אני שובתת

miracle16

New member
ביקשת קיבלת-שרשור יומי 8.12.05 |ברק

עוד יום משעמם בחיי.. שיעור נהיגה.. אם לא יהיה שיפור בנהיגה שלי אני באמת לא יודעת מה אני אעשה.. מחר יהיה השיעור ה85 שלי בקרוב אקבל משכורת סוף השבוע מתקרב.. יאייי יום נעים לכולם!

סיונתו

New member
טנקיו ../images/Emo13.gif

הולכת לעבודה עד הצהריים.... ואז נראה מה יהיה
איזה כיף להתעורר ב-5 מהודעה בפלאפון
לא..
...
(הציניות חוגגת אצלי היום והמצב רוח על הפרצוף... מי שרוצה מוזמן לבוא לבדר אותי בעבודה) יום נעים לכולם

Skaat Girl

New member
בוקר../images/Emo42.gif....

כמה שנים שלא ישנתי עד שעה כזאת... אללי זה כזה כייף
אין תוכניות להיום :/ שיהיה לכולם המשך יום נעים( :

בוקר טוב

התעוררתי אחרי שהטלפון העיר אותי... ואז ראיתי שהתקשרו אליי גם פעמיים מהעבודה
מעניין מה הם רצו. בטח שאני אבוא יותר מוקדם או משהו. עוד מעט אני יוצאת לעבודה. שיהיה לכם אחלה יום.

בלינצס17

New member
חייבת עזרה../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

הייתי חייבת הודעת צומי שיתייחסו אני בקומונת מתגייסי פברואר ינואר גם! אני לא מצליחה להכינס לצאטים וזה די מעצבן אותי יש למישו מושג מה יכול להיות הבעיה?! אני עעצבנית סליחה מראש

hell cen be fun

New member
אף אחד לא עושה אותם טוב כמוך.....

ישנתי עד מאוחר[
] שיעור נהיגה ובייביסיטר בערב. ובנתיים אני לא עושה כלום כלום כלום!!! איזה כיף זה רבושים!!

shira245

New member
בלאגן סאקס../images/Emo69.gif.

איבדתי את הצו גיוס
וגם את המכתב מהבנק עם הסיסמא לאינטרנט
. ואני לא מבינה מאיפה צצו להם 215 שקל בחשבון שלי
. עוד יומיים משכורת
. יותר מאוחר,אני צריכה להחליף מישהי בעבודה,וממש אין לי כוח לזה. אני חייבת להתחיל להיות מסודרת
.

SuGaRBabe1

New member
אני עייפה....

לא נרדמתי בלילה משום מה... ובאיזה 4 בבוקר כשכבר חרשתי על כל הערוצים בטלויזיה וקראתי כל דבר אפשרי שמצאתי בחדר, התחלתי לשלוח הודעות בפלא לאנשים שלא דיברתי איתם מלא זמן... צריך להרחיק ממני פלאפונים כשאני משועממת... [וגם כשאני שיכורה, אבל זה סיפור אחר] בכל מקרה... פתחתי היום את החנות לבד אז קמתי ב-8... הסורגים האלה, יא-אללה שלהם!! איך הסתבכתי איתם... מזל שהיו אנשים נחמדים בקניון שעזרו לי לפתוח אותם ולסחוב לחדר-סורגים, אחרת רק לפתוח ולהזיז אותם היה לוקח לי שעתיים... ולא היו הרבה אנשים אז מה שעשיתי היה בעיקר לנקות... אבל לא נורא, עבר מהר. אה, וראיתי את לירון לבו בעזריאלי! נו, יקי מאהבה מעבר לפינה... ראיינו אותו לתוכנית של גיא פינס, והוא סואו-פאקינג-סקסי! :]] ובדיוק עברתי כזה מאחורה כשצילמו אותו אז אולי יראו אותי :$ ואמממ זהו אני עייפה. אולי אני אפגוש חברות בערב... ומחר סופ"ש סופסוף! :]] איזה כיף :]]

למעלה