אני שוב מחפש כאן

אני שוב מחפש כאן

אני יודע שההודעה הראשונה שלי בפורום היתה אולי קצת מגוחכת, כי באמת אחרי תקופה לא קצרה שאני כאן אני רואה שההודעה היתה קצת מוזרה ועם כל זאת אני מרשה לעצמי לכתוב זאת שוב- כמובן שאם המנהל יחשוב שלא מגיע לי אני הרבה יותר ממוכן למחיקת ההודעה הזאת. אז ככה- אני מחפש בחור דווקא מהדתי לאומי רזה ובהיר לקשר ללא ``יחסי מין`` נקרא לילד בשמו, אם יש מישהו כזה, קליל, חמוד, זורם, שיפנה במסרים. תודה לכולם!! גם למי שלא אוהב את ההודעות האלה...

Nחמן

New member
גם אני מבקש להגיב שוב

ראשית - הודעתך לגיטימית. אין כל סיבה למחוק אותה. אנחנו קיימים בשביל לעזור זה לזה. שנית - מטבע הדברים, כאשר האדם מבקש להכיר חבר, הרי צריך להיות איזשהו רקע משותף ביניהם. אנחנו כאן (לפחות רובנו) שואפים לצאת מהארון במידת האפשר. יש גם מגבלות ולכן מתארגנות פעילויות שונות כגון: שבתות הו"ד, מפגשי "חברותא", טיולים ספונטניים. לכן אינך צריך להתאמץ לחפש זאת בפורום. כאן תמצא חברים וירטואליים נפלאים, שכייף לשוחח איתם, אבל את החבר האמיתי האישי תמצא ביתר קלות במקומות אחרים. שלישית - אני מאחל לך המון הצלחה במציאת הדבר, שאותו אתה מחפש. אולי תפנה במסרים בודדים לאנשים, שאתה חפץ בקרבתם, ותראה, מי מהם פנוי לקשר אתך.

נפש יפה

New member
אופ אופטימי - השלום לך אחי ... ...

ברוך ה` יום יום ... בין המיצרים יזרח אור לישרים ... ז` מנחם-אב התשסט` ... אחרי דרישת שלומך הטוב באהבה, מתעורר בי דחף להגיב, אני לא יכול להתעלם ... אחי אני מודה לה` שכך בראני באהבתו, כולי תקוה להפיק אך טוב לי ולזולתי מנטייתי... אולי אם לא הייתי הומו לא הייתי יודע מה היא כמיהה חשיקה. אני חש את כמיהתך-תשוקתך ובאמת זה לא משנה מה אתה סטרייט דו הומו וכו` אתה אדם וחביב אתה, בצלם אלוקים נבראת... ואני חש שהכמיהה מטרידה את מנוחתך, אתה נמצא בחיפוש ... ... ... למה דווקא דתי לאומי, מה משנה לך לאיזה זרם מיגזר משוייך אהוב נפשך? למה דווקא צעיר ? למה דווקא בהיר ? למה דווקא רזה? למה דווקא חלק? אליבא דאמת החיפוש שלך מטריד ... ... ואני מעריך את אומץ ליבך להעלות בפורום את אשר אתה מחפש , וטוב עשית! אינני סבור שהודעתך צריכה להימחק! ההיפך !!! תוכן הודעתך יכול לעורר את כולנו, מה אנחנו מחפשים ולמה? יתכן ותזכה ע``י התבוננות והתבודדות לברר את הדברים, אבל אתה יודע אחי שאין חבוש מתיר את עצמו, ויפה שנאזור אומץ לפנות ליעוץ מקצועי ... אני מכבד ומעריך את הדיסקרטיות שלך, אני קורא אותך כאן בפורום ונראה לי שהיא חשובה לך מאוד ... אז אפשר לקבל יעוץ אמיתי מאיש טוב מקצועי כנה הגון וחסוי. בזמנו מנדי העלה כאן איש מקצועי נפלא שאפשר לפנות אליו (מרקע דתי) עד כמה שאני חש הוא לא ממקום מגוריך ... אתה יכול לפנות למנדי במסר ולבקש את הכתובת - טלפון . אני בטוח שמנדי לא ישיב את פניך ריקם למרות שהוא התנתק מהפורום. אני יכול אם תרצה לעשות את המשימה במקומך ולשלוח לך את הפרטים במסר ... אחי! אם אין אני לי מי לי! אני בעצמי נעזר באחרים לקבל כיוונים לבירור רצונותי - תחושותי ... אז חמוד חזק ואמץ אל תערוץ ואל תחת מלבקש יעוץ - הכוונה מקצועית ויפה שעה אחת קודם ... שלך באהבת ישראל נאמנה לנצח ...

לכל האנשים המיוחדים

שמציעים לי ללכת ליעוץ, ראשית תודה על רצונכם העז לעזור, אך אני למרות שבכל דבר אני מתייעץ ולא בוש לבקש עזרה מאחר אבל בדבר זה איני רואה צורך להתייעץ, איני רואה את עצמי נמשך לגברים אלא דווקא לספציפיים בלבד וגם זה לא משיכה מינית ממש, בכל מקרה אני שלם עם עצמי ורצונותיי, אני אחד שיודע לנתב את חיי במסלול רגוע ללא דרמות מיותרות, הלכתי אין ספור פעמים בין הטיפות ואין סיבה שלא אצליח גם בזאת. תודה תודה! ובהצלחה לכולם.

נפש יפה

New member
אופ אופטימי - השלום לך אחי ... ...

ברוך ה` יום יום ... בין המיצרים יזרח אור לישרים ... ז` מנחם-אב התשסט` ... אחרי דרישת שלומך הטוב באהבה, מתעורר בי דחף להגיב, אני לא יכול להתעלם ... אחי אני מודה לה` שכך בראני באהבתו, כולי תקוה להפיק אך טוב לי ולזולתי מנטייתי... אולי אם לא הייתי הומו לא הייתי יודע מה היא כמיהה חשיקה. אני חש את כמיהתך-תשוקתך ובאמת זה לא משנה מה אתה סטרייט דו הומו וכו` אתה אדם וחביב אתה, בצלם אלוקים נבראת... ואני חש שהכמיהה מטרידה את מנוחתך, אתה נמצא בחיפוש ... ... ... למה דווקא דתי לאומי, מה משנה לך לאיזה זרם מיגזר משוייך אהוב נפשך? למה דווקא צעיר ? למה דווקא בהיר ? למה דווקא רזה? למה דווקא חלק? אליבא דאמת החיפוש שלך מטריד ... ... ואני מעריך את אומץ ליבך להעלות בפורום את אשר אתה מחפש , וטוב עשית! אינני סבור שהודעתך צריכה להימחק! ההיפך !!! תוכן הודעתך יכול לעורר את כולנו, מה אנחנו מחפשים ולמה? יתכן ותזכה ע``י התבוננות והתבודדות לברר את הדברים, אבל אתה יודע אחי שאין חבוש מתיר את עצמו, ויפה שנאזור אומץ לפנות ליעוץ מקצועי ... אני מכבד ומעריך את הדיסקרטיות שלך, אני קורא אותך כאן בפורום ונראה לי שהיא חשובה לך מאוד ... אז אפשר לקבל יעוץ אמיתי מאיש טוב מקצועי כנה הגון וחסוי. בזמנו מנדי העלה כאן איש מקצועי נפלא שאפשר לפנות אליו (מרקע דתי) עד כמה שאני חש הוא לא ממקום מגוריך ... אתה יכול לפנות למנדי במסר ולבקש את הכתובת - טלפון . אני בטוח שמנדי לא ישיב את פניך ריקם למרות שהוא התנתק מהפורום. אני יכול אם תרצה לעשות את המשימה במקומך ולשלוח לך את הפרטים במסר ... אחי! אם אין אני לי מי לי! אני בעצמי נעזר באחרים לקבל כיוונים לבירור רצונותי - תחושותי ... אז חמוד חזק ואמץ אל תערוץ ואל תחת מלבקש יעוץ - הכוונה מקצועית ויפה שעה אחת קודם ... שלך באהבת ישראל נאמנה לנצח ...

למעלה