבעת...
אז סופי לא הייתה ליד הבית, אבל כן באותה העיר

../images/Emo25.gif

כמה צמיחה וגדלות נפש יש בהודעתך. גאה בך מאוד ומקוה שממקום זה כל משאלות ליבך הכמוסות ביותר יתגשמו במהרה. אוהבת אותך על מי שאת.

../images/Emo24.gif

ראית אותי בחג, שמעת אותי, הרגשת אותי אם רק יכולתי לתאר יותר את התחושה של החופש הזה

Rinattt

New member
רגע רגע רגע

גם אני הייתי איתך, למה לא הרגשתי כלום? בגלל הכבד אווז כאילו?
וטוב שהשכלת להבין שכשאין מישהו להדברות ולפשרה, והוא מעלייך מתנשא, אז לוותר... למען השקט הפנימי שלך, להסיק מסקנות לעצמך ולהגיע לתובנות חדשות וטובות. קיצקוצ יפה לך החופש, הולם אותך בהחלט

magic40

New member
וואלה../images/Emo24.gif

חג חירות ופתיחת דלת לדברים חיוביים בחייך

../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

מעכשיו זה רק חיובי, בלי ספק,בלי אולי,בלי "יהיה טוב" מעכשיו "רק טוב!!!!"

denur1

New member
הלואי ותלכי בשביל של זהב.

כל כך נכון מה שאת אומרת, אין מחיר לשלווה לחרות ולאושר הפנימי. הרבה הצלחה בעתיד.

לא הלואי

אני כבר על שביל הזהב וכן, אין מחיר לשלווה ולחירות ולאושר. תודה

pdan

New member
../images/Emo62.gifבבקשה תתקשרי לאישתי הלוואי ש

היא תראה את ההודעה הזו את המוות היא עושה לי ברמות שלא ייתוארו כבר כמעט שנה ממון רב יש לה אך היא דאגה להוציא אותו על עורכי דין הלוואי שתפנים כי המצב כל כך פוגע ובעיקר בשני הקטנטנים שלנו כי אין מנוס מכך שהרבה מהכעס וחוסר ההחלטה לסגור עניין מופנה לצערי גם אליהם תנו עיצה איך לנסות להעביר כזה מסר למרות שכבר נסיתי הכל והיא בשלה עיקשת ממורמרת ופגועה מהחלטתי לעזוב את הבית

תקשיב

היא לא יכולה לעשות לך את המוות, אם אתה לא משתף פעולה איתה (בהיסח הדעת) מה החלק שלך בכל הענין? מה הויתורים שלך? על מה אתה מוכן לוותר, כדי שתוכל לחיות בשקט עם עצמך?

pdan

New member
../images/Emo184.gifלא נגרר לעימותים איתה אבל

פסיקה של השופטת בדבר המזונות והבית די מקובלת אליי ובנוסף היא דרשה מאיתנו לסגור עניין יחד ומהר אבל משום מה זה לא נעשה למרות סבלנותי אין כאן בעיה כספית מכיוון שהיא קונה את הדירה ומקבלת מדור מהווןוגם מזונות נאים למרות זאת קשה לה עם עניין הגט משום מה.

למעלה