אני שומע עכשיו את..... the infinity project-Mystical Experiences פשוט תענוג לשמוע את זה
ש שורצברד New member 19/2/06 #1 אני שומע עכשיו את..... the infinity project-Mystical Experiences פשוט תענוג לשמוע את זה
M MULAN30 New member 20/2/06 #3 מה?? אתה לא יודע ש.. אלימות.. זה לא יגמר עד שלא תדבר? אם אתה יודע דבר כזה למה אתה לא מדווח למישהו?
ש שורצברד New member 20/2/06 #5 זה רק אני או שמסתלבטים עלי? בקשר לשכנים בשביל זה המציאו את הפול ווליום שלא נצטרך לסבול את הצעקות שלהם(כן לא לכולם יש שכנים זהב)
זה רק אני או שמסתלבטים עלי? בקשר לשכנים בשביל זה המציאו את הפול ווליום שלא נצטרך לסבול את הצעקות שלהם(כן לא לכולם יש שכנים זהב)
X xofer New member 20/2/06 #9 אני שומע oforia - substance מהדיסק האחרון שלו, לא רע בכלל! לפני זה היה בשאפל limited addiction של דומסטיק - מקפיץ. אני מסדר ת'ארון בגדים, פסקול מעולה לעניין.
אני שומע oforia - substance מהדיסק האחרון שלו, לא רע בכלל! לפני זה היה בשאפל limited addiction של דומסטיק - מקפיץ. אני מסדר ת'ארון בגדים, פסקול מעולה לעניין.
T TRANCE ADDICT New member 20/2/06 #10 אני שומע את... Hallucinogen - Mi-Loony-Um (A Floating Butterfly Stings Like A Bee Mix) פשוט תענוג...מתוך -הלוסינוגן> אין דאב...
אני שומע את... Hallucinogen - Mi-Loony-Um (A Floating Butterfly Stings Like A Bee Mix) פשוט תענוג...מתוך -הלוסינוגן> אין דאב...
X X Ripper New member 20/2/06 #13 אני שומע עכשיו evanescence-bring me to life בהופעה חיה,יאללה איזה קול מה היא עושה איתו באינטרו אשכרה כינור
אני שומע עכשיו evanescence-bring me to life בהופעה חיה,יאללה איזה קול מה היא עושה איתו באינטרו אשכרה כינור
T TRANCE ADDICT New member 20/2/06 #15 מת על אוונסנס... תשמע את מיי אימורטל שהיא שרה בו אתה בוכה...אחלה להקה..