אני שוב שואלת....

אני שוב שואלת....

האם מישהו קיבל גאודון ואיך היא עבדה? אנחנו עברנו עכשיו מרספלדר לגאודון בגלל שהרספלדר לא עזר..ורק החמיר את העצבים. יתרה מכך הבנתי מרופאה פסכיאטרית של הקופה[כללית] שאין סיכוי לאישור[התרופה לא נמצאת בסל התרופות ומחירה פרטי 1000 שקל לחודש] מה עושים?

rutimay

New member
אני מנסה לעזור

אבל לא מניסיון אישי. ילד מהכיתה של ירדן הועבר בזמנו לגאודון מריספרדל בגלל שבבדיקות הדם היו לו ערכים אסטרונומיים של פרולקטין, הוא השמין נורא והתחיל להצמיח שדיים. עכשיו, מכיוון שהריספרדל מאוד עזר לו, חשבו שהגאודון יעזור באותה מידה - רק ללא תופעות הלוואי. בפועל הבנתי מהם שהגאודון לא עזר, והמחיר שלו היה גם אז שערורייתי ביחס לתועלת, אז אם אינני טועה - הם ירדו ממנו. אני מוכנה לנסות לשאול אותם לגבי פרטים נוספים, ואם יהיו לי - אעדכן אותך. בכל מקרה, לדעתי, את מצפה לשינויים התנהגותיים משמעותיים בפרקי זמן קצרים מדיי. אין תרופה שמשפיעה מיידית וכל שינוי בתרופה - או אפילו במינון, חייב להיות הדרגתי, איטי וזהיר - מה שאומר: המוווווווווווווווווון סבלנות. אני יודעת שזה קשה כשהמצב בבית גהינום, אבל אין ברירה. אי אפשר להוריד ילד מ-5 מ"ג ריספרדל ליום בבת אחת, להעביר אותו לתרופה אחרת במינון x ולצפות לנסים ונפלאות. ההורדה מהריספרדל חייבת להיות הדרגתית - 0.1 מ"ל ליום (אם מדובר בתרופה נוזלית). "גמילה" מהירה יותר עלולה להיות מסוכנת ובכל מקרה לא אפקטיבית.

למעלה