אני שוב כאן

בלגן2

New member
אני שוב כאן

אז אחרי שמירת הריון של 9 חודשים - ילדתי את נעה לפני שבוע ויומיים! בדרך הספקנו גם לעבור דירה לצפון ואנחנו מקווים להכנס לדירה בקרוב. בנתיים משלימה קצת פערים מהמחשב של ההורים... אז מה שלום כולן כאן? לצערי, אני מרגישה את האנדו מתחיל להשתולל. במדינה אולי הכריזו על הפסקת אש, אבל אצלי ההפסקת אש נגמרה מיד אחרי הלידה... לא נורא. אני מוכנה לקרב!!!

טשומפי

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה למצטרפת החדשה למשפחה. ומזל טוב נוסף לרגל המעבר לדירה החדשה. אני מאוד מקווה שההתעוררות של האנדו' היא זמנית וקשורה לשינויים הורמונליים שאחרי הלידה. שמחה לשמוע שאת חדורת מוטיבציה וכוחות... שוב מזל טוב טשומפי.

lee E

New member
../images/Emo49.gif ל../images/Emo95.gif החדשה

ספרי איך היה.... נעה..שם מקסים

yaelma1

New member
מזל טוב

איזה יופי! שתגדלי אותה בנחת, בקלות ובשמחה.

גל 4

New member
../images/Emo95.gif מזל טוב !!

וכן ירבו ימים שמחים כאלה ... מקווה שהאנדו ירגע והבריאות תחגוג...

מזל טוב../images/Emo49.gif

מאחלת לך שתהני ממנה....מכל רגע, שהיא תהיה בריאה. איפה ילדת? איך הייתה הלידה? אשמח לדעת.

בלגן2

New member
ילדתי בבלינסון

והייתה לי חוויה מאד טובה, למרות שזה נגמר בלידת ואקום. אם יש לך שאלות - אני אענה בשמחה!

מזזזזזזזזזזזזללללל טוב ../images/Emo65.gif

ברכות להולדת נועה, שמחה לשמוע שעבר בשלום.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה לעולם נעה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב בלגן לך לאישך ולקטנות שבטח מאוד מאוד מתרגשות מהתוספת הברוכה. שמחה ששרדת בשלום את תשעת החודשים
ומאחלת שמעכשיו יהיה הרבה יותר רגוע בכל התחומים והחזיתות. המון אשר ,שמחה וברכה- מזל טוב ענק

מזל טוב../images/Emo65.gif

לנעה הקטנה- ברוכה הבאה . שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום . בשעה טובה ובהצלחה במעבר לצפון . הרבה בריאות ואושר

נעמי 17

New member
איזה כיף שהבלאגן הצליח!

מזל טוב לנעה ולהורים המאושרים. תמשיכו כך!

מזל טוב מזל טוב מזל טוב ../images/Emo65.gif|גיטר

שתרווי ממנה המון נחת,מאחלת לך הרבה אושר ..... ובהצלחה בקרב! רני

galim29

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo85.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב.. איזה כייף לשמוע על עוד אם ממשפחת האנדו שעשתה את זה.... מאחלת לך הנאה ושלווה ושהאנדו' יירגע ויפסיק לעשות בעיות.... חיבוק גדול

ShirYaki

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב! ../images/Emo65.gif

הרבה נחת, אושר ובריאות

ha1231

New member
מזל טוב להולדת נעה ../images/Emo140.gif

שתגדלו אותה בהרבה אושר, נחת ובריאות.

למעלה