אני שוב...

Nickey Picks

New member
אני שוב...

לא רוצה להעביר בקורת או משהו..א בל כבר כתבתי פה איזה 3 פעמים ואף אחד לא ענה לי..
אבל לא נורא אז למה שרציתי לשאול.. טוב קיצור.. נכון הייה פה הרעיון להתחפש ל4 היסודות כלומר אדמה אש אוויר וזה.. אז רציתי לדעת אם לישמהו מכם יש רעיון איך ליישם את התחפושת עצמה כי מאד אהבתי את הרעיון אבל סתם ללבוד חום או משהו כזה זה לא שווה.. אז אם יש לכם רעיונות בבקשה תכתבו פה או במסר.. תודה...

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifאני אגיד לך מה..

זה קצת בלגן להתחפש לכל היסודות בפעם אחת...עדיף 4 אנשים. זה יצא יותר יפה.

EXIT 58

New member
הייייייייייייייייייייייייי תשובה

למשל לתחפושת של האששש.... אפשר לצבוע את השיער לשני צבעים כתום אדום ללבוש חולצה בצבע שחור ומכנסי סריול עם כזה להבות בצד. למשל לתחפושת איור אפשר לצבוע תשיער ללבן תכלת ואפור . חולצה תכלת ומכנסים כחול בהיר. למשל לתחפושת אדמה אפשר ללבוש חום ואת השיער כמו באש יעני הר געש ואז יבינו שזה אדמה למרות שזה הר.. מקווה שעזרתי לך אזזזזזז חג פורים שמייח ולהתראות............

ShirShir

New member
אמממממ.....

אולי זה ייתן לך השראה.. התחפשתי פעם לשמיים וארץ. הצבעים השולטים: כחול שמיים וחום אדמה. האיפור-חצי חצי, השיער-צבוע חצי חצי, הבגדים,אותו כנ"ל.

Nickey Picks

New member
תודה רבה!!

אממ דבר ראשון מי שכתב פה ואמר שלבד זה יהיה קשה אולי לא הסבתי טוב אסלזה כן ל4 בנות זה לא אני לבד.. ותודה על כל הרעיונות.. אבל רציתי משהו מקורי א לבוא לבושה בחום ולהגיד שאני יסוד.. טוב אולי אי אפשר לא יודעת אם יש לכם עוד ראעינות אני אודה לכםם תודההההה!! שלללללללללללללללללגגגגג!!!!
אני ירושלמית מאושרת!!!

למעלה