אני שוב עם בעייה....

אני שוב עם בעייה....

פניתי אליכם עם בעייה שצ'ט בבלוג טיוי לא עולה לי, הוא רושם מנסה להתחבר לשרת ואנה המתן... ואז נתקע!!! (כל שאר הדברים עובדים, חוץ מרשימת המשתתיפם בחדר). עשיתי כל מה שאמרתם לי וזה לא עזר, כולל למחוק I2I ולהתקין מחדש כולל מחיקת קבצי קוקי והכל..... אז אמרתם שאולי יש לי רשת בבית ומשהו חוסם אותי... איך אני בודק אם יש לי רשת? ואיך אני מסדר את זה??? עזרה בבקשה..............

danielee

New member
^^

אוקיי אז ככה תצרף צילום מסך בבקשה האם הצאט עצמו עובד? אתה יכול לשוחח עם אנשים או שאתה לא מצליח להיכנס בכלל..? אתה משתמש בפיירוואל? התקנת משהו חדש לאחרונה ? יתכן גם מאוד שפורט 6667 הפורט שעליו מבוססת מערכת הצאט חסום אצלך וגורם לבעיה זו.. המשך יום מהנה

אז ככה...

פתחתי כבר את פורט 6667 וזה לא עזר.. הצ'ט לא עובד אני לא יכול לשדבר עם אף אחד.. וניסיתי גם לגלוש בלי פיירוואל אבל זה לא עבד ולא התקנתי שום דבר חדש

danielee

New member
תגובה

לפי מה שאני רואה זה נשאר לך ככה המסך ולא מתחבר? אז כנראה שלא פתחת את פורט 6667 ולכן זה לא מתחבר . תבדוק שוב אם הוא פתוח או לא.. נסה להתחבר גם בניק אחר אולי יש בעיה עם הניק אולי נחסמת מהצאט. הסבר לפתיחת פורט 6667: לחצן ימני על מיקומי הרשת שלי >מאפיינים . גש לחיבור שלך לאינטרנט (חייגן) לחצן ימני > מאפיינים >מתקדם >הדרות> חריגים >הוספת יציאה > למעלה תרשום IRC או>TAPUZ מה שבא לך ולמטה מספר פורט 6667. אישור תתנתק מהאינטרנט ותתחבר מחדש וזה אמור לפתור לך את הבעיה ! בהצלחה

sx4u

New member
מה יהיה בסוף... עזרה דחופה

פתחתי שוב את הפורט, וגם נכנסתי בשם אחר אפילו פחתחתי כרטיס חדש וזה לא עוד... אולי אני בחיים לא יצליח להיות בצ'ט??? בבקשה תעזרו לי מהר

עזרה!!!

פתחתי שוב את פורט 6667 גם עם IRC ןגם רשמתי אחר כך TAPUZ וזה לא עזר... מה אני בחיים לא יוכל להיות בצ'ט?

מנהלים כנסו דחוף!!!

למה אתה לא עוזרים לי? אתם עוזרים לכולם בצורה מצויינת, תעזרו גם לי

danielee

New member
תגובה..

נסה למחוק את קבצי הצאט בצורה הזאת ולא למחוק אותה בצורה הרגילה צירפתי קישור שבו מפורט לך בדיוק מה לעשות..לך לפי השלבים! בהצלחה.

למעלה