אני שולח טבעת לצורף >>>>>>>>>>>>>>>

עידו10

New member
אני שולח טבעת לצורף >>>>>>>>>>>>>>>

בבקשה תגידו לי מה דעתכם, עיצבתי וציירתי הכל לבד, ואני לא בטוח אם זה יפה או לא. כל הצעה תתקבל בברכה...

עידו10

New member
אין קשר בין חילוניות ובין

חיבה לסמלים
אבל תודה רבה
יש הצעות לשיפור?

עידו10

New member
הטבעת עצמה מכסף

אבל תבליטים בזהב
אבל זה לא נראה לי מושלם, חסר לי משהו ואני לא יודע מה...

RainBird

New member
חסרה אבן חן לפי דעתי, האופטימליות לשימוש במאגיה ותיעול אנרגיות מאגיות הן אופל, גרנט שאני באופן אישי אוהב מאוד ואוניקס

עידו10

New member
יש לך קישור לתמונות של האבנים הנ"ל?

אני אעלה תמונה של אבן משובצת כמה דקות אחר כך... איפה לדעתכם כדאי לשבץ את האבן? במרכז הבאפומט?

עידו10

New member
בקצה התחתון לא ממש כדאי

בגלל שאז אני אצטרך להקטין את הבאפומט... בחרתי באפומט בגלל שהרעיונות של השטניזם החדש- של לה ווי, מאוד רלוונטיים אלי, ומאוד נכונים לדעתי.

עידו10

New member
אני לא מוצא אבני חן יפות

תנו לי המלצות לאבני חן יפות ושגם יש להן איזו משמעות מאגית בבקשה... עדיף אבן חן שחורה, לבנה או כחולה.
תודה..

גם אמטיסט (האבן האהובה עליי ../images/Emo13.gif )

היא מאוד יפה, בצבע סגול, היא מעוררת את העין השלישית, מחדדת אינטואיציה ואת החוש השישי, מגבירה גלי אנרגיה ומחשבה (עוזרת לטלפתיה), מונעת שיכרות, סופגת אנרגיות שליליות ומקרינה חיוביות, ויש לה תכונות ריפוי נפלאות.

עידו10

New member
../images/Emo13.gif תודה רבה, אבל סגול...

זה לא צבע גברי במיוחד
אין איזה אבן שחורה\לבנה\כחולה עם תכונות מאגיות מעניינות? דרך אגב, צירפתי תמונה עם כאילו אבן שחורה משובצת במרכז הבאפומט

באמת יפה כשהאבן באמצע....

ודווקא סגול נחשב לצבע ניטרלי בקטע של "צבעי בנים-בנות". אתה יכול לצרף אבן לפי המזל שלך (אם אתה מאמין באסטרולוגיה). *אמטיס גם מתקשרת לאיזה מזל לא?* פרינסס---,--´-{

למעלה