ידעתי שתתמכי בי ברגע כזה קריטי...אני אוהבת אותך חמדתי
א אלינורוש 19 New member 27/5/10 #15 ידעתי שתתמכי בי ברגע כזה קריטי...אני אוהבת אותך חמדתי/tapuzforum/images/Emo25.gif
ש שKקירה New member 27/5/10 #16 גמני אוהבת אותך. ואני מתירה לך בחופשה הזאת להתעצבן. לבכות. לקלל. ללקרוע. לצרוח. לשתוק. לחשוב. לקבל. להבין. להתבונן. להביט. לחשב. לקבל.. ו בעיקר להרגיש נוח עם הכל..
גמני אוהבת אותך. ואני מתירה לך בחופשה הזאת להתעצבן. לבכות. לקלל. ללקרוע. לצרוח. לשתוק. לחשוב. לקבל. להבין. להתבונן. להביט. לחשב. לקבל.. ו בעיקר להרגיש נוח עם הכל..
א אלינורוש 19 New member 27/5/10 #21 הייתי חייבת את האישור שלך כדי להרגיש סבבה עם ההתנהגות המגעילה שלי,....תודה...עכשיו בטוח אני ארגיש סבבה...
הייתי חייבת את האישור שלך כדי להרגיש סבבה עם ההתנהגות המגעילה שלי,....תודה...עכשיו בטוח אני ארגיש סבבה...
א אלינורוש 19 New member 27/5/10 #22 ממממממממממ את האמת סיבכת אותי עכשיו.......לא יודעת מצד אחד את עושה לי מצברוח נפלא ומצד שני אני מפחדת להיות עם מצברוח רע עד כדי כך שאפגע בך......
ממממממממממ את האמת סיבכת אותי עכשיו.......לא יודעת מצד אחד את עושה לי מצברוח נפלא ומצד שני אני מפחדת להיות עם מצברוח רע עד כדי כך שאפגע בך......
ב ביג סנופית New member 27/5/10 #23 פחח לפגוע בי? יקירתי! אל תדאגי, אנחנו נדבר! ואם לא תעני אני כבר יראה לך מה זה מצב רוח רע.. /tapuzforum/images/Emo190.gif
פחח לפגוע בי? יקירתי! אל תדאגי, אנחנו נדבר! ואם לא תעני אני כבר יראה לך מה זה מצב רוח רע.. /tapuzforum/images/Emo190.gif