אני שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
אני שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!

אני שונאת את המניאק הזה! הלוואי שהוא ישרף בגיהנום! אני ארקוד על הקבר שלו! הסבא המטומטם והבן בן בן בן כלב שלי פשוט מאחל לי שאני אכשל! אני לא מאמינה שהוא עושה לי את זה! אני ידעתי שהוא כלב אבל לא עד כדי כך! במקום לאחל לי בהצלחה בלימודים גבוהים שאני עומדת להתחיל בתוכנית מיוחדת הבנזונה הזה מנסה להוריד לי את כל הבטחון וכל הרצון שלי להצליח ולעשות בזה שהוא מודיע לי שאני בטח לא אתמיד, ולא אצליח, ושזה קשה מדי בשבילי. אני שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי שישרף!!!!!!!!!!!!!!

*neta*

New member
../images/Emo12.gif

מי לא ירצה שהנכדה שלו תצליח? אולי הוא אמר את זה כדי לחשל אותך ?

PopPy

New member
לא, זה הרבה יותר מורכב מזה...

זה מורכב מדי אבל בסופו של דבר זה היה הקש ששבר את גב הגמל. בחיים שלי לא הרגשתי כ"כ הרבה שנאה כלפי מישהו.

*neta*

New member
אז אני ממש ממש ממש ממש

ממש לא מבינה אותו. ומאחלת לך
בהצלחה
ענקית בלימודים ובתכנית המיוחדת ואם תצטרכי עזרה או משהו רק תגידי
.

PopPy

New member
מפלצות אי אפשר להבין.

בכל מקרה המון המון תודה נטע
בכל מקרה מזמן התכוונתי לנתק איתו כל קשר ועכשיו אני איישם את זה ואשאר בקשר רק עם סבתא שלי, כי נמאס לי לסבול את החרא שלו.

*neta*

New member
אני כבר מאז...

*מנסה להזכר* החופש הגדול לא ביקרתי את סבא וסבתא מצד אבא. פשוט לא מסתדרת איתם, לא כי שונאת אותם פשוט סתם לא מסתדרת איתם. כמובן שאבא עושה לי את המוות בגלל זה, במיוחד בתקופות החגים...

shiri_b

New member
עזבי אותו, לדעתי הנקמה הכי

טובה שלך תהיה הצלחה! תתמידי ואז תבואי ותראי לו שכן הצלחת ולא בזכותו!! וכנ"ל אם את צריכה עזרה ננסה לעזור
בהצלחה

Heavy Thought

New member
הלו הלו

מה קרה? להוריד פרופיל ולהרגיע את הטונים. אחרי הכל, הבנאדם עדיין סבא שלך. אז הוא בטח מהטיפוסים המתנשאים האלה, שחושבים שהם יודעים הכל ומנסים להוריד לכולם את המוטיבציה ואת הרצון להצליח.... בסדר. לא חסרים כאלה. אבל לאחל לסבא להישרף? וגם אם זה מתוך עצבים... לשקול מילים לפני שמוציאים אותן מהפה בהחלט יכול לעזור בהמון מקרים בחיים, מומלץ. ובהצלחה!

PopPy

New member
סליחה, אבל אני לא הגעתי לכאן

כדי שיטיפו לי מוסר במיוחד לא בטונים כאלה. הגעתי כדי להתפרק קצת, לשמוע דעות של אנשים- אבל בטח לא להינזף. כשאתה לא מכיר את הסיפור בשלמותו אתה לא יכול לשפוט אף אחד מהצדיים. הסיפור הרבה יותר מורכב מאיך שהוא משתמע פה, וגם עכשיו כשנרגעתי (כתבתי את ההודעה כמה דקות אחרי השיחת טלפון) אני לא מתחרטת על מה שאמרתי. הבנאדם הזה עשה מהרגע שבו הוא נולד רק רע לאנשים, קלקל להרבה מאוד אנשים את החיים וניסה לעשות את זה גם לי. לא ממש בא לי להכנס לזה ולפרט כי זה הרבה יותר מדי מורכב ואני לא רוצה להחשף ברמה כזו בפורום שמי יודע מי עוד קורא אותו, אבל יש דברים שפשוט אי אפשר לסלוח עליהם- ומכלול דברים שהוא עשה נכללים בכך. ניר שמכיר את הסיפור המלא יוכל להעיד שזה הרבה יותר רציני וחמור מהדבר האחרון שהיה רק החוליה האחרונה בשרשרת של דברים שהוא עשה או התגלו לי לא מזמן והיה הקש ששבר את גב הגמל. חשבתי על זה עוד קצת והחלטתי סופית שאני מנתקת כל קשר איתו, ושמבחינתי הוא לא קיים יותר. הוא לא שווה את כל הדמעות והכאב שלי, והגעתי למסקנה שבלעדיו יהיה לי הרבה יותר טוב בחיים. בלי קשר אליו אני מתכוונת להשקיע בלימודים המון כדי להצליח, אבל לא אכחיש שאני אדאג להעביר מידע וליעד אותו דרך מכרים שלו על ההצלחות שלי רק כדי שיפנים סוף סוף כמה אידיוט הוא היה ולא רק בתחום הזה, וכמה הוא טעה.

../images/Emo45.gif כמו שאמרתי לך כשדיברנו../images/Emo16.gif

את צריכה לנתק איתו קשר... כמו שאת עושה, והיא בכלל לא מגזימה. נ.ב.- בהצלחה בלימודים
.
ניר

crembo girl

New member
לאאאא! אללל!

אל תעשי את זה... הוא סבא שלך...! הוא כבר מבוגר, בסופו של דבר הוא ימות, כן כן מצטערת לומר את זה, ואת תצטערי שלא ניצלת את זה שיש לך סבא.. אולי הוא לא מושלם, אבל עדיין הוא דם מדמך, בלעדיו לא היית קיימת... חבל לך להרוס קשר בגלל שהאישיות שלו כנראה לא משהו... תראי, הוא עושה לך כזו מוטיבציה ללמוד טוב וחזק כדי שהוא ידע את זה, לדעתי הוא פשוט רוצה לגרום לך לעשות את זה, ותראי, הוא הצליח!!! אני חושבת שחבל לך.. עצם העובדה שיש לך סבא זה רק אומר שאת צריכה פשוט להגיד, תודה! אני יודעת שעכשיו את חושבת איכס על מה היא מדברת... הוא רע או משהו כזה, אבל את תראי לו ממה את עשויה, ואמה את חושבת ושיש לך אישיות ואתצ לא סתם מושפעת הוא יבין שאיתך הוא לא צריםך להתווכח ולהתעסק....! בקיצור, לנתק איתו זה ממש לא הפתרון... אני לא יועצת מקצעית אבל אני חושבת שזה יוכל לעזור לך... :) בהצחלה!

הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לעשות

הוא שתצליחי בלימודים ובתוכנית המיוחדת שלך, תלכי לסבא שלך ותראי לו שאת יותר ממה שהוא חושב הרבה יותר. אז שהיה שלך המון המון המון
עם הלימודים ומקווה שהעניין עם סבא יסתדר.

למעלה